Alternatívny koniec ♥

2.2K 160 30
                                    

Part 51

~ Harryho POV ~

(Potom ako Kyla zmizla v pôrodnej sále)

Na tvári som mal široký úsmev, keď som sedel medzi Niallom a Liamom a nervózne som klepal prstami o mojej stehno. Čoskoro sa to všetko skončí a ja sa domov vrátim so svojimi dvoma anjelmi – so svojou rodinou.

Nervózne som blúdil očami sem a tam, a čakal kedy sa otvoria dvere. Kiež by som teraz mohol Kylu držať za ruku, ale nedokážem sa prinútiť, aby som videl aké má bolesti.

„Až to skončí, budeš mať krásnu dcéru,“ mama sa široko usmieval, keď drží za ruku Kylinu mamu. Prikývnem a otočím sa naspäť k dverám. Dnes je ten najkrajší deň, aký kedy bol. Moja svadba, a potom narodenie. Myslí si to aj Kyla? Nervózne som sa postaví a kráčam po čakárni sem a tam, zatiaľ čo pozorujem dvere. Môžem vidieť aký sú všetci nadšený s Kyli. Gemma sa zachichoce a ja sa k nej otočím.

„Už si to predstavujem, malé dievčatko s roztomilými kučeravými vláskami,“ povedala a všetci sa zasmiali.

„A modré oči,“ zašepkal som a otočil sa od nej. Z ničoho nič mám pred sebou predstavu, malého dievčatka s kučeravými vláskami, ako ku mne beží, zatiaľ čo vedľa mňa stojí tehotná žena. Moja žena. Pani Styles. Je to tak neuveriteľné, že patrí mne. Nikdy by nepovedal, pred rokom, že jedného dňa sa ožením s tým najpopulárnejším dievčaťom na škole, tomu by som sa vysmial a išiel ďalej. Bola kus, ale nie pre mňa, no ale teraz je môj život – môj najcennejší diamant, je celý môj svet. Sadol som si späť a jemne zastonal – ako to Kyle ide?

„Harry relaxuj,“ Liam mi dá ruku na plece a zľahka ho stlačí.

„Som tak nervózny,“ poviem a úsmev sa objaví na mojej tvári.

„Nervózny? Byť otcom je nádherný pocit,“ usmejem sa a moje oči padnú na podlahu.

„Dnes bola taká pekná,“ zahundre Sophia a Perrie sa zachichoce.

„Ty si nevidel ako sa jej leskli oči, keď jej Harry spieval? A Harry? Nevedela som, že vieš spievať,“ Tabi sa usmieva od ucha k uchu a dala okolo Nialla ruku.

„To ešte nie je všetko,“ odpoviem a začnem sa hrať s prsteňom na moje ruke.

Ako sa dvere otvorili od sály, tak sme započuli krik dieťatka, rýchlo som sa postavil a vbehol do miestnosti.

„Kyla,“ povedal som, keď som videl ženu mojich snov s naším novonarodeným dieťatkom ležať na posteli, hneď som prišiel k nej.

„No, nie je krásna?“ slzy radosti mi stekali po tvári a ja natiahnem ruku aby som položil prst na tvár mojej dcérky.

„Prekrásna,“ zašepkám a počujem ako všetci vchádzajú za mnou.

„Naša dcérka, Harry,“ zašepká Kyla zasnene, keď v pevne na hrudi ju drží. Ako keby sa bála, že ju niekto vezme.

„Naša dcérka.“

Všetci s veľkými očami sme hľadeli na moju dcérku, a ja som si uvedomil, že je to ten najkrajší pocit na svete, byť otcom. Je to polovica mojej duše, ja som jej dal telíčko. Toľko lásky. Toľko pocitov. Teraz mám v živote dve ženy, ktoré musím chrániť.

Život je plný prekvapení a nemôžeme robiť nič, len ich čakať s otvorenou náručou.

                               KONIEC.

______________________________________

Takže toto je oficiálny koniec príbehu :) autorka to ukočila upozorňujem DNES! tak že vymazala druhú sériu :D za čo som jej vďačná !! :)

Takže ďakujem za 70 000 reads a skoro za 4 000 vote !! :) mám VÁS rada a dúfam, že sa stretneme aj pri inom preklade :) ktorý mám na profile :) a INÁČ :) nechám NA VÁS ! ČO CHCETE ABY SOM PREKLADALA ? :) (každý povinne odpovedať v komentári !! )

Mám Vás veľmi rada !! :) Marry ♥

Nerd » Slovak {COMPLETE}Where stories live. Discover now