86.BÖLÜM

14.5K 956 13
                                    

Eve girer girmez kendimi duşa attım. Ter içindeydim. Hem terden kurtuldum hem su beni rahatlattı. Banyodan çıktığımda beni bekliyordu. Yüzüne bile bakmadan giyinme odasına geçtim. Ben yanına taşınmadan önce burada sadece takım elbise ve paltoları asılıymış. Normal tişört, hırka ve eşofmanları odasındaki dolabında. Bana direk soyunma odasında yer hazırlatmış.

Unicornlu pijamalarımı giydim. Bornozumu banyoya astım ve aşağı mutfağa indim. Peşimden geliyordu. Çaydanlığı işaret ettim ve evet ben hala çay demleyemiyorum. Masaya oturdum. Karşıma geçti oturdu. Derin bir nefes alıp konuşmaya başladım;

— Evet haklısın çok zor bir olay yaşamışsın. Ben senin yaşadığını yaşasam sanırım ben de kimseye güvenmem güvenemem ama yinede akıl var mantık var. Ben seni aldatmayı düşünsem telefonumu yatak odasının ortasında bırakıp duşa girer miydim? Ayrıca telefonumun şifresini sana verir miydim? Son olarak seni aldatmaya kalksam ben Nermin olur muydum? Hayır Demir bunların hepsinin cevabı hayır. Benim içim dışım bir şimdiye kadar tanımadıysan tanı diye söylüyorum ben asla yalan söylemem söyleyemem. Arada sadece beyaz yalanlarım var sana söylediğim ki bunlar da hesabını vermeyeceğim şeyler değil. Annem ve babam bizi yalan söylemeye mahal vermeyecek şekilde yetiştirdi. Gece dışarı çıkmak istiyorsak izin istememiz yeterliydi mesela. Eve iznimizden geç gelirsek ceza alırdık. Ya o hafta harçlığımız kesilirdi ya da bir film cezamız olurdu. Her hafta sinemaya giderdik o hafta gidemezdik. Ne annem ne de babam bizi zorlamadı. Mesela zayıf aldığımız zaman bizde kızılmazdı sadece o derse az çalıştığımız eksik kaldığımız tespit edilirdi ve ders aldırılırdı. Cezamız hafta sonu evde hocayla ders çalışmak olurdu ki bunu sonradan sonraya anladık. Hoca hafta sonu tam gün ortasında gelir biz dışarı çıkamazdık. Para mevzuna da gelirsek aç kalmayacak kadar çok şımarmayacak kadar az harçlığımız vardı. İstediğimiz şeyler bütçemizin üzerindeyse para biriktirirdik üzerini annemler tamamlardı. Yani her türlü şart ve koşula uyum sağlayacak şekilde büyütüldük. Parayı amaç değil araç olarak görecek şekilde eğitildik. Mesela şu anda bankada iyi bir birikimim var. Şirket kurulurken kullanacağım. Yani ne parada pulda ne de çok lükste gözüm yok. Ama iş konusunda ciddi anlamda hırslıyım ona yapacak bir şey yok. Şimdi bir daha beni seni aldatmakla ya da buna benzer bir şey için itham edersen seni doğduğuna pişman ederim. Travmaların var haklısın bunun için gerekirse tekrar destek al. Hatta beraber alalım. Nasıl bir yol izleyeceğimizi beraber öğrenelim. Senden vazgeçmeye niyetim yok ama bugün ki ithamın acayip ağrıma gitti.

Derin bir nefes aldı ellerini masa üzerinde birleştirirken.

— Haklısın Nermin. Gerçekten haklısın. Gereksiz yere seni kırdım. Boş bir kıskançlıktı. Bak Hazal güzel kadındı Allah var hala güzel ama nasıl desem soğuk. O canın istediğini elde etmek için sıcak davranır sonra yine buz dolabına dönerdi. Bazen düşünüyorum benden bir şey istediği zaman bir işve bir cilve istediğini aldıktan sonra yüzüme bakmazdı. Çok bilirim salonda yattığım zamanları. Olur olmaza küser beni odadan atardı. Hele istediği şeyi onca cilveye rağmen yapmazsam evden bile atmışlığı vardı. Araya annemler babası girerdi de beni tekrar geri eve alırdı hesapta barışırdık. Dengemi bozdu anlayacağın. Şimdi sana bakıyorum sen de güzelsin tamam ama bir de sıcacıksın. Şirkete gelmeye başladığın kaç ay oldu kadını erkeği herkes sana hayran. Melek bir Nermin Hanım diyor bir daha başka bir şey demiyor. Tekne bittikten sonra o soğuk nevale Suat bile "Nermin Hanım iyi iş çıkarttı. Gerçekten çok şık oldu tekne" dedi. Çevrende herkesi kendine hayran bırakıyorsun. Çalışırken sertsin ama kırıcı değilsin. Sinirlenip esip gürlüyorsun sonrasında gönül almayı da biliyorsun. Haklı olduğun halde hemde. Tek kusurun mutfaktaki beceriksizliğin. Nermin ben Hazal'ı kıskanmadım hiç. Yani kıskanmamışım onu anladım. Çünkü o yatakta Bora ile yakaladığım zaman hissettiğim kıskançlık değilmiş hayal kırıklığı, altdatılmışlık hissi, kullanılmışlık ne bileyim işte erkeklik gururummuş incinen. Ben gerçek kıskançlığın ne olduğunu seninle anladım. O barzo sana her dokunduğunda kalbim duracak sanıyordum. Nefes alamıyordum. Hani otelde kaldığınız gece var ya ben o gece her dakika öldüm. Sabaha kadar oturdum. Annenlere gittim olmadı Kenan'lara gittim olmadı. Sabaha kadar evin içinde turladım. Ev bana dar geldi Nermin. Sen kapıdan girdin ya ben o zaman nefes almaya başladım. İşte kalbim o an tekrar atmaya başladı. Ben çok pis aşık oldum be Nermin. Bugün ki saçmalamam işte onun eseri. Sana doyamıyorum. Bakmaya, dokunmaya, sevmeye doyamıyorum. Ben daha önce bunları yaşamadım ki. O mesajı da görünce sanırım delirdim.

Geç Gelen Aşk (#Tamamlandı)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang