2.BÖLÜM-ÇIRPINIŞLAR

10.6K 348 105
                                    


Bölümü medyadaki şarkıyla okumanızı tavsiye ederim 😊

Fazla uzun oldu biliyorum ama bölmek istemedim.

Keyifli okumalar ❤,
_________________________________________

Burnuna gelen pas kokusuyla yüzünü buruşturdu Aisha. Başına giren ağrılar yüzünden iyice sersemlemiş neler olduğunu hatırlayamamıştı. Gözlerini açmaya çalışsa da ilk seferinde başaramadı. Öyle yorgun hissediyordu ki kendini. Oysa tüm gece boyunca deliksiz uyuduğuna emindi. İkinci kez denediğinde göz kapaklarını aralayabildi. Hafiften içeriye sızan güneş ışığı etrafı görmesine yardımcı olmuştu. 'Bir dakika burası benim odam değil. Benim burada ne işim var? Ben buraya nasıl geldim?' 

Panikle doğrulup etrafı incelemeye başladı. Kararmış ve toz içindeki döküntü duvarlar ve odanın içinde hakim olan pis koku buranın uzun zamandır kullanılmadığını gösteriyordu. Bulunduğu odada pencere vardı ama tahtalarla kapatılmıştı. Üzerinde bulunduğu yatağın doksanlı yılları andıran paslı demir başlığı vardı. Yanında ise küçük bir komodin ve üstünde büyük bir hediye paketi bulunuyordu.

Zihnini toplamaya çalıştı ve dün akşamdan kalan tüm olanlar parça parça akmaya başladı zihnine. İçini dolduran korku ile iyice paniklemişti. Hayatı yeterince boktan iken kaçırılmış olamazdı değil mi?

Aniden açılan kapı sıçramasına neden oldu. Gelen adamı tanımıyordu. Aisha uzun boylu olmasına rağmen adam onun neredeyse 2 katı boyundaydı.Saçları gecenin en karanlık anındaki kadar siyah, gözleri ise içtiği en acı kahvenin rengi kadar koyuydu. Yüzü öyle pürüzsüzdü ki dokunsa yakacak gibiydi. Üzerine giydiği dar siyah tişört vücudundaki kasları sergiliyordu. Elindeki tepsiye bakılacak olursa ona yemek getirmişti.

''Süzmen bittiyse bir şeyler ye acıkmışsındır. Akşam olmak üzere.'' Bir hışımla ayağa kalkıp iri adamın önüne geçti ve bağırmaya başladı.

''Kimsin sen? Ne istiyorsun benden? Neden beni buraya getirdin?" Fakat adam tek kelime etmeden öylece dikiliyordu. "Cevap versene be!''

''Susacak mısın artık? Çok soru soruyorsun. Tanımaman normal tanımak için şans vermemiştin bana ama bak kendi şansımı kendim yarattım.''

''Ne şansı, ne tanıması ben ne dediğini anlamıyorum. Bak yanlış kişiyi kaçırdın tamam mı? Bırak beni gideyim.''

''Başından savıp telefondan engellediğin kişiyi hatırlamıyor musun? Oysaki sadece tanışıp seninle vakit geçirmek istemiştim. İlk defa biriyle tanışmak istedim ben ama sen ne yaptın? Benim bu çabamı kestirip atmaktan başka bir şey yapmadın. Her neyse bunların bir önemi yok artık beraber olacağız Aisha. Benim olacaksın.'' Ne diyordu bu adam. Sahte hesap diye kaideye almamıştı onu. Gerçi gerçek hesap olsa bile Kutay'ı severken neden biriyle tanışmak istesin ki. Tek eliyle tepsiyi tutarken diğer elini Aisha'nın yüzünde gezdirmeye başlamıştı ki genç kız adamın elini itti ve tepsiyi devirerek bağırmaya başladı.

''Hasta mısın sen be! Her tanışmak istemeyen insanı kaçırıyor musun sen? Ben senin malın mıyım da sahip olacaksın bana?'' Adam öfkeden kendini kaybedip Aisha'yı duvara çarptı. Sıktığı elini duvara geçirdi ve Aisha'nın kulağına yaklaşıp tıslamaya başladı.

 Sıktığı elini duvara geçirdi ve Aisha'nın kulağına yaklaşıp tıslamaya başladı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
SİYAHA BOYANMIŞ - AYISITWhere stories live. Discover now