#46

1.9K 169 87
                                    

Ben geldiiimmm

Özlemeyenler çıksın kasıyor dbsnndnd

Bu arada smutlu bölüm ve smut iğrenç oldu kusmak istemeyen bakmasın nsnsdndn gerçi smut da denmez böyle bir şeye de neyse bdndndndn


"Tanrım, benim için yemek mi yaptın? Bu çok tatlı Clint." Pietro kucağına atlayıp sarıldığında Clint zar zor dengesini sağlayıp kollarını ona sardı.

"Evet ama seni beklerken her şeyi ben yedim."

"Her şeyi değil." Pietro onun dudaklarını dişlerinin arasına alıp gülümsedi.

"Benim aç olduğum şey farklı." Bu sefer dudakları onunkilere nazik öpücükler vermeye başlamıştı. Clint ondan zorla ayrılıp güldü.

"Biliyorum hızlısın ama biraz sakin ol. Teklif etmemi istediğini sanıyordum."

"Birincisi sadece düşünmeni istiyordum, ben sana her türlü o düğünü yaptıracağım. İkincisi..." Pietro bacağında hissettiği sertliğe kendini biraz daha bastırıp adamın inlemesini sağlamıştı "...bana diyene de bakın."

"Biliyor musun, bu bir tek sana bu kadar hızlı." Clint onu kucağına almadan önce dudaklarına yaklaşıp mırıldanmıştı.

"Bunu yapmak istemezsin ihtiyar. Belini sakatlayacaksın." Clint onun alaylı sesini dinlemeyip odalarına kadar taşımıştı. Onu yatağa sertçe bıraktığında intikam almışcasına sırıtmıştı.

"Sandığından daha güçlüyüm çocuk." Pietro onu tişörtünden tutup kendine çekmişti ama hızlıca yana kaymasıyla Clint de yatağa sertçe düşmüştü. Adamın sırtına çıkıp güldü.

"Bunu görmedin mi?" Kulağına eğilip daha ciddi bir sesle devam etti.

"Şimdi çocuk kim göreceksin." Pietro dizlerinin üstünde durup ona dönmesine izin verdi ama kaçmaması için karnına geri oturmuştu.

"Bundan şikayetçi olacağımı sanmıyorum." Clint de onu tutup üstüne çektikten sonra hızlıca altına almıştı. Ellerini kafasının üstünde sabitlediğinde Pietro gözlerini devirdi.

"Çocuğu görmek istiyorum."

"Hile yaptın. Bu-" Clint tişörtünden kurtulup dudaklarını boynuna bastırdığında sessiz kalmayı seçmişti.

"Ah, boşver." Pietro elini onun çıplak göğsüne yerleştirip ayrılmasını sağladıktan sonra kendi üstündekini de çıkardı ve elini kafasının arkasına yerleştirip onu tekrar boynuna yöneltti. Clint boynunda birkaç iz bırakmayı ihmal etmemişti. Daha sonra bunlar hakkında sızlanması hoşuna gidiyordu.

  Dudakları göğsüne doğru yol alırken elleri pantolonuna gidip çözdü ve dizlerinden aşağı indirmeye başladı. Parmağını iç çamaşırına geçirip onu da indirdikten sonra yukarı çıkıp Pietro'nun dudaklarına küçük bir öpücük bıraktı.

"Umarım çocuğun canı çok yanmaz." Pietro bu halde bile dalga geçmesine gözlerini devirirken Clint onu uygun pozisyona getirip çoktan içinde gel gitlere başlamıştı bile.

   İkisi birden sona geldiğinde nefeslerini düzene sokmaya çalışarak kendini Pietro'nun yanına attı ve ona arkadan sarılıp saçlarına dudaklarını bastırdı.

"Çocuğu görmek güzeldi." Kendisi de nefes nefese olmasaydı Pietro ona kesinlikle cevabını verirdi ama bunu sonraya saklamayı planlıyordu.

Ayyhh yether düşünürken iyi de yazarken can çekişiyorum daha da smut yazmam sırf söz verdim diye yazdım hdndnndn

Zaten bu kadar iğrenç yazdığımı görünce isteyen olmayacak ehehheheh *kötü kadın kahkahası*

Quick Boy // Hawksilver (Tamamlandı)Where stories live. Discover now