3.rész

14K 386 9
                                    

Beszéltünk még pár szót a fiúkkal és úgy egyeztünk, hogy ha odaérünk a klubba majd megkeressük őket. Hazafele úton Liv végig azt mondogatta, hogy Scott a leghelyesebb én pedig azon gondolkodtam mekkora fordulatot vett a kapcsolatom Adammel. Régebb nem is beszélgettünk, csak ha a szülők egyhelyen voltak. Nem foglalkozott igazán velem de most szerintem megváltozott a helyzet. Lesokkolta, hogy felnőttem és nem vagyok már 16 éves gyerek.
Mikor hazaértünk nagynehezen felöltöztünk és indultunk is. Pont 12:30 kor értünk a klubbhoz, ahol vártuk a többi barátnőinekt akikkel ide szoktunk járni.
Liv ebben a ruhában van :

Liv ebben a ruhában van :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Én pedig ebben:

Nem kell sokat várni máris hallom hogy jönnek a csajok

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nem kell sokat várni máris hallom hogy jönnek a csajok. Senki nem tud olyan hangosan kacagni mint a mi bandának. Most fordulnak be a sarkon és máris visítoznak és rohannak felénk mint valami bolondok. Biztos hogy ittak már valamit.
-Sziasztoook !- sikítanak egyszerre.
-Sziasztoook !- válaszolunk ugyanúgy .
Nevetségesek vagyunk és ezen kacagunk.
-Menjünk bulizni-mondja Sidney .
-Végülis azért jöttünk nem?- kérdi Brook
-Én inni jöttem.-vágja rá Kim
-Ezt majd bent eldöntsük.-avatkozik be Britney-Menjünk be iszunk és Ash elmeséli hogy honnan ismeri Adam Parkert.
Most mindenki sikít .Főleg az ikrek Shara és Dana. A francba.. Liv nek eljárt a szája..
Bemegyünk, üvölt a zene ezzel valószínű megúszom a kihallgatást. Táncolni kezdünk a pult fele. Mind a 7 en vodkát kérünk és egyszerre lehúzzuk.
Van egy olyan szokásuk, hogy ahányszor nagyobb fiúbandákat látunk táncolunk. igen ez kicsit fura de legalább megfizetik. Na nem kell semmi rosszra gondolni, csak a hely tulajdonosa szokott fizetni ha szórakoztatják a társaságot. Semmi más csak egy 3 perces tánc. Aztán hagyjuk őket. Igazából ezzel mi csak gyakorolunk. Mi 7 en táncolni szoktunk a fősuli mellett. Nehezen vethető össze a latin tánc és a jogi egyetem de valahogy így jött össze.
-Lányok ma is van banda.- kiabálja át a zenét a pultos haverünk.
-Hol ? Kérdi- Liv.
-Jobbra .
A hely úgy van berendezve hogy helyenként kanapén meg fotelek vannak asztalokkal ellátva.
Arrafelé nézek. Na ne ott van Adam. Ezt a többiek is észreveszik. Gonosznak néznek rám majd egymásra és intenek a DJ nek mielőtt még időm lenne nemet mondani.
-Na nem most nem!-mondom de a zene indul és a csajok megállnak a hokicsapat előtt és kezdik.  A fiúk csak nézik őket. Adam ül középen. Fütyülnek és tapsolnak.
Én a bárnál vagyok és kérek még egy vodkát. Jax Jones - Instruction megy.
Az egyik résznél a zene lassul , a lányok V betű formát vesznek fel aminek én lennék a csúcsa.
Adam a ~berezeltél~ nézéssel néz mire én lehajtom a vodkát és mire gyorsul a zene ott vagyok a helyemen és táncolok..

Remélem tetszik eddíg ez az első történetem. Vannak jó ötleteim a sztorival kapcsolatba. He tetszik jelezzétek like al vagy komival. 🙂

Love on the ice..❤️Where stories live. Discover now