Nerd - Part 15

3.5K 203 14
                                    

 Part 15

 Harry mi podal moje veci a sám sa rýchlo poobliekal.

 „Ehm Kyla … Ne - Nechcela by si … ma d – dnes správadzať na školskom bále?“ pozerám sa na Harryho s úmevom. Zahryzne si do dolnej pery a napäto čaká na moju odpoveď. Dlho som čakala na tento ples, ale nikdy mi táto otázka od Harrynu neprišla na mysleľ.

 „Iste“

„Pfúúúú. Myslel som si, že povieš nie“ Harry si hlboko vydýchol a usmial sa. „Budem sa snažiť si vybrať ten najlepší štýl“

„Nemusíš. Mám ťa rada, preste takto ako si“ dala som mu pusu na tvár.

„A kde sú tvoje okuliare?“ spýtam sa, keď až teraz si na ne spomeniem, že ich tu nemá.

 „Hm ..“ prešiel si rukami vlasy. „No budem musieť ísť do Optiky, potrebujem nové“ zamrmlal a ja som sa zasmiala. Na jeho tváry sa objavil široký úsmev, keď vzal moju tvár do rúk. „Naspäť k téme štýl. Nechcem nám zničiť náladu, keď budú všetci hovoriť, že som škaredý“

 „Ty čo vidíš? Nezaujíma ma čo si ostatný myslia o tebe, ale nie. Len jedna vec na ktorej mi záleži si ty!“

***

Je už päť minút po šiestej a ja si neviem ešte stále vybrať šaty na ples.

 „Ahoj miláčik“ otočím sa a vidím ako moja mama napochodovala do mojej izby. A má pobavený úsmev na tvári.

„Nejak skoro si tu?“ zdvihnem obočie do vzduchu a nechám nech ma mama vezme do náručia a silno objíme.

„Ano, mám novú asistentku, ktorá ma oslobodzuje od toľkej práce. Od zajtrajška, budem vždy o ôsmej doma, a prednešok som sa rozhodla byť skôr doma“ mama sa usmievala od ucha k uchu.

„A hádaj čo tu pre teba mám!“ zdvihne balík do vzdchu a mrkne na mňa. Vezmem si ho a rýchlo ho otvorím. Do očí sa mi vbijú krásne čierne šaty.

„Ďakujem ti!“ natiahnem sa k mame a venujem jej pevné objatie.

 „Bav sa na bále a ach .. ešte niečo mám pre teba!“ mama vstane a pomaly ide k dverám. Otvorí ich a v dverách sa objaví dievča s hnedými vlasmi a v kufrom ruke. Podíjde do mojej izby.

 „Eleanor!“

„Kyla!“ obíjmeme sa. Eleanor je moja najlepšia kamarátka už od destva, ale bohužiaľ sa presťahovali do Oxfordu, takže sme sa len zriedka stretávali.

„Čo tu robíš?“ naše oči sa stretnú a sadáme si na pohovku.

„Noe moja draha Kyla, veľmi si mi chýbala! Tak som ťa prišla naštíviť. Sakra! Ty si teraz ohmnoho krajšia a zvodnejšia!“ El zažmurká ako na mňa hľadí a ja sa začervenám.

„Božéé nepreháňaj! Tak ako je na univerzite?“

„Zabudni na mňa! A teraz mi povedz niečo z tvojho príbehu s Ryanom!“

„ No .. vieš my už niesme spolu“ zahryzla som do spodnej pery a Eleanor sa na mňa pozrie s otázkou v očiach. A potom je všetko vyrozprávam. O Ryanovi najprv a potom o Harrym.

„Chceš povedať, že … v lese? To je táááááák romantické!“ Eleanor sa chichotá ako blázon, hneď ako som jej povedala o našej malej noci s Harrym.

„Ano, a potom Harry dostal paniku, keď si myslel, že som tehotná“ keď som si na to spomenula, tak som celá zčervenela a tak som radšej rýchlo pokrútila hlavou.

„A mal prvadu?“

„Nie“ povdychla som si.

„Pozri čo som si kúpila na ples!“

„Sú na to vhodne?“ El cupitala ku kufru a dívala som sa na jej šaty.

„Neboj sa, nebudem, obťažovať teba a ani Harryho“ vytiahla mohre šaty z kufra a ukazavala mi ich s hrdosťou.

„A kedy začína ples?“

,,O ôsmej“

„Bože však už je pol siedmej! Tak šup šup!“

Vstanem a vezmem si čierne šaty. Do niekoľkých sekúnd sa do nich navlečiem a až teraz si uvedomím aké tesné sú. Moje prsia vyniknú a musím priznať, že v ních vyzerám sexy. Šaty sú na spodku doširoka a sú dlhé po zem, takže som si vzala vysoké čierné podpätky. Zvolila som si prirodzený make- up.

„El?“

„Áno?“

„Ja som už hotová!“ sadla som si na pohovku a čakala na Eleanor.

„Ako vyzerám?“ pozrela som sa na El. Jej dlhé nohy vynikli v tých nádherných šatách.

„Vyzeráš skvelo!“

„Woa! Harry bude oproti tebe malý priateľ, a budem vedľa držať malé miesto.“ El sa zachichotala a mrkla na mňa. Ja som sa postavila a do kruhu som sa otočila, tak aby si ma mohla pozrieť lepšie.

* Ding dong *

Moje nohy sa mierne roztriasli a moje srdce začalo byť o čosi rýchlejšie a ďalej zrýchľovalo.

„Ha-arry tu je“ zahryzla som si do pery. Išla som El za pätami dole po schodoch. Zhlboka som sa nadýchla a nahodila som môj nalepší úsmev a otvorila som dvere.

„Har – Louis?“

_________________________

Takže ahojtéééé ;) nová časť ! :) dúfam, že sa Vám ľúbila ! :) Dˇalšia by mala pribunúť v pribehu tohto týždňa asi v stredu :D ale ešte neviem na 10000% :D takže asi tak ;)

Ináč, na fb mám skupinu :D takže kto by chcel v nej byť tak mi napášte buď tu na wp alebo na fb ;) ja Vás tám pridám ! :D

MAIJKA

Nerd » Slovak {COMPLETE}Where stories live. Discover now