Capitolul 3

119 12 2
                                    

"Oh ,Emma ,ce nume frumos " spune Rose.

"Mersi ,si al tau "ii spun fetei cu parul blond care acum sta in fata mea."Bun..hai sa mergem sa iti arat scoala"

***

"Si asta e curtea scolii " spune ea cand turul s-a terminat.''Deci cum ti se pare ?" intreba cu un zambet pe fata.

'Frumos...scoala voastra e foarte frumoasa si diferita de a mea." spun.

"Toti elevi sa se prezinte in sala de sport" vocea directoare se aude prin boxele puse in lateralul scolii.

"Haide..trebuie sa mergem ,directoarea mereu tine cate un discurs la inceputul scolii." spune Rose si ma trage de mana.In scurt timp am ajuns in fata unor usi imense.Cand am intrat sala de sport era mare cu scaune de jur imprejur ca un fel de stadion.Majoritatea scaunelor erau ocupate asa ca eu si Rose am urcat spre ultimele randuri.Pe ultimul rand erau asezati o gasca de baieti.Toti si-au concentrat privirea spre mine atunci cand m-au vazut.

"Oh uite cine e aici !Tocilara cea noua!" spune un baiat cu parul blond si ochii de un albastru deschis."Ce te aduce pe aici ? Nu mai sunt locuri in sala ?" intreaba.Am deschis gura sa spun ceva dar  baiatul de langa el mi-a luat-o inainte.

"Taci Niall!" maraie baiatul pe al carui nume nu il stiu.Avea parul castaniu ,ochii verzi ca diamantul si era bine facut.Am ignorat faptul ca s-a holbat la mine pe tot parcursul discursului si am fost fericita ca am ajuns bine acasa.

***

,,Alo?,, am spus ne sigura in timp ce mergeam spre locul de unde venea acea lumina care ma orbea cu cat ma apropiam de ea.,,E cineva aici ?,,am intrebat in incapere auzindu-se doar vocea mea cu ecou.

,,Emma..,,mi-am auzit numele spus in spatele meu.Cand m-am intors nu era nimeni.Am simtit in urechia mea o respiratie calda.,,Emma..,,mi-am auzit numele mult mai clar spus in urechia mea si am recunoscut imediat voce.El..e vocea lui...M-am intors sperand sa intalnesc acei minunati ochi dar in schimb am vazut negru....

***

M-am ridicat brusc din pat si am incercat sa respir.Parca cineva ma sugrumase in timp ce dormeam.Eram transpirata iar inima mea batea prea repede.Am incercat sa ma calmez si sa ma opresc din tremurat.De ce il visam ?Cine e el ?De unde imi stie numele ? Atatea intrebari mi-au venit in minte,dar nici una cu raspuns.

Bun..deci am reusit sa scriu si capitolul asta.Imi cer mi de scuze pentru ca nu am mai postat de loc,dar a trebuit sa invat pt ca maine am examen la spaniola.Sa imi tineti pumnii:* In al doilea rand,eu si @ChivuElena vrem sa va multumim tuturor celor care cititi aceasta carte si va multumim si pentru comentarile frumoase:*Nu stiu cat de des vom mai posta dar vreau sa va rog ceva..Am o poveste si as vrea sa va cer parerea.A da si cine vrea dedicatie sa lase com.OK...gata ma pun pe invatat.:* Va iuubesc :* (Ps: uitati link.ul :http://www.wattpad.com/story/12326898-life-in-skate[Chris <3

Back in Time |Pauza|Where stories live. Discover now