,,-Vrei să te prind?"

1.3K 87 23
                                    

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Capitol dedicat lui -piscotel
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Capitolul 4

La insistențele prietenilor mei hotarâm sa petrecem o seară liniștită de familie acasă vizionând un film bun.

Așa că acum ne pregătim pentru o noapte agitată la unul din cluburile des frecventate de către noi , lăsând-o pe micuța Kate în compania lui Emily. Bruneta s-a implicat foarte mult în creșterea lui Kate ea fiind ca o mamă pentru noi toți la vârsta de doar 30 de ani. Nu e ușor să iei sub aripa ta 3 adolescenți rebeli și un copilaș crescându-i ca pe proprii tăi copii.

Intrăm împreună în localul luminat de leduri multicolore mirosul de fum și alcool domnind peste noi. Arunc o privire fugitivă de-a lungul încăperii și constat deranjat că vechia noastră canapea e ocupată de patru persoane ce par a fi noi în acest club. Printre acei oameni de pe canapea recunosc roșcata de pe plajă , Maddeline parcă. Le fac semn prietenilor mei spre grupul de pe canapea și înaintâm toți spre aceștia. Ajunși în fața lor , toți ne privesc cu zâmbetul pe buze excepție făcând Maddeline care mă săgetează cu privirea întrebându-mă parcă ce caut aici. Schimbând două-trei vorbe cu prietenii roșcatei ajung să îi cunosc pe fiecare. Mike reprezintă specialistul în tot ceea ce ține de domeniul tehnologie , blondul terminând recent liceeul. Lângă el se află o fată frumușica , cu părul negru ce-i dădea o tentă ușor albastră , apoi lângă ea o altă fată asemenea brunetă , asemănările dintre cele două făcându-mă să mă întreb dacă sunt surori. În partea dreaptă a roșcatei se prezintă un șaten , Damian pe numele lui ce nu-și mai poate lua ochii de la Maddeline. Îmi rotesc și eu rapid ochii prezentându-mi prietenii.

-Eu sunt Ethan iar ei sunt Zoey si Chris. Fac scurt prezentările întreptându-mi privirea spre roșcată ce pare pierdută în gânduri.

-Îmi pare bine , eu sunt Alice iar ea e sora mea , Allison. Se prezintă una din cele două brunete.

Maddeline pufnește nervoasă și își croiește drum până la toaleta localului. Din nu știu ce motiv mă trezesc în spatele ei , urmărind-o.

-Ești bine? O întreb ajunși pe un coridor slab luminat de niște leduri aproape moarte , roșii.

-Ce cauți aici? Îmi ignoră întrebarea răspunzându-mi cu o altă întrebare.

-Am ieșit să mă distrez cu prietenii mei. De ce ? Te emoționeaza prezența mea aici? O tachinez mutându-mi greutatea de pe un picior pe altul.

-Da , vezi că am să leșin de la atâta încântare. Îmi răspunde cu ironie în glas continuându-și drumul.

-Vrei să te prind? Continui cu un strop de umor în glas.

-Mai bine mor decât să mă atingi tu. Îmi replică arțăgoasă.

-De ce roșcato? Nu mușc. Tare. Rostesc apăsat continuând să o urmăresc privirea căzându-mi involuntar pe fundul ei ușor bombat scos în evidență de rochia neagră ce îi acoperă jumătate din coapse.

-Nu te mai holba. Îmi reproșează și sunt sigur că zâmbește.

Mă rezum la un chicot scurt continuându-mi drumul. Ajunși în fața ușii maro din capătul holului o prind de încheietura mâinii și o izbesc ușor de peretele de lângă ușă.

-Eu nu mă holbez la femei îngeraș , ele se holbează la mine. Îi șoptesc la o distanță decentă dar totuși îndeajuns de mică pentru ai simți sânii presați pe pieptul meu , apoi mă întorc pe călcâie afundându-mă tot mai adând în holul lung întorcându-mă la prietenii mei.

——————————————————————
Îmi pare rău pentru absența mea și pentru că acest capitol este cam scurt dar nu mă simt în stare de nimic și m-am uimit până și pe mine cu lungimea acestui capitol. Am să mă revanșez în capitolele următoare.  Aștept părerile voastre referitoare la acest capitol în comentarii. Cine vrea dedicație?

Maddeline -Volumul 2Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt