Nerd - Part 23

2.9K 186 7
                                    

Prosím prečítajte si tento skvelý príbeh ! SOUL - S Harrym! od skvelej  autorky ! @NissaCox
http://www.wattpad.com/story/21628824-soul-sk-ff-harry-styles

PS: prečítajte si ju ! :) je to naozaj úžasná Story ! :) link ešte dám do komentára ! :)

_____________________________________________

Part 23

Harry ma pritlačí k múru a pritisne svoje telo k tomu môjmu. Moje ruky putujú do jeho vlasov a ja ho tým vytiahnem bližšie ku mne. Pocit, že som opäť v Harryho náruči, mi tak veľmi chýbal. Jeho ruky putujú po mojom tele hore a dole a ja vyskočím a nohy obmotám okolo jeho bokov. On ma pevne pritlačí k stene a pritisne svoju hruď k mojím prsiam. Jeho jazyk skúma každé miesto v mojich ústa a keď sa dotkne toho môjho všetko okolo mňa exploduje.

„Kde je tvoja izba?“ zamrmle medzi bozky a ja od neho odtiahnem a začnem ho bozkávať na krku.

„Hore, tretie dvere naľavo,“ umiestňujem mokre bozky na jeho krk, zatiaľ čo Harry ma nesie. Po niekoľkých sekundách Harry zastoná, čo naznačuje, že som našla jeho citlivé miesto. Začala som sať a chytím sa ho pevnejšie. Harry ma položí na posteľ a ja ho chytím za golier. Jeho silné telo mám medzi nohami, a mám pocit, že to budem ťažké.

„Harry“ Harry ma naďalej bozkáva a ja mu vyzlečiem tričko. Moje ruky putujú po jeho chrbte a on sa pritisne ešte bližšie ku mne. Bez toho aby sme sa prestali bozkávať, Harry mi vyzlečie nohavice a hodí ich k tričku.

„Ani si nevieš predstaviť, ako dlho som na to čakal!“ Harry zamrmle a oprie si čelo o to moje. Vytiahne mi moje tričko a pobozká ma na krk a pomaly ide dole. Moje ruky blúdia dole na zips jeho nohavíc.

„Chcem, byť zase v tebe,“ zamrmle a stiahne moje nohavičky a podprsenku. Sledujem ako je hore a vyzlečie si boxerky a znovu si líha na mňa. Obtočím okolo neho nohy a vtiahnem ho ku mne. Jeho pery nájdu tie moje a on v tej chvíli preniká tvrdo do mňa. Kričím, a nechám sa zabaliť do jeho rytmu. Jeho paže sú okolo mňa a jeho jazyk tancuje s tým mojím. Vždy sa pochybuje o čosi rýchlejšie a stoná.

„Cítiš sa so mnou dobre,“ zastoná Harry a pritisne svoju ruku na moje prso.

„Ach, Božé!“ zastonám a škriabem ho po chrbte.

„Páči sa ti to?“ pýta sa celý udýchaný a pochybuje sa rýchlejšie a rýchlejšie. V mojich nohách šklbne a moje podbruško sa rozochveje. Jeho ruky putujú po mojom tele a jeho jazyk sa hrá na mojom krku. Jeho vlasy šteklia moju tvár a ja sa celá napnem.

„Do riti!“ Harry zastoná a padne na mňa celou váhou. Mám taký pocit, že sa moje telo spojí s tým jeho, ale napokon sa Harry prevalí vyčerpaný vedľa na posteľ. Vezme deku, aby prikryl nás oboch. Ja sa pritúlim bližšie k nemu a položím hlavu k jeho krku. Pozerám na atrament na jeho koži, keď v tom si niečo všimnem. Dvihnem hlavu a moje oči sa vyplnia zlosťou a strachom.

„Posaď sa!“ slzy vyplnia moje oči a Harry si zahryzne do spodnej pery.

„Posaď sa!“ poviem nahlas a Harry sa posadí. Moju ruky putujú bo jeho nahom bruchu a potom sa pozriem aj na jeho chrbát. Slzy sa valia dole s mojich očí.

„Kto ti to urobil?“ začnem ho pozdĺž červených značiek na chrbte bozkať a tým sa snažím vykúzliť  nádej, aby bolesť išla preč. Harry mlčí, pokrčí ramenami. To nie sú škrabance, neurobila som ich.

„Kto ti to urobil!“ plačem a Harry ma vezme do náručia. Opriem si hlavu o jeho hruď a nechám sa kolísať sem a tam.

„To nie je dôležite,“ Harry pokrútil hlavou a pozrie sa n mňa. Beriem jeho tvár do oboch mojich rúk a začnem ho bozkávať po celej tvári.

„Kto ti to spravil, Harry?“ s dostatkom pokoja sa mu uprene pozerám do očí. Zadrží dych, v strachu, aby som nepočula jeho odpoveď.

„Finn a Ryan.“

__________________________________

Prekvapenie ! :D nejak sa mi strácate ! :O čo to ?? mám začať dávať podmienky ? :O fakt ? :O ... no dám ! aposň 15 + komentárov  a ja pridám keď tu ich toľko bude ! :( som z vás smutná :(

*oznam! preklady, budemu od začiatku šk. roka iba cez výkend!*

Marry

Nerd » Slovak {COMPLETE}Where stories live. Discover now