Bruten hand

17 1 0
                                    

Kapitel 9 

Jag öppnar dörren in till Alex rum, han och Jason är dem ända som är hemma. När jag vaknade så hade Cameron stuckit och lämnat en gullig lapp där se stod

Väck Alex och Jason, ni ska shoppa kläder idag. Jag och killarna kommer förmodligen hem ganska sent ikväll, men oroa dig inte ;) see u my love <3

Så det är precis det jag ska göra.

Jag går in i Alex rum och ser han ligga och sova med Jason. Aww. Jag tog upp mobilen och tog ett par bilder. Jag stoppade ner mobilen i fickan och kastade mig över dem. Båda ryckte till och kollade upp och såg mig. Dem kollade irriterat på mig.
"Vi ska shoppa så upp och hoppa!" flinade jag. Alex puttade mig emot Jason som la mig i mellan dem. Dem la var sin arm över mig att jag inte kom någonstans...Jag är fast. Fan.

"Men seriöst" muttrade jag och försökte få bort deras armar.
"Ally klockan är 9 och butikerna är öppna till 21 så plzz låt mig sova, eller oss" muttrar Alex som har dragit mig emot hans bröst. Jag måste bara säga att deras mager är to die for.
"Jävlar Alex trodde inte du var så vältränad" han fnös.
"Du skulle bara veta" sa han och flinade.

"Men seriöst, jag vill åka nu" muttrade jag.
"Vi åker vid 13, jag lovar" suckar Jason.
"Bäst för dig det"

Jag skulle precis resa på mig men blev nerdragen av båda.
"Sorry Darling men du stannar här" flinade Jason.
"Bitch" muttrade jag.
"Vi vet att du är en bitch Ally och vi håller med på det till 100%" flinade han. Jag gav han fingret och han flinade bara roat emot mig.

Jag la min hand på Alex bröst för att värma mina händer, han ryckte inte ens till. Jag hörde små dova snarkningar och då fattade jag varför han inte brytt sig. Jag låg och lyssnade på hans andetag och kände hur trött jag blev själv och somnade snabbt.

Alex perspektiv:

Jag slog upp ögonen och ser att Ally ligger tryckt emot mig och att Jason har armarna över Ally. Jag log emot synen.

Jag petade på Ally som slog upp ögonen och kollade på mig.
"Skulle vi åka och shoppa eller?" frågade jag.
Hon nickade. "Var är Jason?" mumlade hon.
"De är han som håller i dig" flinade jag och hon rycket snabbt till. Hon slog till Jason löst på axeln. Han ryckte till och kollade först på mig och sen Ally. "Aa sorry" sa han och tog bort armen.

"Rör på era feta arslen för vi lämnar om 30 minuter "sa jag och slog till Ally på röven.
"Ouch, det kommer bli ett märke där" muttrade hon och häll sin för röven där jag slog till henne.
"Cameron slog mig på samma ställa igår" muttrade hon och drog handen över röven.

Hon ställde sig upp och stärkte på sig. Man såg hela hennes mage och jag har verkligen inte tänkt på att hon har en piercing i naveln.

"Hur många piercingar har du?" frågar jag nyfiket.
"Jag har ää...4" jag drog ihop ögonbrynet.
"Jag har i naveln, tungan , ögonbrynet och nippeln" flinade hon. Jag kollade förvånat på henne. Hon drog upp sitt ena bröst och visade mig. Jag kollade storögt på henne.
"Damn" flinade jag förvånat. Jag trodde aldrig att hon skulle visa mig direkt.
"Den i nippeln var fan värst, det gjorde as ont" sa hon och drog upp tröjan. Man såg hur hon tänkte tillbaka på det och skakade på huvudet.

"Jag ska byta om och borsta tänderna, så jag är snart klar" mumlade hon och gick ut.

"Jason pallra ditt arsle upp, du har 20 minuter på dig att bli klar. Ally har stuckigt och hon skulle bara byta om och borsta tänderna så om jag vore du skulle jag öka!" han ställde sig trött upp och gick in till badrummet som finns i vårat rum.

Problem är bara förnamnetWhere stories live. Discover now