♣️BTS İLE TEPKİ ~2.DEVAMI~♣️

2.1K 70 20
                                    

Müzikle dinlerseniz daha güzel olur.

Biasın olayın gerçek yüzünü
öğrenip senden özür dilemek için senin yanına gelir. Seni bulamayınca arkadaşının
yanına gider. Arkadaşın ona
"Senin ona iftira attığın gün
intihar edip öldü!" der.
Bunu duyan biasının tepkisi...

SUGA:
    Olay üzerinden 1 hafta geçer. Suga bu zaman içinde olayın gerçek yüzünü öğrenir ve evine gelir. Seni bulamayınca arkadaşının evine gider. Arkadaşın kapıyı açtığında sinirle tekrar kapatmaya çalışır ama Suga kapıyı tutar ve seni sorar. Arkadaşın da sinirle şunu söyler ve kapıyı kapatır;
-(Arkadaşın)- ARKADAŞIM SENİN ONA ATTIĞIN İFTİRA YÜZÜNDEN O GÜN İNTİHAR ETTİ VE ÖLDÜ! ŞİMDİ SENİN ONUN ADINI AĞZINA ALMAYA HAKKIN YOK!!!
    Duyduklarına inanamayan Suga bir süre sonra olayı anlayıp sinirle her tarafı dağıtır. Sonra
-(Suga)- Sana yaptıklarım için beni affet (adın). Şimdi senin yanına gelicem. Bekle beni sevgilim...
    Diyip arabaların önüne atlar.

RAPMONSTER:
   Olağın aslını öğrenen Namjoon kendine küfürler savurarak senin evine gelir. Kapıyı onlarca kez çalar ama açan olmaz. Nereye gidebileceğini düşünür. Daha sonra aklına arkadaşın gelir. Hiç zaman kaybetmeden arkadaşının evine gelir. Kapıyı çalar. Arkadaşın kapıyı ağlayarak ve sinirli bir şekilde açar. Namjoon seni sorunca direk Namjoon'a tokat atar.
-(Arkadaşın)- ŞEREFSİZ! SEN HALA NE HAKLA ARKADAŞIMI SORUYOSUN!? SENİN ONA SÖYLEDİĞİN O İĞRENÇ, HADDİNİ BİLMEZ SÖZLERİDEN SONRA İNTİHAR ETTİ! VE KEŞKE SENİN GİBİ BİRİ İÇİN KENDİNE KIYMASAYDI! SENİN BU KADAR PİÇ BİR İNSAN OLDUĞUNU GERÇEKTEN BİLMİYORDU. VE EMİNİM Kİ BİLSEYDİ ASLA SENİNLE ÇIKMAZDI. SENİN ALLAH BELANI VERSİN!!!
    Deyip kapıyı Namjoon'un yüzüne kapatır. Namjoon sinirle ellerini saçlarından geçirir.
-(Namjoon)- Ben ne yaptım!? Bu kadar iğrenç bir insan olduğumu ben bile bilmiyordum. Gerçekten özür dilerim sevgilim. Yanına geleceğim. Lütfen beni bekle tamam mı?" 
   Deyip bir yerden silah bularak kafasına sıkar.

J-HOPE:
   Olayın aslını öğrenince şok geçirerek kendi kendine konuşmaya başlar. Bir yandan da "Ben bunu meleğime nasıl yaptım?" diye evin içinde dolaşır. Sonra aklına arkadaşın gelir. Hemen arkadaşını arar. Arkadaşın telefonunu açmak istemez ama daha sonra açar. Kendini tutmaya çalışarak cevap verir;
-(Arkadaşın)- Efendim!?
   Der.
-(J-hope)- (Arkadaşının adı) umudum nerde?
   Arkadaşın UMUDUM lafını duyunca kendini daha fazla tutamaz.
-(Arkadaşın)- SEN HALA (ADIN)'YA NASIL UMUDUM DİYEBİLİYOSUN!? BENİM ARKADAŞIM İNTİHAR ETTİ VE ŞUAN YAŞAMIYOR! HEMDE SENİN GİBİ BİR PİÇ YÜZÜNDEN!!!
   Der ve telefonu kapatır. J-hope duyduklarından sonra;
-(J-hope)- Özür dilerim umudum. Sana iyi bir sevgili olamadım. Ama şimdi yanına geleceğim ve kendimi sana affettireceğim...
   Der. Ardından kendini çatıdan atar.

JİN:
   Jin olayın gerçek tarafını ögrendiğinde yanına gelmek için oturduğu koltuktan kalkar. Ve tam o sırada televizyondaki muhabirin ağzından şu sözler dökülür;
-(Muhabir)- BTS grubunun en büyük üyesi olan Jin'in sevgilisi (adın) bir binadan atlayarak intihar etti ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı."
    Bunu duyan Jin gerçek olamayacağını düşünerek direk seni arar. Açılmayınca ardından arkadaşını arar.
-(Arkadaşın)- NE VAR!?
-(Jin)- (A-arkadaşının adı), (a-adın)...
-(Arkadaşın)- EVET! SAYENDE İNTİHAR ETTİ VE ARTIK YAŞAMIYOR! MUTLU MUSUN BARİ!? HEMEN EVİNDE Bİ PARTİ AYARLAYABİLİRSİN!
   Deyip telefonu kapatır. Ardından Jin ağlamaya başlar. Sonra kalkar ve;
-(Jin)- Affet beni (adın) seni koruyamadım, seni dinlemedim, hayatını alt üst ettim. Lütfen beni affet...
   Deyip bir kutu hap içer.

JİMİN:
    Olayı öğrendiği anda koşarak şirketten çıkar. Korna seslerine aldırmayarak yollardan geçer ve evine gelir. Sana seslenir ama sen cevao vermezsin. Daha sonra kapının  açık olduğunu farkeder. Hemem içeri girer. Ama ev bomboştur. Sonra arkadaşının çalıştığı kafeye gider.
-(Jimin)- (Arkadaşının adı), (adın) nerede?
-(Arkadaşın)- CENNETTE! O SENİN DEDİĞİN GİBİ SÜRTÜK BİRİ DEĞİLDİ! VE SENİN GİBİ ŞEREFSİZ BİR PİÇ YÜZÜNDEN İNTİHAR ETTİ. AMA ŞUNU DA BİLİYORUM Kİ O BURADA OLSAYDI HER NE YAPMIŞ OLURSAN OL YİNEDE SENİN GİBİ PİÇ BİRİYLE ÇIKMAYA DEVAM EDERDİ. ŞİMDİ İSE BUNU BİLE YAPAMAYACAK KADAR UZAK BİR YERDE! KUTLUYORUM SENİ! İSTEDİĞİNİ ALDIN! ÖLDÜRDÜN ONU!
   Der ve Jimin'i kolundan tutup kafeden dışarı çıkarır;
-(Arkadaşın)- BİR DAHA DA BURAYA GELME!!!
   Deyip içeri girer. Jimin gözyaşlarına hakim olamayarak;
-(Jimin)- M-meleğim biliyorum ç-çok kötü bir s-sevgiliydim. S-seni hep yalnız b-bıraktım. Ama ş-şimdi b-bırakmayacağım...
    Deyip kendini bir binanın çatısından atar.

JUNGKOOK:
    Olayın gerçek yüzünü öğrendiğinde hemen bir taksiye biner ve her zaman gittiğiniz yere gider. Seni bulamayınca gidebileceğin her yere bakar. En son arkadaşının yanına gider. Arkadaşını senin resimlerine bakıp ağlarken görür.
-(Jungkook)- (Arkadaşının adı) neden ağlıyorsun?
   Arkadaşın Jungkook'un sesini duyunca sinirle kalkıp Jungkook'a tokat atar;
-(Arkadaşın)- NEDEN Mİ AĞLIYORUM!? (ADIN) ÖLDÜ DİYE OLABİLİR Mİ!? AMA BAKIYORUM DA ONU ÖLDÜREN PİÇ ONUN İÇİN TEK BİR DAMLA GÖZYAŞI BİLE DÖKMÜYOR! ŞEREFSİZ BİRİ OLDUĞUNU BİLİYORDUM AMA BU KADAR DA OLDUĞUNU BEN BİLE TAHMİN ETMİYORDUM!!!
    Deyip gider. Jungkook bu sözler üzerine; 
-(Jungkook)- Gerçekten ne kadar piç bir insanmışım. Kendimden çok sevdiğim sevgilimi bile kendi ellerimle öldürdüm. Bekle beni sevgilim yanına geliyorum...
   Deyip kendini derin sulara bırakır.

V:
    V olayın gerçek tarafını 1 saat sonra öğrenir. Bu yüzden hemen senin yanına gelir ve intihar edemezsin. Ardından da konuşarak barışırsınız. (Olayın gerçek tarafını hemen öğreniyo. Çünkü, hem kendini sana çok güvendiğine, hemde böyle birşey yapmayacağına kendini inandırarak gerçekleri öğrenmek için çok çaba harcar. Seni kaybetmek istemez.)

~·~·~·~·~·~·~·~·~·~·~·~·~·~·~·~·~·~·~·~·~

Merhaba arkadaşlar. 2. Tepkinin devamıyla sizlerleyim. Bu bölümde birazcık fazla küfür kullanmış olabilirim çünkü bir an gaza gelmişim... Neyse umarım beğenirsiniz.
👊🏻Beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın👊🏻

BTS İle Hayal EtOnde as histórias ganham vida. Descobre agora