Capitolul 5

94 7 5
                                    

M-am foit pentru a 30-a oara in patul meu.Nu reusam sa adorm.Cum imi inchideam ochi vedeam acei ochi verzi cristalini de diamant.

***

"Emma !" mi-am auzit numele strigat cand am intrat in curtea scolii.M-am intors ca sa o vad pe Rose alergand in spatele meu.

"Hei" am spus cand am luat-o in brate.M-am uitat peste umarul ei si am vazut ca privirea lui Niall era pe mine.Era imbracat in niste blugi stranti si un tricou alb care ii scotea in evidenta abdomenul bine lucrat acoperit de tatuaje.Mi-a trimis un sarut in aer  si mi-am dat ochii peste cap.

"Mergem ?" am intrebat-o pe Rose dupa ce m-am desprins de imbratisarea ei.

"Da."Am mers impreuna pana la dulapuri.Dulapul ei era fix langa al meu.

"Si..cum a fost seara cu faimosul Niall Horan ?" intreaba cand si-a luat cartea de biologie.

"Groaznica....ma uitam la ceas si nu se mai termina...nu pot sa cred ca mama iese cu tatal lui Niall."am spus oftand si mi-am scos cartea de romana.

"Macar stim ca are unu....la cum arata zici ca e singur de capul lui " a spus si chiar atunci s-a sunat."Prima ora de romana ?" intreaba.

"Yup..." am spus oftand inchizand dulapul.

"Cu cine ai ?" a intrebat si m-am uitat pe orar.

"Mrs.Andreea" am spus cu un acent britanic fortat si am izbucnit in ras amandoua.

"Iti urez bafta am uzit ca e al dracu de afurisita." imi spune si ma pupa pe obraz plecand spre laborator.Am intrat in clasa unde profesoare se afla deja.

"Ai intarziat domnisoara Maxwell" mi-a spus femeia din fata mea in jur de vreo 40 de ani.

"Da..imi pare rau doamna.Doar ca sunt noua si m-am pierdut pe hol." am spus cu o voce de inger.

"Bine..poti lua loc langa domnul Styles ,din moment ce este singurul loc liber."a spus si m-am intors ca sa vad locul de langa Harry liber.Harry Styles hu ?Purta niste  blugi stramti si o bluza  neagra care i se mula perfect pe abdomenul bine lucrat.M-am asezat langa el si imediat i-am simtit privirea pe  intregul meu corp.Cine e tipul asta care se holbeaza la mine si incearca sa ma tina departe de Niall ?Mi-am intors privirea atunci cand am simtit ca nu se mai uita la mine.I-am studiat fata frumoasa cu trasaturi perfecte.Si-a intors  fata spre  mine si pentru un minut m-am pierdut in ochii lui care acum erau atat de blanzi fata de prima zi in care l-am vazut.Mi-am intors privirea spre tabla si am simtit cum rosesc.A observat asta  si a zambit.Si-a pus mana pe coapsa mea si am vrut sa i-o dau la o parte dar am ales sa nu o fac.Tremuram sub atingerile lui fine.

Hello everybody! Ce faceti ? Stiu ca azi e o zi speciala pentu toti directioneri asa ca m-am gandit sa postez azi.Pentru cine nu stie ce e azi va spun eu....HAPPY B-DAY THEO ,LUKE AND ELEANOR! I LOVE YOUUU!  nu uitati aceasta zi speciala nu se termina pana la 2 noaptea atunci cand este 00:00 la ei.Bun...ma scuzati de greseli am incercat sa le corectez pe toate si as vrea sa va stiu parearea tuturor despre acest capitol si despre poveste.Vreti sa continui sa scriu ?

 Much Love  [Chris (@ChrisiaRusu)

Back in Time |Pauza|Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ