Nerd - Part 8 1/2

4.2K 269 9
                                    

Part 8 ~ Kylas POV ~

Rayn uprene hľadel na mňa a na Harryho a potom sa začal smiať. Z jeho očí tiekli slzy zatiaľ čo na mna Harry hodil spýtavý pohľad. Po pol hodine sa Rayn upokojil a otočil sa k Harrymu.

,,Skutočne veríš, že sa môžeš dostať do jej nohavičiek?" Harry otvoril ústa, aby niečo povedal, ale ja som ho predbehla.

,,Och, Harry a ja sme spolu už spali"  Harry nepovedal na moje klamstvo nič len tam stál s otvoreními ústami. No hej my sme spolu boli len krátko no ale .... Ryanov zabávajuci pohľad zmizol a stlačil ruku do päsť.

,,Čo?"

,,Zatiš čo ty si spal s Lottie tak ja som bola s Harrym" To bolí, Ryan klamal, aj ked som ho ľubila , ale ja som jednoducho som na neho nahnevaná a chcem mu to jednoducho oplatiť. Neviem prečo som som bola predtým s Harrym, pretože som ešte vždy ľubila Rayna, ale to všetko čo som s ním cítila bolo tak správne. Na začiatku som bola prekvapená ako dobre sa  vie bozkávať. Alebo tie jeho svaly. Je ešte veľa vecí, ktoré som o Harrym nevedela.

,,Bol aspoň s polovice taký dobrý ako ja?" Ryan si nechal falošný usmev na tvári.

,,On bol o veľa lepší!" zaškľabila som sa na Rayna. Rayn pozeral na od Harryho a potom späť ku mne.

,,Nechcel som ti nikdy ublížiť Kyla" Rayn sa dotkol mojej ruky, ale ja som sa ihned odtiahla preč.

,,Prečo? Prečo si to potom urobil?" aTadá! Otázka, ktorá ma trapila, kedy som sa jej konečne zbavil.

,,Ja neviem, ona mi rozprávala, že ma ľubi a potom sa ,dofrasa, vyzliekla sa a ja som potom nemohol nič. Potom to tak išlo dalej. Ja ľúbim len teba Kyla. "

,,Ako dlho?" Môj tón bol tvrdý a mal mu jasne vysvetliť že niesom žiadna hračka.

,,Tri týždne" moje brucho sa stiahl . Cele tri týždne za mojim chcrbtom spal s Lottie. Kurva! To bolí, že som nevedela byť  pre jedneho chlapca dosť dobra.

,,Prajem ti aj nadalej veľa šťastia s Lottie. Je koniec Rayn." urobila som jeden krok do zadu.

,,Prosíím Kyla!! Milujem ťa a chcem byť s tebou. Daj mi druhu šancu. Nemôžeš to teraz ukončiť." Ryan na mna pozeral žobrajúcimi očami.

,,Tú si dostal, kedy si bol s ňou! A dúfam, že ona bude pre teba dobrá!" Náhle ma Rayn chytil za ruky a priatiahol si ma k sebe.

,,Patríš mne Kyla !!!" Pobozkal ma na zatylok a pritlačil svoju hrud na moju. Pred týždnom by som si myslela, že je to erotické, ale teraz sa mi hnusil.

,,Nechaj ma!" Tlačila som ho odmňa preč, ale on bol oveľa silnejší.

 ,,Máš tri sekundy aby si zmizol" Harry, ktorý celý čas za mnou stal zasyčal na Rayna.

,,A čo ak nezmyznem? Hm čo spraviš? Hodíš po mne knižku matematiky? Sytles!" Rayn sa zasmial. Predtým ako sa Rayn mohol brániť tak už ležal na zem. S otvorenými očami som pozerala ako mu Harry vrazil jednu do nosa.

,,Keď sa Kyli ešte raz dotkneš alebo budeš v jej blizkosti si mrtvy. Rozumieš?" Ryan rozzurene prikyvol. Ešte som ho nikdy neviedela takeho vystrašeného. Rozbehol sa a už hop nebolo.

,,Ubližíl ti?" On pozrel na mna s važnym vyrazom v očiach .

,,Nie. Prečo si sa nikdy nebranil Harry? Si silnejši ale l nikdy si nič neurobil..."

,,Nepotrebujem moju silu na také veci. Som zvyknutý na šikanu."

,,Ty si taky tajomný Harry."  Chytila som s rukou jeho lice .

,,Si iny ako všetci ostatný a ja chcem o tebe všetko ziistiť." Rozžiaril sa mu usmev na tvari a zohol sa ku mnme. Moje srdce začalo biť vždy rýchlejšie a rychlejšie.

,,Ja som šprt a blbec, pamätáš?" Pritlačil svoje pery na moje a dal mi dlhy bozk .

,,Chceš, aby nas videli tei všetky tváre dolu, keď sa pojdeme vonku prechadzať?" usmiala som sa a prikývla. Harry ma chytil za ruku a tahal ma z izby. Hudba bola hlasna a ako sme sa prechadzali otočili sa k nam skoro všetci. Videla som ako sa Niall červenal ked tancoval s jednym peknym dievčaťom. Zyan stal testne vedla  Liama a obaja maji po svojich bokoch dievča. Ked ma Harry ťahal dalej moje oči sa stretli s Luisovými. Ked videl, že sa s Harrym držim za ruku šiel k nam a ruky dal v päsť.

________________________________

Halóu mojeéé najdrahšie :) tu je prvá časť  nechcelo sa mi ... sorry ... ale už etraz sa púšťam do druhej časti ;)

Túto časť venujem ... @SarahNara

ďalšiu sem pridám keď pri tejto buú aspoň 5 komentárov -_- a hlavne nech sú dlhé -_- a hlavne aby som mohla písať venovania ... :D

MAIJKA

Nerd » Slovak {COMPLETE}Where stories live. Discover now