22.rész

10.4K 281 3
                                    

Hamarosan megérkezünk ezért megállunk egy pár percre elköszönni egymástól, ugyanis én is haza megyek anyuékhoz ő meg Elle ék hez. Leparkolunk és kiszállunk a kocsikból.
-Visszavonod hogy a nők nem tudnak vezetni?-kérdezem karbatett kézzel a kocsim ajtajának dőlve.
-Nem.-mondja sunyin mosolyogva és elém áll.-Viszont mostmár tudom hogy te nem tartozol a nők közé...-Mi a franc?Rácsapok a mellkasára -Te egy szuper csaj vagy!-vigyorog és a kezét a derekamra teszi.
-Így már más. Már azt hittem be kell bizonyítsam hogy nő vagyok és nem egy csávóval aludtál tegnap.
Elkacagja magát aztán végignéz rajtam és megáll a szeme egy kicsit a mély dekoltázsos Adidas pólomon majd megcsókol.
-Este látlak?-a keze mostmár a fejem mellett a kocsin így teljesen bezárt.
-Még szép. De...ugye a többiek előtt normálisan fogunk viselkedni. Mintha nem történt volna semmi.-ahogy az estére gondolok érzem ahogy elpirulok, mosolygok.
-Aha szerintem is ez a legjobb.
-Oké. Akkor este.
-Ilyen hamar meg akarsz szabadulni tőlem?-kérdezi szomorúan.
A két kezem közé fogom az arcát.
-Muszály kiválasztanom valami csini ruhát nem? Vagy ha gondolod mehetek egy farmer a meg egy egyserű pólóba is.
-Azt hiszem igazad van..-mondja mosolyogva majd a csípőjét az enyémnek nyomja.-..talán menned kellene.-mostmár az egész teste nekem feszül mintha fekvőtámaszt csinálna, megcsókol majd ellöki magát az autótól.
-Este.-kacsint egyet és már a kocsiánál van.

...Amikor,hazaértem anyuék nagyon örültek. kb két órátbeszélgettünk, meséketem a suliról meg a haverokról. Adamet véletlenül sem említettem meg. Azóta aszobámban vagyok és fekszek az ágyon.  Nagyon jól esik végre a saját ágyamban lenni. Ránézek a lila falon levő órára. Fél öt. Hatra kell ott lenni azon a helyen amit kibéreltek a csáládi barátok. Tudom melyik az a hely. Mindig ott ünneplünk. Tágas és körbe vannak helyezve az asztalok közepén meg lehet táncolni.
Lustán feltápászkodok az agyról és elmegyek a fürdőbe tusolni. Jól esik a meleg víz. Teljesen ellazulva térek vissza a szobámba. Előveszem a hangszórómat és teszek zenét. Mindíg így készülődök. Kinyitom a régi ruhásszekrényemet. Egy csomó ruhám van mégsem tudom mit kellene felvegyek ami Adamnek is tetszene. Végül egy piros térd fölöttig érő ruhát választok ami hosszuujju de a háta kivágott. Az egész hátam csóré. Nem a legjobb mivel itt már kb 1 mértés  hó van és -25 fok. A legvastagabb kabátomat keresem elő és egy piros magassarkú szintén meleg cipőt. Amire ezzel megvagyok és kisminkelem magam apu már szól is hogy mehetünk. Mikor lemegyek még megjegyezihogy meg fogok fázni de azért elfogadja.
Amikor megérkezünk már itt vannak egy páran. Adamék nem. Felköszöntöm Félixet és köszönök minden ismerősnek. Amire a végére járok a dolognak nyílik az ajtó és érkezik Elle ,Alex és Adam. Egyből összenézünk. Egy kicsit meglepettnek tűnik majd végigmér aztán elismerően bólint egyet. Szélesen elvigyorodok és csak remélem hogy nem látott senki. Eszméletlenül jól néz ki. Fekete öltönyt visel piros nyakkndővel. Még talál is hozzám. Magamban mosolygok. Mindegyikünkhöz odajönnek köszönni. Amikor felénk jönnek Alex megölel majd hátrébb hajol és kijelenti:
-Adam, majd egy ilyen szép lányt kell válassz magadnak!
..

Sjanálom hogy ennyit ksett a rész. 😔 Megpróbálok a vakációban többet feltenni.
Boldog karácsonyt nektek.❤️❤️

Love on the ice..❤️Où les histoires vivent. Découvrez maintenant