csütörtök - 17:09

1.3K 91 18
                                    


Izzadtan riadok fel

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Izzadtan riadok fel.

Nem igazán tudom, miféle rémálomba csöppentem, de elég brutális lehetett. A szívem kalapál. Rápillantok az éjjeliszekrényemen álló órára. Kilenc perccel múlt öt. Az ötperces szundim valahogy egy órán át tartó rémületté vált.

Az izzadság még mindig ott pihen hajvonalam mentén. Letörlöm a kezemmel. Érzem, hogy ragadok. Mintha lefutottam volna a maratont.

Oldalra fordulok, és megpillantom a telefonomat a földön. Villog. Érte nyúlok és megnyomom a főmenü gombját. Öt nem fogadott hívás Vildétől. Kettő Sanától.

A szívem újból őrült tempóba kezd. Valami baj van? Történt valami?

Mindössze néhány másodperc alatt millió szörnyű lehetőség fut át az agyamon. Először Vildét hívom vissza. Az első csörgésnél felveszi.

- Eva, hallottál Chris és a Penetratorök felől? – Kérdezi levegő után kapkodva.

Chris nevének hallatára csak még idegesebb leszek. A világ megáll egy pillanatra körülöttem, míg próbálom felfogni, mi történik. – Hogy érted? Jól van?

- Visszament a buszra.

Rosszabb is lehetne. Megsérülhetett volna. Halott lehetne. De ettől még a szavak hallatára összeomlani látszik minden. Érzem, hogy összeszűkül a gyomrom. Kaptam egy pofont Chris helyett, erre megint azokkal a srácokkal van, akik bántottak?

- Eva? Itt vagy még?

Nem tudok semmit sem kinyögni. Mintha valaki a nyakam köré tette volna a kezét és lassan szorítaná. Fojtogatna.

Még mindig a rémálomban vagyok? Nincs még itt az ideje felébredni?

- Sajnálom. Csak gondoltam, tudnod kéne. – Mondja, majd lerakja a telefont.

És magam maradtam a könnyeimmel.

Sziasztok!Már úgy érzem, ezer éve, hogy itt jártam, pedig szinte minden nap jöttem az utolsó rész publikálása óta, és bár tudom, hogy a másik két sztorival saját hibámból nem haladtam semmit, ez sajnos két nappal ezelőtt frissült, és amint látjáto...

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Sziasztok!
Már úgy érzem, ezer éve, hogy itt jártam, pedig szinte minden nap jöttem az utolsó rész publikálása óta, és bár tudom, hogy a másik két sztorival saját hibámból nem haladtam semmit, ez sajnos két nappal ezelőtt frissült, és amint látjátok, elég rövid is. Reméltem, hogy az eredeti angol történet írója kicsit jobban belelendül az írásba, de úgy látszik, hiú ábrándokat kergetek - de azért tartom magam az ígértekhez, miszerint ha érkezik a friss, én fordítom is nektek, ahogy tudom. Örülnék, ha mot nem két hónapot kéne várnunk néhány mondatra, de hát valami majd csak lesz, én meg nem tűntem el, csupán várok, tervezgetek és nem adom fel a bizakodást, ti se tegyétek, talán egyszer, a remélehetőleg nagyon közeli jövőben beindulnak a dolgok! :D

Lose Yourself • SKAM • #MohnstadDove le storie prendono vita. Scoprilo ora