Chapter 6

78 7 3
                                    

Гледната точка на Джесика

Цяла вечер с Хари гледахме филми и ядохме пуканки.Като накрая той просто взе купата и я изсипа на главата ми.После започнахме да се гоним из цялата къща.Да си призная беше ми ужасно забавно.

На следващия ден се събудих и погледнах телефона си.Беше 7:50 и аз реших,че е време да ставам.Тръгнах надолу по стълбите и почти се изгубих,но най накрая отидох до целта си.Там видях Хари,който се опитваше да прави палачинки.Беше комично.Седеше над тигана и мисля,ще се молеше.Не можах да се сдържа и започнах да се смея.Хари подскочи,явно не ме беше очаквал и изпусна шпатолата в тигана.

-Не се смей,ами ела да ми помогнеш.Знаеш,ли колко трудно се правят палачинки.-каза той със детски глас.

-Идвам-привтекох се на помощ,очевидно многоо лесно нещо,но за Хари не е така.Извадих шпатолата от тигана и отидох да я измия.След ,което се върнах и махнах сместа,която не само,че беше загоряла,ами беше започнала да мирише.Сложих нова и изчаках,докато се появят балончета.След,което я обърнах.На Хари явно му бше много интересно,защото не спираше да ме гледа.Обърнах се с гръб към Хари,защото не исках палачинките пак да отидат на боклука.След,около 10 минути и използваната цяла смес седнахме да ядем с Хари.

-Много е вкусно.-каза Хари без да ме поглежда,очевидно твърде привлечен към храната.Най-накрая след като си изяде палачинката ме удостои с погледа си.-Имаш златни ръце.

-Благодаря.-казах и усещам,че се изчервявам Защо се изчервявам,по дяволите.Той не е казал нищо толкова важно.Всъщно той не е такъв какъвто го описват по медиите.Вчера след като си отидох в стаята,се поразрових в интернет за него.Очевидно те го описват като арогантен използвач,който всяка вечер е с различна.Дори и със сестра му го изкарваха във връзка.Впрочем той не ми спомена,че има сестра.Тя беше доста сладка да си призная.

След като се наядохме станах,за да започна да отсериврам,но Хари ме спря.
-Отиди да си облечеш дрехите и ще те закарам до вас.После ще излезнем навън и ще се разхождаме,след което ще отидем да обядваме в ресторант.-каза Хари като взе няколко чинии със себе си.
-Добре.-казах и тръгнах нагоре по стълбите.След като стигнах стаята намерих дрехите си на стола.Когато ги взех миришеха много хубаво и бяха изгладени.Хари да няма помощница,която да му помага.Макар,че аз не видях никой.Облякох дрехите си и отидох да си взема телефона от контакта.Когато го включих,видях че нялой ме е тагнал на снимка.О,боже господи.Хари ме е тагнал.Това бях аз,докато му правех палачинки.На снимката ясно се виждаше,че бях с неговите дрехи.Опитах се да не чета коментарите,но те просто излезнаха.

@harryfan23:Каква кучка.Сигурно ги прави да му се мазни.След като я е изчукал,и зарязал тя иска да остане при него.Лепка.😈😈

@dreamyharry:Кучко,Хари е мой.

@Fansy2018: Ойй колко си сладка.Пожелавам ви да сте много щастливи заедно.💜💜

Не можех да не се усмихна на този коментар.Харесах го и отговорих с няколко сърца.Отговора и не закъсня разбира се.

@Fansy2018: Ти ми отговори.😱Не мога да повярвамм....майка ми ми се скара понеже съм започнала да викам и ако не спра ще ме изгони навънка.😂😂

След нейния коментар имаше доста злобни мога да кажа.Доста заплахи имаше.

-Идваш ли?-попитам Хари изненадвайки ме.Погледна към него и усмихнатото му лице веднага се махна.-Какво е станало?Защо плачеш?-Плачех ли?Пипнах се по бузите и лицето ми беше мокро.Хари дойде да ме гушне и  отново ме попита защо плача.

-Аз просто прочетох лошите коментари на феновете.-Хари промени физиономията си и тя стана тъжна.

-Съжалявам,трябваше да те предопредя по-рано какво следва.-Хари ме гушна отново и си седяхме така в тишината,докато не спрях да плача.

Честито на всички завършили 🙌🙌 След като лятото официално започна,би трябвало да качвам некстове но няма.
Нямам никакви идеи за този проект,но за други имам.Но предпочитам първо да завърша цяла книга и тогава да я качвам.
Ако някой все още чете тва да коментира с нещо.
Няма да има некст много време,и няма да казвам дата,но пък да се надяваме,че ще има много тогава.💜
И последно пишете в коментари следващата ми  книга текстинг или нормална книга да си бъде.😛💓❤

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 16, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Marriage proposal | H.S.Where stories live. Discover now