9. BÖLÜM

35.9K 1.8K 208
                                    

Sinirden kudurarak eve girdim. Üzerimi değiştirdim. Resmen elbiseden nefret etmiştim. Dolabın en dibine soktum. Duşa girdim kafam hala atıktı. Salı günü de bir bahane uydurarak Çapan Holding'e gitmeme kararı aldım, ofisimde çalışacaktım. Duştan çıkıp giyindiğimde saat zaten geç olmuştu.

Düşüncelerim Engin'e kaydı. Benimle bu kadar önemli ne konuşacak bu çocuk. Dün akşam fark ettim bir terslik vardı. Önce aşk acısı zannettim ama giderken kolunun altındaki yelloz aklıma gelince yok canım daha neler, aşk acısı nere benim minik pandam nere. O aşk acısı değil gazdır bir geğirse geçer. Hoş erkek beyni tek lobu ile çalışır o da kafatası içinde bulunmaz, bu noktadan yola çıkarak çivi çiviyi söker demiş olabilir. Amannn gelince öğrenirim artık. Telefon açtım yaklaştığını, yemek siparişi verebileceğimi söyledi. Tabii ki kebap söylendi adam etobur bir hayvancık. Neredeyse yemeklerle beraber geldiği için konu yemekte de açılmadı. Sağ olsun gelirken bana bir kahve makinesi almış. Verirken hiç olmazsa düğmesine basar adam gibi bir kahve içersin (-riz demek istedi ben anlamadım sanki) dedi. Hem öğretti hem de ilk kahveleri yaptı. Bir anda benim minik kuşum sanki büyüdü, böyle bir ciddileşti. Hafif kaşları çatıldı. Söze girdi;

— Şimdi sana anlatacaklarım saçmalığın daniskası.

— Nasıl yani?

— Benim yaklaşık 3 aydır bir kız arkadaşım, birlikte olduğum bir sevgilim var. Tepkimi ölçmek için susup suratıma baktı. (Heeeh tahminlerim doğru çıktı dökül bakalım ayıcık) Hiç şaşırmadın?

— Tahmin ediyordum ama yüz göz olmak istemedim, nasılsa sen bir gün anlatırsın diye düşündüm, o gün gelmiş işte.

— Geldi, geldi de bittiği zaman geldi....

— Oğlum bittiyse neden anlatıyorsun anlamadım? Sonuçta tanımam etmem bana ne!!!

— İşte saçmalıkta tam burada başlıyor. Dolaylı yoldan senin yüzünden ayrıldık.

— Anlamadım benim yüzümden mi? Canım oradan bakılınca ruh hastası sayko bir görünceye mi benziyorum? Daha tanışmadan sizi ayırabiliyorum manyak mısın lan sen.

— Ablacım canım dolaylı dedim zaten.

— Ben hangi dolaylardan gelip sizi ayırdım yahu şunu adam gibi anlatsana en başından. Söz kesmeyeceğim, yorum yapmayacağım.

— Tutamayacağın sözler verme Nermin Hanım (Bir adet orta parmak eşliğinde ağzımı fermuarla kapatıp anahtarı attım buyur yaptım elimle). Dalga geçmiyorum güzel ablam neyse en başından başlıyorum. Bizim şirkette Berk diye bir çocuk var, onun evinde toplandık bir akşam kalabalık bir gruptuk. Şirket dışından da bir sürü kişi vardı. Neyse bir kız dikkatimi çekti. Pek kimseyle konuşmuyordu. Benim burada ne işim var modunda ortalıkta dolaşıyor, servisle falan ilgileniyordu. Mutfakta yalnız yakaladım, kendimi tanıttım, adını öğrendim ve sohbet etmeye başladık. Berk'in kuzeniymiş, İzmirliymiş, özel sebeplerden buraya gelmiş bir firmada yönetici asistanlığı yapıyormuş. Kızla bütün gece konuştuk. Hem güzel hem akıllı resmen aklımı aldı. Numarasını aldım. Bir hafta on gün peşinden koştum, tüm numaralarımı sergiledim, cazibeme dayanamadı sevgilim oldu. Günler geçtikçe hayatımda ilk defa bir kız "seni seviyorum" dedirtecek kadar içime işledi. Berk ile anlaşamamaya başlayınca ayrı eve çıktı, beraber yaşamaya başladık. Bu arada ben onu çalıştığım yere götürdüm, arkadaşların çoğunu Berk'ten dolayı zaten tanıyordu. Herkese benim olduğunu ilan ettim. Fakat diğer taraftan o kadar odunum ki nerede çalıştığını dahi sormadım. Merak etmedim, hatta ilgilenmedim. Bir kere bile kızın iş yerine gitmedim. Tek bildiğim iş yerinin Beşiktaş'ta olduğu. Abla ağzın duruyor tamam da kaşın gözün oynuyor, ne yapayım Allah Allah yoğun bir süreçten geçiyordum. Zaten o da anlatmadı ki ya da anlattı ama benim kafam doluydu, algılayamadım. Biliyorsun böyle zamanlarda çoğunlukla kimseyi dinlemem, -muş gibi yapar kafa sallarım. Özellikle yeni bir iş geldiyse, fikir arıyorsam, metin yazıyorsam, koparım bilirsin, tahmin edersin işte. Neyse Beşitaş'da bir firma ile görüşmem vardı. Birden aklıma sevgilimin iş yerine hiç gitmediğim geldi. Artık vakti geldi geçiyor diye düşündüm. "Canım akşam iş çıkışı ben seni geçerken alayım metrolarda sürünme" dedim. Çok sevindi. Tabii ilk defa sevgilisi iş yerine gelecek beni arkadaşlarıyla tanıştıracak. Çok mutlu oldu güzelim, konum attı. Ohaa!!! Neresi olsa beğenirsin?.. Arkan Holding. Sevgilimle ablam aynı holdingde beraber çalışıyordu. Yönetici asistanı olduğuna göre sen de yeni bir asistan işe aldığına göre benim Bestem senin yeni asistanındı. Gözlerini belertme öyle söyle ne söyleyeceksen sonra beynimin ırzına geçiyorsun.

Geç Gelen Aşk (#Tamamlandı)Where stories live. Discover now