Sluta tjata

41 1 0
                                    

Kapitel 2

Så nu är det Onsdag och jag sitter på min tredje lektion vilket är Svenska. Jag sitter och läser någon bok jag fick av läraren.

På något vänster hade Cameron och hans gäng gjort så att jag ska vara med dem under dem här 4 veckorna och Emma har jag inte sett ett ända spår av sen jag sa att jag skulle ut och röka.
Jag satt längst bak i mitten av bänkarna. Cameron på ena sidan och Taylor på den andra. Om jag ska vara ärlig har jag blivit riktigt bra kompis med killarna.

"Okej elever det är slut för idag" säger läraren och alla reser på sig.
Själv är jag riktigt långsam för att jag är dödstrött. Hur tänkte jag egentligen? Börja skolan? Nej usch fyfan.

"Ally för fan rör på ditt feta arsle så vi kommer till Lunchen" muttrande Cameron.
"Jag är trött okej?! Jag sov dåligt! Likväl som jag har gjort i 3 veckors tid så HÅLL KÄFT!" väste jag. Han såg bara roat på mig innan han la en arm runt min midja och drog med mig till skåpet.

"Kom igen Ally upp med humöret det är Lunch, alltså mat" säger Cameron och försöker muntra upp mig.
"VEM SA MAAT!" hörde vi tvillingarna säga i mun på varandra.
Jag skrattade till och skakade på huvudet.

"Vad är det för mat idag?" frågade James.
"Kyckling soppa" sa jag och han sken upp.
Jag skakade på huvudet.

Jag var trött, hade sån huvudvärk  som hade suttit i sen i går och sen var jag hungrig. Jag vill bara hem och sova men nej nej det är 4 timmar kvar.

Vi började gå till matsalen när jag kände hur allt runt om kring mig började snurra och hur svarta prickar började dansa framför ögonen.

Jag tog tag i Camerons hand, han kollade konstigt på mig. Jag kände hur benen var på väg att vika sig och då vaknade Camerons osmarta hjärna till liv och fångar mig innan jag slår i marken.
Jag känner hur han lyfter upp mig i hans famn innan allt blev svart.

Camerons perspektiv:

Jag kände hur Ally greppade ett hårt tag om min hand. Så jag vände mig om och kollade konstigt på henne och då såg jag hur hon var på väg att svimma. Jag fångade henne precis innan hon föll ner mot golvet.

"Ledsen boys ändrade planer" killarna kollade på mig och såg Ally avsvimmad.
Nates ögon blev stora som golfbollar. "Vafan har du gjort" väste han. Jag fnös "hon sa att hon inte mådde bra ifrån början när hon kom hit och det ser man också att hon inte gör" sa jag och han mumlade något till svar.
"Vi tar med henne hem till oss James du tar hennes MC" sa jag och stack ner handen i hennes jackficka på jakt efter nycklarna. Jag tog upp nycklarna och kastade dem till James.
"Och kör försiktigt" varnade jag. Han nickade "För hon lär kastrera dig annars" sa jag och han såg roat på henne när hon låg medvetslös i min famn.
Han stack ut till parkering vilket jag och resten av gänget snabbt hängde med på.

"Nate! Det är du som har nycklarna till bilen" han stoppade ner handen i fickan och plockade upp nycklarna och kastade dem till mig. Jag fångade dem och gick ut till bilen som stod parkerad vid MC.
Jag satte Ally i passerar sätet och spände fast henne. Jag gick runt bilen och hoppade in i förarsätet. Jag startade motorn och körde iväg. Nate och Jason låg framför mig medans Jake, Alex och Taylor låg bakom oss. Och James hade redan kört iväg.

Vi var framme vid vårt hus. Huset vi bor i är riktigt stort, det är 2 våningar plus en källare, det är 7 rum på övervåningen plus 3 badrum sen har jag ett badrum i mitt rum med, på undervåningen så är det 6 rum plus minus några.

Nate gick fram till dörren och slog in koden så att den öppnade sig.

Jag gick upp och la henne i min säng. Jag bäddade försiktigt ner henne, hon såg så fridfull ut när hon sov. Jag satte mig på andra sidan av sängen och plockade upp mobilen.

Problem är bara förnamnetWhere stories live. Discover now