hoofdstuk 7

9 2 0
                                    

Ik word al vroeg wakker en begon pakte een setje met kleding bij elkaar.  Als ik gedouched en aangekleed ben kam ik mijn haar en vervolgens maak ik mijn ontbijt en poets mijn tanden. Ik loop naar de bushalte ik James en zijn vriend met zijn vriendin hebben bij Beatrixpark afgesproken om 13.00. Wanneer ik de bus zie aankomen pak ik mijn portemonnee uit mijn tas en al gauw zit ik in de bus. Ik stap uit op het station en pak de bus naar het park. Als ik daar aankom zie ik die vriend en zijn vriendin en we wachten op James die 5 minuten later aan komt fietsen.

''hey'' zeg ik als hij voor me stopt.

''hey hoe gaat het met je?'' krijg ik als antwoord.

''ik heb voor t eerst kunnen slapen in een week'' geef ik toe.

''ik ook'' antwoord hij

''zullen we naar mijn huis gaan?'' stelt die vriend van James voor.

''ja is goed'' zeg ik.

Ik stap achterop bij die vriendin en we fietsen naar het huis van haar vriendje. Als we daar zijn gaan James en die vriend Call Of Duty spelen en wij kijken toe. Daarna gaan ik en die vriendin. Ik win met 5-0 en we gaan film kijken.  Ik en James kijken eigenlijk niet het enige wat we doen is knuffelen en zoenen. Die vrienden doen hetzelfde. 

'' zullen we de film maar afzetten nu we hem toch niet kijken?'' vraagt die vriend.

James antwoord; ''ja doe maar dan ga ik even liggen ik ben moe'' hij knipoogt naar mij.

hij gaat op het bed liggen en trekt mij erin mee zonder dat ik het merk lig in in zijn armen.
het voelt fijn om weer in zijn armen te liggen en zijn lippen op de mijne te voelen. Ik heb dit echt gemist. ik hoop dat het niet weer uitgaat door mij. Ik had ook nooit zijn x moeten dm'en.

Als James zijn lippen op de mijne drukt vraagt hij gelijk toestemming die ik hem geef. We stoppen voor adem na een paar minuten. We glimlachen naar elkaar als teken dat het goed was. We staren voor een tijd in elkaars ogen en druk mijn lippen weer op de zijne.  Wanneer hij stopt gaat hij boven op me liggen en haalt zijn hand door mijn haar en begint me weer te zoenen.

 als het tijd is ga ik weer met de bus naar huis en als ik thuis ben zeg ik gedag en loop naar boven. Ik open mijn instagram en beantwoord wat dm's en dm even nog met James over vandaag. Ik merk na een uur dat ik moe word en zeg goedenacht tegen de mensen waarmee ik mee sprak en leg me laptop weg. 

Vandaag was zo geweldig ik heb dit echt zo erg gemist, ik heb weer s een goede nachtrust gehad na een week vol met tranen elke nacht. Ik ga echt een betere vriendin zijn dan eerst ik ga sowieso meer open zijn en hem niet meer slaan. Ik merkte ook wel dat hij dat vervelend vond maar het boeide me niet echt. ach ja...

Ik val in diepe slaap een paar minuten later met James in mijn gedachtes.

Wat vonden jullie van dit hoofdstuk? Comment en stem natuurlijk! Als jullie verandering in het verhaal willen comment het en volg me op insta #angel_emo_girl voor meer informatie voor wanneer ik schrijf en plaats. dit was inderdaad een langer hoofdstuk omdat ik lange tijd niets geplaatst had omdat ik geen inspiratie had en in een dip zat. :(

xxx Angel.


The emo girlWhere stories live. Discover now