hoofdstuk 9

11 2 0
                                    

''zoen minimaal 3 minuten met Angel'' zegt Alex. Ik kijk nerveus om me heen en merk dat iedereen me aanstaart. Als mijn ogen op Daan vallen begint hij me te zoenen. Zijn lippen zijn zacht en hij kan goed zoenen. Als de drie minuten voorbij zijn gaat hij nog even door en stopt. Hij begint te glimlachen naar me en focust weer op het spel.

Het is nu 22.00 we zijn gestopt met doen, durf of de waarheid en de jongens zijn naar huis gegaan. Mijn schuldgevoel brokkelt op en ik merk dat mijn ogen beginnen te tranen. Als Bella merkt dat ik aan het tranen ben vraagt ze wat er is. Ik blijf stil. "Ik wil dat je me nu verteld wat er aan de hand is Angel!" Schreeuwt ze. "Ik heb met James maar ik zoende met Daniël." Zeg ik teleurgesteld. "Hé, hij is ook ervandoor gegaan met jony toen het uit was en ze heeft hem gepijpt!" Zegt ze dan. "Ja oke maar alsnog ik ben niet zo" ze pakt mijn telefoon en stuurt een bericht naar james:
Ik: *hey james...*
J: *hey wat is er schat?*
Ik: *laat maar ik ga weer verder ttyl*
J: *oke mop bye x*
Ze geeft mijn telefoon terug en ik lees het gesprek totdat ik een bericht binnen heb van Soufyen. Het is een screenshot van het gesprek van Soufyen en James:
S: *he man waarom negeer je Angel?*
J: *hey bro ik moet je wat zeggen*
S: *sup vertel maar.*
J: *ik heb een meid ontmoet ze heet Jony en ze is veel ouder en veel beter dan Angel..*
S: *serieus man*
J: *en ze heeft twerklessen ;)*
Ik gooi mijn telefoon weg van woede en barst in tranen uit. Belle pakt mijn telefoon en ziet het gesprek. "Okee dit is wat je doet je maakt het uit en zegt niet waarom dan blokkeer je hem." Zegt ze boos. Ik pak mijn telefoon en bel James. "Hey mop" -j. "Hoi" -ik. "wat is er?" J. "Hou je van me?" -ik. "Ja natuurlijk waarom niet" -j. Hij merkt dat ik begin te huilen. Als hij vraagt wat er is begin ik harder te huilen en zeg wat er aan de hand is. "Ik heb een screenshot van het gesprek van jou en Soufyen gekregen" zeg ik huilend. "Wie is Jony?" Ga ik verder. "Ze is een meid die ik ontmoet heb vanmiddag" -j. "Wil je haar vanwege twerklessen?" Snauw ik. "Ehh, nee" -j. "IK LEES HET TOCH!!" Schreeuw ik. "WEETJE JAMES HET IS UIT" ga ik verder. Ik hang op en leg me telefoon weg. Ik ga verder met film kijken met Belle.
Volgende ochtend.
Als ik wakker word merk ik dat Belle nog slaapt haal ik James van al me profielen weg en tags. Ik app Daan en hij antwoord gelijk terug, we appen nog ff en dan laat hij me op gelezen dus ik ga maar weer verder op insta.

Heyy sorry voor niet uploaden heb veel aan mijn hoofd en heb t veelste druk nu maar ik ga meer uoloaden.
Xxx Angel.

The emo girlWhere stories live. Discover now