Final

16.6K 1.1K 739
                                    

Sırtında nazikçe gezinerek şekiller çizen parmakların verdiği hisle uyandı Jimin. Kımıldandı, yaptığı hareket sonucu vücudundaki eklemler çıtladı ve ağrıyan kasları inlemesine neden oldu.

"Günaydın." Boynuna doğru mırıldandı Jungkook parmaklarını belinden aşağı kaydırarak, kalçasına gelince durdu, orta parmağıyla iki yanağın arasını dürtüyordu. Jimin kalçalarını parmaklara doğru ittirdi, Jungkook kıkırdayarak hızla parmaklarını çekince sızlandı.

Jungkook onu dudaklarından öpebilmek için dönmesini sağladı, Jimin'in hoşnut bir şekilde iç çekerek ayak parmaklarının kıvrılmasına neden olan tatlı bir günaydın öpücüğüydü bu.

"Günaydın." Cevapladı Jimin boğuk bir sesle, kollarını Jungkook'a dolayarak sarılmak için kendine çekti onu. "Neden bu kadar erken kalktın?"

Jungkook kafasını diğerinin kafasına yaslamış bir şekilde gülerken bir yandan da kalçasını okşuyordu. "Acıkmıştım o yüzden kahvaltı hazırladım." Jimin aniden geri çekilerek kısık gözleriyle baktı ona şaşkınlıkla, bu tatlı ifadesi Jungkook'un gülmesine neden olmuştu.

"Niye bu kadar şaşırmış görünüyorsun?" Dedi Jungkook hafif alınmış bir şekilde, yüzünü üzgün bir şekilde buruşturarak dudaklarını büzdü. Bu durum komiğine gitmiş olan Jimin onu dudaklarından öperek yüzündeki üzgün ifadenin silinmesini sağladı, o sert ve havalı dövme sanatçısının böylesine tatlı ve şapşal birine dönüşeceğini tahmin edemezdi.

"Önce duş alacağım." Yataktan kalktı ve Jungkook kalçasına şaplak atınca bir şaşkınlık nidası kopardı, kahkaha atan Jungkook'a şaşkınlıkla dönerek baktı.

"Üzgünüm ama muhteşem kalçaların var, kendime engel olamadım." Dedi genç olan basitçe omuz silkerek.

"Eh, o zaman bu mükemmel kalçaya banyoda eşlik et de küçük Kookie'ne günaydın öpücüğü versin." Karşılık verdi Jimin banyoya doğru ilerlediği sırada.

Jungkook daha önce yatağından hiç bu kadar hızlı kalkmamıştı.


~


"Öyleyse... siz ikiniz şimdi birlikte misiniz değil misiniz?" Sordu Hyuna büyük gözlerini ilgiyle ona dikerek. Dudaklarını yaladı Jimin, Jungkook'un iş arkadaşlarından aldığı bakışlar onu tedirgin ediyordu, genç olanı işten almaya geldiğine pişman olmuştu.

Okul yaz tatilinden dolayı kapanmıştı ve Jimin'in kendine ayıracak bir sürü boş zamanı vardı, bu yüzden normalde buluşacakları vakitten biraz daha erken gelip Jungkook'u görmenin güzel olacağını düşünmüştü, ama stüdyoya adım attığı andan itibaren Hyuna ve Donghyuk onu soru yağmuruna tutmaya başlamışlardı, burada olduğunu Jungkook'a haber bile vermemişlerdi.

"Evet, bize söylemelisin." Jimin'in nedenini bilmediği bir şekilde parlayan gözlerle ekledi Donghyuk. "Jungkook iki gün önce boynunda kocaman bir izle buraya geldi ve bize pek bir şey anlatmadı."

"Ş-Şey, evet, sanırım birlikteyiz." Dedi Jimin kabullenerek, Hyuna'nın neşeyle zıpladığını görünce yanakları kızardı.

"HAH! Sana söylemiştim, paramı ver." Dedi avucunu Donghyuk'a uzatarak, adam isteksizce cüzdanından on dolar çıkartıp diğerinin avucuna yapıştırdı.

"Siz ikiniz-" Jungkook birden ortaya çıkarak kolunu kısa olanın beline sarıp yüzünü boynuna gömünce, Jimin'in cümlesi yarım kalmıştı.

"Neden gelmeden önce bana haber vermedin? Şu iki aptalla karşılaşmanı önlerdim." Bahsedilen ikili genç olanın sözlerine alınarak homurdanmaya başlayınca tatmin olmuş bir şekilde sırıttı Jimin.

Babysitter // Jikook [Çeviri] ✓Where stories live. Discover now