hétfő - 12:32

851 86 1
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Noora, Vilde és én épp óráról jövünk, mikor Chris és Sana siet felénk. A folyosó végéről kiabálás hallatszik. Egy tizedmásodpercre megállok és figyelek, és ahogy a szívem kihagyásából megállapítom, füleimnek ismerős az egyik dühös hang a sok közül. Chris megragadja Vilde karját és elindulunk az ellenkező irányba. – Ne menjetek oda. Balhé van.

Lerázva magáról Chris kezét, Vilde megáll. – Balhé? Kik vitatkoznak?

- Russ dolog. – mondja Sana szemforgatva. – Penetrator Chris ki lett rúgva a buszról.

A világ lefagy körülöttem. – Mi?

- Nos, nem ment el a gyűjtésre. Valami Tinderes csajt dugott helyette. Így kellett történnie. – jegyzi meg Vilde, és felvonja szemöldökét. – Ha én lennék a buszfőnök, ugyanezt tenném. Nem lehetsz a csapatban, ha nem segítesz pénzt gyűjteni. Alapszabály.

Rosszul érzem magam. Chris azt mondta, társaságot akar nyújtani nekem, még ha mindketten tudtuk is, hogy máshol kéne lennie, pénzt kapnia öltáncolásért és lányok csókolgatásáért. Azt hiszem, először nem hittem neki, mikor azt mondta, szívesebben lóg velem, de aztán együtt töltöttük az egész hétvégét. Most pedig szörnyen érzem magam. Mintha az én hibám lenne, hogy kirúgták a buszról. Három éve erre készül, és most mindent eldobott magától, csakis miattam.

- Velem volt. – A szavak csak úgy kicsúsznak a számon.

Hirtelen négy szempár szegeződik rám. Annyira le vagyok döbbenve, mint ők. Sana az első, aki megtöri a csendet.

- Tényleg?

- Randiztál vele, és nem mondtad el nekünk? – kérdezi Vilde, egyértelműen feldúlt állapotban amiatt, hogy nem szerzett róla tudomást korábban.

- Aligha nevezhető randinak.

- Mit csináltatok? – kérdezi a szőke, elnyújtva a mondatot.

Tudom, mire gondol. Sajnálatos módon nem mondhatok semmilyen szaftos részletet. Már ha a melegítőben való pizzázás egy sráccal, aki teljesen bepörgött a szénsavas üdítőtől és a sajtos nasi dobálásától, szaftosnak számít. Mármint, szerintem valami erotikusabb történésre gondol, mint a chilis sajtra. De nem. Semmi olyan.

Chris be sem próbálkozott.

- Tanultam, míg ő bugyuta YouTube videókat nézett, és elterelte a figyelmemet azzal, hogy mémeknél jelölt meg minden ötödik másodpercben. Ó, és hozott kaját.

- Uncsinak hangzik. jegyzi meg Vilde. – Komolyan? Ez történt? Tanulás és mémek?

- És kaja. – teszi hozzá Noora. – Nekem kellemes időtöltésnek tűnik. Hogy tetszettek a mémek?

- Jókat választott.

Chris erre bólint egyet. – Egy helyes arc és jó humorérzék! Támogatom! Ne hagyd futni a srácot!

Lose Yourself • SKAM • #MohnstadWhere stories live. Discover now