Bölüm Beş

389 52 56
                                    

Gerard mutluydu,Frankle keko dansı yapçaklardı fakat aynı anda stresliydi. Keko dansı çok ciddi ve profesyönellik gerektiren bir işti. Yoksa geçimi sağlayamayabilirdi! Gerard'ın diğer kekolar gibi 50 kuruşa çok ihtiyacı vardı.


Bu adeta bir ölüm kalım meselesiydi.


''Hazır mısın qarşim'' dedi Frank ve dansa başlamadan önceki yaptığı keko duruşunu yaptı. Gerard da bir keko duruşu yaptı.


Frank dans etmeye başladı ve Gerard onu takip etti. Keko hislerinin içinden geçtiğini hissedebiliyordu damarlarında keko kanı akıyordu, kendisi sanki yeniden hayata gelmişti. Apaçi dansı cidden bir sanattı,bu sanatı koruması lazımdı.Bir zaman sonra artık apaçi dansını akıcı olarak yapabiliyordu.Artık profesyönel kekoluk yolunda ilerleyebilirdi!


Frank,Gerard'ın omzuna dokundu ''Helal olsun qarşim,sende görüyorum qi yeteneq var. Yaptığın hareqetler o zarifet, o güzelliq! Ayrıca bu dansı bu qadar hızlı öğrenmen..'' Frank bi an duraksadı ve Gerard'a baktı.

Gerard artık aşk zamanı geldiğini biliyordu.



Frank devam etti ''Hayatımda hiç bu qadar çeqici bir qeqo görmemiştim.'' sonra yüzü azcık kızardı.



Gerard bir adım yaklaştı ve gülümsedi ''Ben daha çeqici bir qeqo gördüm'' dedi.


Frank de ''Qimmiş o??'' dedi.



Gerard daha da yaklaştı. ''Sensin o, dünyanın en çeqici qeqosu.Müqemmelsin Franq, ilk günden beri seni nasıl qeqo damadım olaraq alacağımı düşünüyordum'' Gerard devam etçekti ki Frank onun dudaklarına yapıştı.



Keko keko öpüştüler, dünyanın en keko make-out sessionu gerçekleşmişti.




Artık Frank ve Gerard sadece arkadaş değil.....


onlar.....













gay qeqo damatlardı.


Gerard, Frankle çok aşkeko bir gün yaşadı, eve geldiğinde Mikey'e her şeyi anlatmaya hazırdı.


DEVAM EDECEK


(a/n: biraz kısa oldu napalım sınava çalışmam lazım ve ben burda 50 kuruş coşturma yöntemleri arıyorum. hepinize kekolu günler dilerim umarım beğenmişsinizdir ve unutmayın, her vote; düğün parası için 50 kuruş.)

Gerard ve Frank Bağcılar'daWhere stories live. Discover now