#37

2.2K 225 72
                                    

"Seni aptal ihtiyar. Bu yaşta ne işin var senin çatışmada?" Pietro kafasını Clint'in göğsüne yaslamış gözyaşları içinde onu azarlıyordu. Gözlerini açmamakta ısrar ederse onu öldürme planını devreye sokabilirdi.

"Burası yoğun bakım bayım. Buraya girmemeniz gerekiyordu." Pietro kafasını kaldırıp onu uyaran doktora baktı ve elinin tersiyle gözlerini sildi.

"Üzgünüm ama bana biraz zaman verir misiniz? Hemen çıkacağım." Adam haline bakınca üzülmüş olacak ki başıyla onayladı.

"Sadece bir dakika." Doktor çıkınca bu sefer yüzü ona dönük şekilde kafasını tekrar göğsüne yasladı. En azından kalbinin atışını duymak onu biraz olsun rahatlatıyordu. Tekrar bir uyarı almamak için dizlerinin üstünde durduğu yerden kalktı ve dudaklarını alnına hafifçe bastırdı. Çıkmaya hazırlanırken arkasından duyduğu ses onu durdurmuştu.

"Pietro?" Çocuk heyecanla sevgilisine döndüğünde Clint'in yorgun gözlerini görüp rahat bir nefes vermişti. Hızlıca yanına gidip boynuna sarıldı. Yarasını hesaba katmadığı için Clint acıyla inlemişti ama kolunu ona sarmayı ihmal etmemişti.

"Özür dilerim ama hakettin." Adam bu dediğine gülmüştü.

"Sadece işimi yapıyordum." Pietro doğrulup yine azarlama moduna girmişti.

"Bitti. Emekli oluyorsun yoksa Erik ile senin için hiç hoş olmayan planlarımız var." Clint gülümseyip elini tuttu ve dudaklarına bastırdı.

"Sevgilim ve bebeğim nasıl istiyorsa öyle olsun."

Kıyamadım daha fazla vkvkgk

ThanosxTony yazdım bakın❤️

Quick Boy // Hawksilver (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin