Hoofdstuk 18

281 25 1
                                    

'Harrison, David, Shebo,' roept Collin hen toe. Meteen staan ze voor ons.

'Je overtreed de regels, mevrouw River,' zegt een van hen tegen me. Ik staar naar mijn vaal blauwe gympen. Ik ben in overtreding voor de zoveelste keer.
'Ze is met mij,' Opgelucht haal ik adem.

'Goedenavond heren,' Een snerende stem is achter ons te horen. Een jonge vrouw met donker haar en een jongen staan op nog geen acht meter afstand. Het zijn twee van de vampiers die ik een tijdje geleden in het bos tegenkwam.
' Blijf uit de buurt,' snauwt Collin, voordat hij me beschermend achter zich duwt. 'Rustig aan harige hond. We komen een boodschap brengen,' Ze kijken angstaanjagend. Om hen heen ruik ik een gemengde penetrante geur van bloed en rotte eieren. 'Omdat onze leider houdt van een eerlijk gevecht, laten we hierbij weten dat het gevecht in een week plaats zal vinden,' De wachters grommen. De vrouw komt op Collin afgelopen. 'We hebben nog iets tegoed na die stunt van vorige keer van je,witte,' Haar rode ogen vestigen zich voor een seconde op mij. 'Over mijn lijk,'
Dan draait ze zich sierlijk om en rent samen met haar maat het ijskoude bos in.

Hij draait zich om en slaat alle drie de wachters bewusteloos. 'Help me ze op hun post te brengen. Ik zal ze wijsmaken dat ze in slaap gevallen zijn,' Met grote ogen kijk ik naar de jongens op de grond. 'Oh..oké,' besluit ik dan maar.
------------------------------

'Wakker worden mannen,' hoor ik Collin in de verte paniekerig schreeuwen. Ik een vlug naar de hut en val onrustig in slaap.

'Aaaaaaahhh!' Chara komt gillend de kamer binnen. 'Wat is er?!' Roep ik verschrikt op. Mijn haar staat rechtovereind. 'De vampiers...ze...,' Ik luister aandachtig naar jet verhaal, dar ik gister zelf meegemaakt heb. 'Wat erg. Kom even zitten Chara, je ziet bleek,' breng ik uiteindelijk uit. Ze komt even naast me zitten.
Dan springt ze weer op. 'Ik moet het de rest vertellen. Tot straks Ri!' Ze sprint verwilderd de kamer uit.

/Tsssjk...tik....tik tik.../
Behoedzaam loop ik naar het houten deurtje. Als ik het open ligt er een klein geel briefje. Ik raap het op, en open het. De zwarte letters liggen zwart op wit voor mijn neus. Ik kijk om me heem of iemand het gezien heeft.
Dan sluit ik de deur vlug.....

~*>~*>~*>~*>~*>~*>~*>~*

Wat staat er op denken jullie?
Read to find out!

Heb echt weinig tijd om te schrijven, srry...
like😊

Xoxo StoryWriterLarissa✨⭐️

Strijd der wolven [Dutch/Nederlands]✔️Where stories live. Discover now