,,-Buna, imi dai si mie o tigara?"

1.2K 76 20
                                    

Maddeline P.V
   Idiotul. Cine se crede el? Arogantul. Înfumuratul.
   După o lungă perioadă în care mi-am privit reflexia în oglindă am hotărât ca trebuie să mă întorc înapoi la prietenii mei arătându-i că de fapt nu sunt una din fetele cu care obișnuiește el să-și petreacă timpul.
  Încă bulversată după comportamentul idiotului părăsesc toaleta clubului și ajung în apropierea mesei la care prietenii noștrii râd și se distreaza. Încruntându-mă, îmi schimb brusc traiectoria și înaintez spre bar.
    Mă ridic pe vârfuri pentru a ajunge la scaunul înalt al barului și îmi frământ mâinile agitată.
   -Un coktail cu mere și gheața fără alcool  vă rog. Rostesc repede spre baiatul care se ocupă cu băuturile și îmi rotesc ochii prin jur  căutând cu privirea o persoană cunoscută.
Spre ieșire, un băiat înalt, ușor brunet își face loc printre adolescenții euforici ținând în mână un telefon probabil încercând să poarte o conversație.
   Sunt trezită din visare în momentul în care băutura este așezată în fața mea. Murmur grabită un ,,mulțumesc!" și îi arunc băiatului banii pe bar zbughind-o de pe scaun direct afară în căutarea baiatului.

  Il gasesc destul de repede sprijinit de local cu o mana bagata adanc in buzunar si cu cealalta cautand agitat o bricheta pentru tigara neaprinsa dintre buzele lui.Ma apropii incercand sa par cat mai naturala si relaxata dar esuez cand picioarele mi se incurca si eu aterizez exact in bratele baiatului care acum ma priveste de parca as fi aterizat de pe Luna.Rosie pana in varful picioarelor imi ridic intr-un final privirea si dau de niste ochi verzi superbi.

-Buna, imi dai si mie o tigara?incerc sa repar gafa facuta esuand totusi.

Brunetul pare surprins prima data apoi aratandu-si cele mai sexy gropite ma ajuta sa ma ridic si atent, imi aranjeaza rochia.

-Fumezi?se intereseaza el.

Nu, ti-am cerut o tigara pentru ca ma plictiseam.

-Nu, nu fumeaza.

Din spatele meu se aude o voce ragusita si impunatoare iar in acel moment imi doream mai mult ca orice sa fac cumva si sa ma evapor.Ethan se apropie cu pasi de pradator spre noi punandu-si mana in jurul mijlocului meu cand ajunge in dreapta mea urmand mai apoi sa imi sarute apasat obrazul si sa-mi puna haina lui peste umeri.

-Omule, lasa fata sa vorbeasca, se face auzit si brunetul din coltul lui atragand atentia lui Ethan asupra sa.

Ignorand baiatul al carui nume nu am reusit sa-l aflu, Ethan ma trage inapoi in mica incapere sufocanta cu miros puternic de alcool murmurand un ,,cu placere,, cand ajungem la masa prietenilor nostrii.

Asta chiar a fost ciudat.


==============================================================================

Oameni buni, imi pare pau pentru ca nu am reusit sa postez prea mult in ultima vreme dar stiti si voi cum e, teste, teze si tot felul.Am revenit cu un capitol cam scurt care astepta de multa vreme sa fie publicat, cine vrea dedicatii pentru urmatorul capitol astept mesajele voastre in comentarii cat si pe privat, va pup.

Maddeline -Volumul 2Where stories live. Discover now