Chapter 1

166 14 2
                                    

-Моля затегнете коланите си,след 30 минути кацаме на международно летище Ню Йорк-дочу се глас от микрофона,който беше някъде из самолета.

Скоро щях да пристигна Ню Йорк.Отраснала съм в Чикаго,и мога да кажа че детсвото ми беше като на всяко дете-мечта.Баща ми работеше като строителен архитект,което значеше че доста често пътува.А когато се върнеше, което се случваше може би един път на месец-два го прекарвахме като нормално семейство-аз,сестра ми,тате и мама.Майка ми беше директор на училището,в което учех.През цялото си детство бях глезена със всичко,което си пожелаех.Като цяло се превърнах в една от известните в училище.Бях наричана със всички прилагателни имена,само защото бях от известните.Не обръщах много внимание на това,но те не преставаха.Не ме интересуваше мнението им.Те не са никои,а само говорят обиди за мен,защото съм известна.Когато бях на петнадесет си хванах гадже-Зак.Той беше с две години по-голям от мен и съответно майка ми изобщо не го харесваше.Бил със слаб успех,биел се със учениците си и други подобни.Но мен не ме интересуваше.Той беше мил със мен и след като ходихме половин година когато се престраших и направих втората стъпка във нашата връзка.Обаче бе съм била много права.Той ме е използвал за нуждите си,след което ме заряза.След това започнаха убидите по мой адрес.Че съм била леко момиче и най-различни.Тогава сложиш опаковката на лошо момиче и се държах грубо със всички.След като им показах кой води те спряха да ме обиждат,но въпреки това всеки ден основна тема беше какво съм превила предишния ден.

Два месеца след като скъсахме баща ми ни напусна.Приех го доста тежко.Той винаги е бил до нас и ни е подкрепял и изведнъж реши да ни изостави.Така и не научих причината за това.Когато навърших осемнадесет отново си хвана гадже-Ник.Той не беше от моето училище.Бяхме заедно около две години и скъсахме,защото той беше забременил бившата ми най-добра приятелка.Не ми пука вече за него особено,щом така е решил.

Малко след като скъсахме завърших университет.Реших да си дам малко почивка и започнах да пътувам.Обиколих доста места и се запознах с доста култури.И след като си дадох половин година почивка реших,че е най-добре да започна да работя.И ето ме сега в самолета за Ню Йорк.Мястото,в което мечтая да живея от малка.Няколко пъти съм идвала тук и всеки път ми харесва повече.Намерих една модна агенция.Записах си изтервю и ето ме тук.На път да сбъдна мечтата си.Винаги съм мечтала да стана модел,а сега когтао мечтата ми беше на път да се сбъдне нямах търпение.

-Благодарим Ви,че пътувахте с Chicago Air.Можете да откопчаете коланиете си и внимателно да излезнете от самолета.-съобщи отново онзи глас.

Станах от мястото си и леко се надигнах,за да взема чантата си от поставката над мен където я бях поставила,но не успях тъй като съм доста ниска.

-Да ви помогна ли?-чу се дълбок и дрезгав глас зад мен.Обърнах се и видях висок мъж,със шоколадови къдрици и зелени очи,в които можеш да се изгубиш.Той ми се усмихна и тръпчинките му се показаха.

-Да,благодаря.-казах,и той се плиближи към мен.Повдигна ръката си и взе чантата ми,след което ми я подаде.Отново му благодарих,а той се усмихна.

-Няма защо.-каза той със все още дрезгав глас.Може би е спал.Удобството,което има тук в първа класа е,че можеш да спиш по-хубаво тъй като седалките тук са по-меки и се затоплят.

-Джесика.-каза и подадох ръката си и зачаках да ми каже името си.

-Стайлс,Хари Стайлс-каза мъжът,подаде ръката си и я здрависа с мен.

-Звучиш точно като Джемс Бонт.Аз съм Бонт,Джеймс Бонт.-казах аз със престорен глас и той се засмя.-Беше ми приятно,но трябва да тръгвам.-казах и пуснах ръката си от неговата.

-Чао,красавице.-каза той и ми намигна.

Усмихнах се и тръгнах надолу по стълбичките,които се подаваха от самолета.След като влязох на летището отидох да си взема куфарите.Аз съм направо маниак на тема дрехи и имам цяла стая само за дрехи.Затова всички неща които нося са дрехи,а има и още които не са пристигнали.Когато взех багажа си се запътих към изхода.

-Да Ви закарам ли?-обърнах се и видях същия мъж от самолета.Кимнах и той ми посочи едно черно Audi.Той ми отвори врата на предната седалка и ми помогна да се кача.След което отиде и сложи моите и неговите куфари в багажника.Когато го направи се качи на шофьорското място.Попита ме за адреса.

-Gold street 52-казах и той запали клата и потегли.

-Приготви се Ню Йорк.Джесика Форбс е тук и няма да се откаже,докато не постигне всичко.-казах си тихо и едва забележимо.След което се усмихнах и се загледах през прозореца на колата.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Здравейте на тези които за първи път виждат моя история.Имах и друга,но я изтрих затова започнах нова след доста месеци.Буквално отлагах тази глава от два месеца просто защото постоянно ми идваха нови идеи.Това е първа част.Няма нищо общо със заглавието,но всичко със времето си.Надявам се да ви хареса бозата ми и да оставите мнение.❤

Marriage proposal | H.S.Where stories live. Discover now