Capitolul 2

185 20 3
                                    

Gandul cum ca un pedofil ma urmareste , imi vine in minte atunci cand o vad pe mama cum pune bagajele in masina.Drumul spre aeroport a fost scurt , eu ascultand muzica in timpul asta.

***

Imi aud numele strigat iar cineva ma scutura.

"Emma! Scumpo hai sus....e aproape 7:00 iar tu o sa intarzi la scoala ...." vocea mamei mele ma arunca inapoi in viata reala.

"Ce ?! Dar nu vreau.....o sa se holbeze toti ciudati la mine..." spun si imi trag patura peste cap.Am auzit un oftat din partea mamei mele iar apoi vocea  ei s-a auzit din nou."Iubito...stiu ca iti e greu....dar trebuie sa o faci si pe asta....te las sa te pregatesti." O lacrima mi s-a scurs pe obrazul meu fin atunci cand am auzit usa de la camera trantindu-se.Am oftat si am aruncat patura pe jos dupa care m-am ridicat in capul oaselor.M-am dat jos din pat si m-am, dus la baie.Dupa ce mi-am facut rutilna zilnica mi-am ales din dulap o pereche de colanti negri si o bluza alba.Am aplicat putin rimel si niste creion de ochi si am coborat jos la masa.

***

Am lasat masina in parcarea scolii.Bineinteles ca toate privirile s-au indreptat spre mine atunci cand am coborat din masina.M-am pus ochelari de soare pe ochi,mi-am luat geanta din masina si am pornit spre biroul directoarei.Un fluierat infundat s-a auzit din spatele meu in timp ce mergem spre intrare.Mi-am dat ochii peste cap inainte sa bat la usa directoarei.Din spatele acesteia s-a auzit un intra.Am intrat in biroul imens decorat cu tablouri.Directoare si-a ridicat imediat privirea spre mine.

"Oh,domnisoara Maxwell,ati ajuns" spune directoare cu un zambet fals.Mi-am dat ochii peste cap si i-am pus dosarul meu pe birou.A murmurat un multumesc dupa care mi-a spus sa astept in birou pentru a aduce un ghid care sa imi arate scoala.Dupa cateva momente de stat in liniste usa de la biroul directoarei s-a  deschis iar pe ea intrand directoarea  cu o fata in urma ei.Fata era blonda ,cu ochi albastrii si imi zambea cald.Era imbracata cu o bluza albastra pe care scria"Keep calm and skate for life" deasupra avand o geaca de culoare neagra si blugi stramti negrii.

"Buna,eu sunt Rose Gilbert" spune ea si  intinde mana zambindu-mi cald.

"Buna, Emma Maxwell" spun si ii dau cel mai dulce zambet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ok,asta e ca un fel de introducere la ce urmeaza sa se intample :)) Am vazut comentarile si nu pot sa spun decat WOW .Sunteti super tari, si stiu ca am promis ca punem next cu muuult timp in urma dar am avut mult de invatat si mai am 5 zile pana la evaloare .....yaaay...ma rog...scuzati-ma daca sunt greseli (@ChrisiaRusu )

Back in Time |Pauza|Where stories live. Discover now