Chapter 3

110 12 0
                                    

Събудих се от непрестанното звънене на звънеца.Станах и с лениви крачки се запътих към вратата.Когато я отворих пред мен се разкри ухиленото лице на Найл и някакво момче,на което не знаех името.Беше със кафява коса и пленителни кафеви очи.Но не са по-хубави от на Хари.Какви са тези мисли.Това е грешка на езика просто.

-Здравей Джес,запознай се със Лиам.-каза Найл а момчето явно чието име беше Лиам си подаде ръката.

-Здравей,приятно ми е да се запознаем.-казах и подадох ръката на Лиам.Здрависахме се и си отдръпнах леко ръка.

-Хайде оправяй се по-бързо,защото ще излизаме.-каза Найл и запозна леко да ме побутва към коридора,понеже вероятно не знаеше къде е стаята ми.

-Къде ще ходим?-попитах докато отивахме към стаята ми.

-Да закусваме.-каза всякаш е очевидно.Макар,че дори беше.Все пак сутрин е няма да обядваме.Щом влязохме в стаята ми,Найл се запъти към гардероба ми.-Отиди да си вземеш душ аз ще ти избера дрехи.-каза без да се обръща към и продължи да рови в току що подредения ми гардероб.Ако ми го разхвърли той ще го подрежда.Тъкмо щях да го попитам дали може да ми подаде кърпа,когато той я метна по мен.

-Да не четеш мисли.-той се засмя,и само ми посочи банята с пръст.Завъртях очи,къде толков отиваме,че толкова бърза.

Взех си бърз душ след което отидох до леглото,за да видя какво ми беше избрал Господин Много бързам.Това беше....хубаво.Беше избрал бял топ със камуфлажни панталони с висока талия.Беше добавил бяла раница.

Мисля,че може да стане доста добър стилист

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Мисля,че може да стане доста добър стилист.Облякох ги и набързо направих косата си на небрежен кок.Не сложих грим,защото първо нямаше кой толкова да ме види,освен приятелите ми и бързах,защото Найл със сигурност ме чака в хола със Лиам.Когато отидох се оказах права.Седяха и разглеждаха малкото снимки които вчера успях да сложа след като дойдох.

Marriage proposal | H.S.Onde histórias criam vida. Descubra agora