TASLAK

2.7K 173 49
                                    

Arkadaşlar U.A hikayesi çok gecikebilir o yüzden ilk yazdığım taslağı koyacağım. Hikaye ile alakasız ama komik olduğunu düşünüyorum. Geciken U.A bölümünün telafisi olarak düşünün

Mülayim (Midoriya) sabah erken uyanmak için akşamdan 10 tane alarm kurmuştu. Çünkü alarmlar annesinin ona bağırması ve pompalıyla atılmış gibi acıtan terlik lerin hedefi tam 13 den vurup kapanmasıyla duruyordu. Annesi Mülayim i 12.ayin 12 sinde doğurduğu için 12 yi uğursuz olarak kabul ediyordu. Bu yüzden 12 demek yerine 11+1 ya da 13-1 olarak anlatıyordu.

"Böyle evlat düşman başına" diye bahsediyordu. Mülayim herkesten kopya çeke çeke notu 30 a zor tamamlayıp tüm gün LOL oynayan bir tipti. Her türlü ibnelik ve uyanıklık ondan sorulurdu. Baki (Bakugou) ile küçükken çok takıldığı için ve Baki bunu yerden yere vurduğu için beyninde kalıcı hasar oluşmuştu. Bu yüzden sadece ibnelik ve uyanıklık yapıyordu. Annesi soranlara, Mülayim i cami avlusunda bulup aldığını söylüyordu. Çünkü bu kadar ibne bir çocuğun kime çektiğini bilmiyordu ama ne kadar sahte evrak hazırlarsa hazırlasin kimseyi Mülayim in öz annesi olmadığına inandıramazdı. Herkes de ne zaman mahallede bi puştluk olsa Mülayim in evine koşardı. Onların mahallesinde bir Haci Hüso vardı. Onun bir bakkalı vardı. Ama Mülayim in topunu patlatinca dükkanın önüne 15 tane dilenci koymuştu bu adam "bedava yemek dağıtıyor" diye.

Mülayim, babasını kandırmak için bin takla atardı Karnesindeki kırıkları görmesin diye sınıf ineğinin karnesini çalıp kendi adını yazmıştı. Annesi karneyi görünce sevinçten fenalık geçirmişti ve hastanelik olmuştu. Ancak karnenin sahte olduğunu öğrenince bu sefer de Mülayim e beddua ederken nefessiz kalmaktan hastanelik olmuştu.

Para meselesine gelince; Çok Açıkgöz, cimri, Pinti biriydi. Kimi ararsa arasın ödemeli atardı. Posta göndereceği zaman da ne yapıp ne edil karşı tarafa ödetirdi. Yere 50 kuruş düşse bile kendini paranın üstüne atar 'Aa cebimden düşmüş' deyip 50 kuruşu cebe atardı. Para nın kokusunu 4698 km öteden alabilen bir burnu vardı. İki kere kız arkadaşı olmuştu. Kız arkadaşlarını en lüks restoranlara götürmüştü. Her şeyi yedikten sonra 'ben tuvalete gidiyorum' ayağına kalkıp garsona masasını göstermiş 'o kız hesabı ödeyecek' deyip aradan sıvışmıştı. Hele bir keresinde yerde elli kağıt görmüştü de kamyonun önüne atlamıştı.

Annesi bu olaylardan sonra Mülayim i cami avlusunda bulduğunu söylemeye başlamıştı. Aile Hayatı dalgalı geçiyordu Mülayim'in. Mülayim büyüyüp ergenleşince elektronik sigara ya başladı. Ancak babası harşlık vermeyi kesince çubuk krakeri sigara olarak içmeye başladı.

UA'DE BİR TÜRK KIZI - BNHA FANFICTION - TAMAMLANDI-Where stories live. Discover now