#17

3.4K 282 184
                                    

!!mülöb ultums yeş rib zA
za koÇ


Slow man: Seni yatırıp üzerine çıkıyorum

Slow man: Dudaklarım seninkilerle bir süre oyalanıp boynuna geçiş yapıyor

Pietro: Kendi kendine idare edememişsin :)

Slow man: Oraya bir sürü morluk bırakıyorum -_-

Pietro: Seni hızlıca ters çevirip üste geçiyorum

Slow man: Hayıe ben üstye olacağım

Slow man: Eski pozisyonumuza geri dönüyoruz

Pietro: Pekala nasıl istersen

Slow man: Bana resim atsana böyle olmuyor

Pietro: Daha iyi bir fikrim var

Slow man: Ne

*2 dakika sonra*

Slow man: NEREYE GİTİN SİKİK OĞLAM

Slow man: Al işye birji geldi

Slow man: Kapıyı açıp geleni kovduktan sonra burafa olsan iyi plur

    Clint kapıyı açtığında önce telefona sonra karşısındaki çocuğa baktı. Pietro ise onun şaşkınlığının geçmesini beklemeden hızlıca içeri girip dudaklarına yapıştı. Bir eliyle kapıyı kapatırken diğer eliyle Clint'in sertliğini kontrol etti ama bu ondan ayrılıp gülmesine sebep olmuştu.

"Bu gece işim zor gibi." Clint ise çoktan alt taraflarıyla düşünmeye başladığından dediklerini algılayamıyordu bile. Onu tişörtünden tutup kendine çekti.

"Kapa çeneni." Pietro ise onun dudakları yüzünden konuşamıyordu zaten. Aklına gelen fikirle gülümserken Clint hiçbir şey farketmeden onu kanepeye taşıyıp üstüne çıktı. Aslında bu adamın umurunda bile olmamıştı ama kendini sert göstermek istediği için çocuğun beline kolunu dolayıp yerlerini değiştirdi.

"Bunu bir daha yapma."

"Peki babacık." Clint onu duymamış gibi yapıp tişörtünü çıkarırken Pietro onun çıplak kalan yerlerine dokundu. Dokunuşları, kırılgan ve değerli bir sanat eserinin ayrıntılarını ezberlemek ister gibi yumuşak ama tutkuluydu. Clint vücudunda gezen eli tutup dudaklarına götürdü ve sonra onu çekip oturur pozisyona geçirdi. Pietro karnında hissettiği baskıya rağmen nasıl bu kadar sakin ve kibar olabildiğini düşünüyordu. Pietro ona yardımcı olup kendi tişörtünden kurtuldu.

"O kadar güzelsin ki..." Pietro'nun boynuna gömdüğü dudaklarından çıkan iltifatı Clint bile zor duymuştu.

"Bu beni beklettiğin için." Clint söz verdiği morluklardan birini çocuğa vermişti bile. Pietro boğuk bir şekilde inlediğinde Clint kendini gülümsemekten alamamıştı. Kalçalarında hissettiği gittikçe yükselen sertliği kavrarken dudakları ve diliyle vücudunun geri kalanını dolaşmaya başlamıştı. Odayı gittikçe dolduran inlemeler eşliğinde çocuğun pantolonunu çözüp dizlerinden aşağı indirdi. Kafasını karın kaslarından kaldırıp gözlerini kapatmış onu bekleyen çocuğa baktı ve yukarı çıkıp kısa bir öpücük verdi.

"Korkma, canını çok yakmam."

Bu kadar yeter amk uzun zamandır smut yazmıyorum acı çektim bu kadarını bile yazarken bsmsbmsbdn ağlayacaktımjzmsnsm umarım batırmamışımdırdnmsbs

Zaten bu gifi gördüm bütün yazma şevkim kaçtı amk ben böyle tatlı bir şeye Clint'i bile ellettirmem bu bir kutuda saklanmalı shnsbsnsb oradan bize gülümsesin böyle sbnsbsms

Zaten bu gifi gördüm bütün yazma şevkim kaçtı amk ben böyle tatlı bir şeye Clint'i bile ellettirmem bu bir kutuda saklanmalı shnsbsnsb oradan bize gülümsesin böyle sbnsbsms

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Sam reis bana da taktik ver ne olur çıldıracağım bu çocuğu nasıl tavladın yani nasıl ayh dayanamıyorum

Ben de anca gife bakıp beraber gülümseyeyim..

Sam gibi olun

Özellikle sen Jeremy

Orospu Jeremy

Yalnız ben bir önceki bölümde birine on-yirmi bölüm sevişmezler gibi bir şey demiştim sanırım çsndlsbs ben neyim ki karakterlerim ne olsun snsmbdmd

Quick Boy // Hawksilver (Tamamlandı)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें