Capitolul 6

70 8 2
                                    

Am trantit usa de la casa in urma mea si m-am descaltat.

"Mama sunt acasa ! " am tipat si m-am indreptat spre living.Mi-am  aruncat geanta pe canapea si cheile pe masuta mica din sticla.Am intat in bucatarie unde Bob statea la masa cu o ceasca de cafea in fata.

"Amm...unde e mama ?" spun in timp ce imi i-au un pahar cu apa.

"Umm...s-a dus la baie.Asculta trebuie sa iti spun ceva" spune iar eu incep sa beau din pahar.I-am facut semn cu mana sa zica.M-am intors cu fata in spre usa sa o astept pe mama"Vreau sa o cer pe mama ta de sotie " In momentul ala am scuipat toata apa iar o persoana a  avut ghinionul sa intre pe usa.

"Eww...asta a fost scarbos !" voce lui Niall se aude.Acum ca stiu ca el e cel pe care am scuipat apa nu imi pare rau.Mama a aparut in spatele lui.Am pus paharul pe masa si m-am aplecat mai mult peste ea fata mea ajungand la acelas nivel cu al lui.

"Sa iti intre bine in cap Bob...ca nici tu..nici nimeni alt cineva nu ii va lua locul tatalui meu...Clar ?" marai printre dinti iar el aproba."Si daca crezi ca voi accepta sa vi cu ...cu...el in casa mea te inseli!" spun gesticuland spre Niall si ies din bucatarie.

"Emma !" o aud pe mama tipand dupa mine dar trantesc usa si o incui.Cine dracu se crede? Daca Niall o sa fie fratele meu cred ca o sa ma omor.

"Emma!" vocea mamei se aude si bate la usa."Deschide usa te rog" spune ea cu calm.

"Nu !Pleaca du-te la noul tau sot si copilul tau cel nou !" tip la ea si acum imi dau seama ca plang.

"Scumpo-"si

"Nu pleaca !"Am spus si am auzit pasi mamei cum se indeparteaza.M-am ridicat din pat si am asteptat cateva momente sa vad daca mai vine cineva.Dupa mai bine de 10 minute ma ridic din pat si ma imbrac.Am nevoie sa vorbesc cu tata.Am coborat scarile si m-am uitat in jur.Liniste....poate sunt in bucatarie..Am iesit pe usa si am mers pe aleea care ducea la statia de autobuz.M-am asezat pe banca si mi-am scos telefonul cand un BMW a franat brusc in fata mea.Geamul a fost lasat in jos lasand la iveala un baiat cret cu ochii verzi ca diamantul.

"Mergi undeva ?" intreaba cretul si afiseaza un zambet cu gropite.

"Ummm...la tata..trebuie sa vorbesc cu el..."am spus.

"Si floarea?"spune si apoi imi dau seama ca se refera la trandafirul din mana mea.

"Uhh...i-o duc lui"am spus iar ochii mei albastri i-au intalnit pe ai lui.

"Ok...hai te duc eu.."a spus si m-am ciudat.

"Harry.."am spus si am oftat."Nu po-"

''Nu o sa accept un  ,,nu" ca raspuns aia ca hai odata "spune si nu imi dau seama daca glumeste sau nu.

***

Harry

Am parcat masina si am inghitit in sec cand am vazut locul din fata mea.

"Emma ...ce facem aici ?" am spus si vocea imi tremura.Pe bune Harry ?!Ce-i cu tine ?!Revino-ti!Mi-am spus si mi-am tras o palma mintal.

"Aici locuieste tatal meu..."spune sec si se da jos din masina.Ma rugam in gandul meu sa fie o casa in spatele a tot ceea ce vedeam.Am mers pe niste alei si am ramas paralizat cand m-am uitat la ceea ce aveam in fata.Era...era o

piata de mormant..iar pe ea era o poza cu un tip inalt blond si cu ochii albastri.

"Tata...el e Harry ...."spune sec si vad cum ochii ii devin luciosi."Harry...el e tata..."

"Tatal tau......tatal tau e mort ?" imi fac curaj sa intreb.A aprobat din cap si s-a uitat la mormant zambind.

"A murit intr-un accident....el nu a vrut sa vin la imormantare....a vrut sa imi amintesc de el cu zambetul pe buze...nu sa il vad intr-un sicriu.."spune si se apleaca pe vine si aseaza trandafirul pe pamant."Te iubesc tati"o aud spunand.M-am pozitionat in spatele ei.I-am luat mana intre a mea si a ei era asa mica in comparatie cu a mea.Am ridicat-o si am fortat-o sa se uite in ochi mei.

"Niciodata....dar niciodat nu ar trebui sa plangi...esti atat de sensibila incat imi e frica....imi e frica ca te vei sparge..."spun si habar n-am ce e in capul meu.De ce i-am spus asta ?Fara sa gadesc mi-am apropiat buzele de ale ei si ii simteam respiratia calda care se lovea de fata mea.

Ta da!Next!Am vazut ca toata lumea il asteapta.Ma scuzati daca sunt greseli le voi corecta :)Mai am cateva capitole libere asa ca cine vrea  dedicatie sa lase com.BTW intrebare :Voi ce credeti ?Se saruta Emma si Harry sau Emma il respinge? va las sa va ganditi pana pun next :) sunt la bunici asa ca voi aranja cu @ChivuElena in program pentru carte :* va iubesc ♥♡♡♥♥

[Chris♥

Back in Time |Pauza|Where stories live. Discover now