hoodstuk 14

1 0 0
                                    

Ik word wakker en merk dat ik gisteravond in slaap ben gevallen door mijn eigen gedachtes. Ik kijk op mijn telefoon. 'Half 7' oke mooi kan ik nog douche. Ik pak een setje kleding en loop naar de douche. Ik doe de douche aan en kleed me uit. Ik laat de warme stralen over me heen glijden en doe mijn ogen dicht. De beelden van de avond me verjaardag komen terug. Ik schrik en doe mij ogen weer open. Ik was mijn haar en lichaam en stap uit de douche.

Ik kleed me aan en loop naar beneden. Mijn zus is al beneden en maakt zich ook klaar. We lopen samen naar school en we praten niet. De stilte is niet ongemakkelijk maar fijn. Als ik aankom op school gaat me zus naar haar vriendengroepje en ik naar de mijne.

Als de bel gaat loop ik naar mijn les. Mentoruur. Tijdens de les word ik geroepen door mijn mentor, ze is aardig en helpt altijd.
"Ik heb gehoord wat er gebeurt is op je verjaardag, je moeder heeft me alles verteld. Het is best wel heftig maar wil je het laten zien, als je dat niet wilt hoeft niet hoor." Ik vertoruw haar en doe mijn mouwen omhoog. Ik zie haar gezicht en ze schrikt. Ik doe ze snel omlaag en loop naar de klas.

Iedereen kijkt me raar aan en fluisterd. Ik ga weer naast een vriend zitten en nog steeds staren ze me aan, niet mij maar me armen. "Dylan ging afluisteren en heeft het gezien en gezegt" zegt een klasgenoot. Ik word rood en boos. Ik stap naar dylan en ik begin te schreeuwen. Me mentor haalt me van hem vandaan. "Wil je het aan dd klas uitleggen?"zegt ze na een lange stilte. "Sure heb toch niks te verliezen" ik vertel het verhaal en ze schrikken allemaal.

Dan ineens de bitch van de klas steekt haar hand op. "Hoe heb je dit ineens?" "Losa dit heb ik niet ineens dit is al bezig sinds groep 7" "maar je leek zo blij altijd." "JA PRECIES DAT, DAT IS HET PROBLEEM IEDEREEN DENKT DAT JE BLIJ BENT MAAR DIEP VAN BINNEN IS ER EEN SOORT 2E JIJ EEN DEMOON DIE JE HELEMAAL KAPOT MAAKT!!!" "Mogen we het zien?" "Kom hier staan dan." Ik doe mijn mouwen omhoog en laat t zien iedereen loopt naar me toe en bekijkt het. Ik zie dat er een hand naar me arm gaan en doe snel mijn mouw omlaag. "Als je het aanraakt doet het pijn  dus niet doen" ik ga weer zitten op mijn plek en niemand zegt wat. Iedereen houd zijn mond tegen me de hele week.

Zaterdag
Ik ga vandaag naar justin. Ik maak me klaar en loop naar de bus. Als de bus er is stap ik in en kijk uit het raam. Als ik bij de goede halte ben stap ik uit en loop ik naar zijn huis wat 10 minutjes lopen is. Daar aangekomen doet hij al de deur open en knuffelt me. We spelen fortnite en lachen wat. Om half 6 ga ik naar huis en ga eten. Ik val in slaap om half 10 nadat ik op mijn telefoon heb rondgespookt.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 13, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The emo girlWhere stories live. Discover now