•12.P

3.3K 272 30
                                    


-Én...-Folyt le az első könnycsepp az arcomon.
-Jeon..-Állt fel az ágyról Ő is, és odasietett hozzám.
-Ne ! Hagyj békén !-Lököm el magamtól jó messze.-Azt akarom, hogy hagyj békén ! Ez lépést se gyere közelebb, különben feljelentelek. Én...Én...
Nem tudom folytatni, csak egyre jobban sírni kezdek. Elegem van belőle ! Ez már szexuális zaklatás, ezt kibírni lehetetlenség...
Nem szól semmit, engem néz. Az arca szomorúra váltott, vagyis igazából nem nagyon láttam a szememben felgyülemlett könnytől, de az arcvonásait ki tudtam venni. 
-Sajnálom Jungkook.-Mondja, majd egy pillanatnyi gondolkodást időt sem hagyva, szorosan átölel. El akarom lökni, de nem megy.-Nem így akartam, de tudod, ez a lányoknál bevált.-Húzza a száját.
-Tessék ?
-Hát... Tudod.-Kicsit eltol magától, majd megcsókol. De úgy szenvedélyesen, még az arcom is megérinti. Szemeim kikerekednek, de még mindig nem tolom el magamtól. Kezeit derekam köré helyezi és közelebb húz magához. Hosszas percek után elváll az ajkaimtól és mélyen sóhajt egyet.-Azt hiszem szerelmes vagyok beléd...
Ő ? De hisz Taehyung arról híres, hogy egymás után viszi ágyba a lányokat ! De én fiú vagyok, méghozzá... 
-Tudod, mikor első nap idekerültem, akkor Te vezettél körbe. 
-Igen, már akkor sem volt jó híred...-Sóhajtok, majd leülök az ágyra. 
-Hehe, igen.-Vakarja a tarkóját, majd Ő is helyet foglal.-Nekem már akkor tetszettél. Nagyon gyengéd voltál, kedves és egyszerűen hihetetlenül beléd szerettem. A mai napig szerelmes vagyok beléd, tudod ? 
-Egy dolgot nem értek. Akkor miért lányokat vitted az ágyadba ?-Nézek rá. 
-Nos, ennek igazán egyszerű magyarázata van.-Lehajtja a fejét és elmosolyodik.-Nem tudtam, hogy Te melyik nemet szereted és annyira izmos voltál-
-Mi, most is izmos vagyok !-Szakítom félbe. 
-Hát...-Veszi fel velem a szemkontaktust és szélesebben mosolyog.-Már cuki nyuszika lettél. De folytatnám. Szóval kigyúrt voltál, és bomlottak utánad a csajok. Helyes vagy és még akkor volt az lány a könyvesboltból, aki mindig a suli előtt várt. Azt hittem, hogy a barátnőd. Ez... Nekem nagyon fájt. Azt akartam, hogy az enyém legyél, engem szeress. Csak engem... Ezért elkezdtem játszani a lányokkal, de... Mindig azt képzeltem, hogy Te vagy alattam és végre hozzám tartozol. 
-Oh.-Ennyit mondok csak. Nem tudom, hogy mit is kéne igazából reagálnom. Ez az egész annyira nem Taehyungos. Hisz, Ő egy rossz fiú, és kívülről nagyon az jön át, hogy az idegességen kívül nincsenek is érzései, nem hogy ilyen úgynevezett romantikus alkat ! Az agyam eldobom. 
-És ezért kezdtem hiányozni is. Hogy szóba állj velem és azért nem hoztam időben, mert akartam, hogy eszedbe jussak. És mikor végre közelebb kerültél hozzám, akkor nem tudtam mit kezdeni. Meg mikor kiderült, hogy meleg vagy, akkor olyan boldog voltam, de... Kínosnak éreztem én is felvállalni. Eddig csak lányokkal voltam, Őket pedig a nyaldosás levette a lábukról és vihettem is az ágyba őket. Téged nem csak egy az ágyba akarlak vinni. Ölelgetni akarlak, csókolgatni és minden reggel elmondani, hogy szeretlek és egy lágy puszival ébreszteni. Akarom, hogy az enyém legyél Jungkook !-Hajol közel hozzám.-Csak az enyém. És bocsánat, hogy ekkora faszkalap voltam. De... Már tudod, hogy mi a szitu.
Hosszas percekig nem szólalok, a fejemet is lehajtom. Nem tudom erre mit mondhatnék. Ez az egész... Meg hogy tetszettem neki. Bocsánatot akarok kérni és átölelni, majd a fülébe súgni; ,,Én is szeretlek Kim Taehyung"


Öhm... Ööööhm. Hello *integet*
Igen, eltűntem. Tudjátok itt a suli és hát na. Olvastam a kommenteket és nagyon szépen köszönöm, kibaszottul (bocsánat) jól estek. ♥ Eszméletlenül édesek vagytok, imádlak titeket és remélem senki nem aggódott értem. :D Élek és élni fogok, remélhetőleg sokáig.
Nem akarok ígérgetni, de nagyon nagyon remélem, hogy hozom a következő részt és a többi ,,sorozathoz" is a többit. ♥

Rossz fiú ágyában II VkookWhere stories live. Discover now