15.BÖLÜM-OYUN BİTTİ DEMEK.

5K 253 108
                                    

Merhabalar,😇
İki kere yanlışlıkla yayımlayıp şimdi hata veren Wattpad'e selam olsun. 😒
Neyse ki sonunda başardım 💪😎
Umarım bölümü beğenirsiniz 😍
Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın. 🤗
Keyifli okumalar dilerim ❤
_________________________________________
Dudaklarının arasındaki kıpırdanma bu sefer onu kendine getirmiş ve Yağız'ı kendinden uzaklaştırmasına neden olmuştu. Kapının diğer tarafındaki sesler öyle boğuktu ki şimdi tek düşündüğü şey bu adamın onu neden öpmüş olmasıydı. Aklına gelen soruyu karşısında ona büyük bir arzuyla bakan adama sordu. Nelere neden olacağını bilmeden...

"Cesur kapının diğer tarafında diye mi öpüyorsun bu sefer de beni?"

Susmayı seçmişti Yağız. Ne diyebilirdi ki? 'Öpülesi dudaklarına daha fazla karşı koyamadım.' mı demeliydi? Konuşamadı sadece anlam yüklü bakışlarını Aisha'nın gözlerine dikmişti. Bir umut kendisinin bile anlamlandıramadığı bu arzuyu belki Aisha anlardı. Fakat Aisha bunu göremeyecek kadar öfke doluydu.

"Bir daha birini öpmek istersen şu güzel kadınlarından birini öp. Beni değil." İkinci kez tıklatılan kapı ile Aisha, kaldırdığı ellerini Yağız'ı göğsünden iterek kendinden uzaklaştırıp kapıyı açtı. Merakla bakan topluluğu özür dileyerek yarıp kendini lavaboya atıp arkasından kapıyı kapatarak kilitledi. Ellerini lavaboya dayayıp başını öne doğru eğdi. Kafasını toplaması gerekiyordu artık. Amaçlarından öyle uzaklaşmışlardı ki kendisini bambaşka yerde bulmuştu. Başını kaldırıp aynadaki yansımasına tüm öfkesini gözlerine yansıtarak baktı.

"Ne oldu Aisha? Bir erkekten ilgi alaka görünce hemen unuttun mu Cesur'un sana yaptıklarını? Sen Yağız ile fingirderken o ne yapıyor biliyor musun? O kızı kandırıp sana zorla yaptığı şeyi, o kıza rızasıyla yapıyor. Peki Yağız? Oda seni kullanmıyor mu? Oda kendi intikamı için kullanmıyor mu seni kızım, aptal mısın sen? Kendine gel ve unutma... O harabede ki çığlıklarını unutma. O yataktaki işkenceyi unutma. Topla kendini ve bir daha sakın aciz bir kız gibi davranma!" diyerek çeşmeyi açtı. Akan su avuç içlerine dolduğunda suyu yüzüne savurdu. Bir kaç kez daha savurmasının ardından çeşmeyi kapatarak sağ tarafındaki havlu ile yüzünü kuruladı, son kez yansımasına baktı. ''Ne hissedersen hisset ama sakın bir daha aynı şeyleri yaşama. O hem kendi için hemde senin için bu oyunu oynuyor. Benim gibi birini nasıl arzulayabilir ki? Yalnız kalana kadar sabret kızım. Şimdi güçlü olmalısın.'' gülümseyip dışarı çıktı. Odaya geri döndüğünde herkesin aşağı indiğini anlayıp derin bir nefes aldı. Kendi kıyafetlerini üzerine geçirip merdivenlere doğru ilerleyerek aşağıya indi. İçeride hazırlanmış kahvaltı masasına gelerek Yağız'ın yanına oturdu.

"Günaydınlar, dün ve sabah için tekrar özür dilerim. Bazı sorunlarım var ve bu yüzden Yağız'ı da zor durumda bırakıyorum. " diyerek mahcup bir şekilde gülümsedi.

"Siz iyiyseniz sorun yok." dedi Mert. Aisha Mert'e gülümseyip Yağız'a döndüğünde, onun da çoktan kendisine bakmış olan siyah gözlerini gördü. Kırgın bakan gözleri yüzündeki gülümsemeyi soldurmuş ve pişmanlıkla bakmasına neden olmuştu. Aisha elini uzatarak Yağız'ın uzayan sakalına avuç içlerini dokundurdu.

"İyiyiz değil mi?"

"Tabiki de iyiyiz." Aisha aldığı cevabın etrafındakiler yüzünden olduğunu bilse de gülümsedi ve Yağız'a doğru uzanarak yanağına minik bir öpücük kondurdu. "Hadi kahvaltını yap da gidelim bu gün toplantım var, erken yola çıkalım." Aisha olur diyerek çayından bir yudum aldı. Yağız arkadaşları ile muhabbet ederken Aisha arada Yağız'a bakıyordu.

'Neden senin yanındayken bu kadar huzurlu oluyorum? Herkesten köşe bucak kaçarken senin yanına sığınıyorum her korktuğum da. Neden tüm kabuslarım sen hayatıma girdiğinde son buldu. Neden seni tanıyormuşum gibi hissediyorum. Neden senin yanında Cesur'dan korkmuyorum.' diyerek kendisine bakan Cesur'a baktı Aisha. Umursamaz bir tavırla önüne dönüp çayındaki son kalan kısmı da yudumlarken Peri'nin bileğindeki morluğu farketti. Kaşlarını öyle çatmıştı ki Peri baktığı yeri farkettiğinde kazağının kolunu çekiştirerek gizlemeye çalıştı. Aisha daha fazla rahatsız etmemek için önüne dönüp peçetesini alarak dudaklarının kenarlarını sildi.

SİYAHA BOYANMIŞ - AYISITWhere stories live. Discover now