Меден месец

3.1K 132 19
                                    

Отворих леко очи. Явно бях заспала след като сме изшетяли. Преметнах няколко пъти и огледах мястото. Бях се облегнала на рамото на Доминик, а ръката ми още държеше неговата. Бързо се изправих преди да се събуди и да ме види. Пуснах ръката му и той измърмори нещо неразбираемо за мен. Погледнах към прозореца и дъхът ми спря. Беше толкова красиво. Всички тези облаци премесени със слънчевата светлина. След още един час ние качнахме.
- Доминик.- побутмах го леко, но той само измърмори нещо.- Доминик стигнахме.- отново го побутмах леко. Той отвори очи и се огледа. Той ме погледна и кимна. Станах от мястото си и тръгна към изхода на самолета, а след него и аз. Излязох на пистата, която беше покрита с мрака на тъмната нощ. Доминик ме чакаше до една паркирана черна кола. Отидох там и той ми отвори вратата. Качихме се и шофора запали и тръгна. След около 20 минути спря и ние слязохме.
- Господине багажа ви е в къщата.- каза шофьорът и той кимна. Тръгнахме по една дървена патека която беше върху пясъка. Не след дълго се качихме на един дървен Кей или нещо такова не знам. Застахме пред една средно голяма къща която беше много красива.

Влязохме вътре и той седна на дивана.
- Аз ще спя тук, а ти отиди в спалнята.- каза и съблече съкото си. Аз кимнах и тръгнах към стаята. Влязох вътре и я огледах.

Стъпих на стъкления под и повдигнах роклята си за да мога да видя нещо. Водата под къщата беше толкова бистра и чиста. Събих високите си обурки и и оставих го леглото.
Седнах в средата на леглото, а роклята ми беше около мен. Не след дълго заспах.

****

Слънчевата светлина нахлувща от всеки прозорец в стаята ме накара да отворя очите си. Станах в седнало положение тъй като бях седнала върхо краката си и бх легнала по корем. Станах от леглото и разтърках очите си. Седнах на стола пред тоалетката и започнах да махам вече овхналите розови рози от косата си. Щом бях готова с розите започнах да махам и фините и скоро косата ми беше пусната свободно. Започнах да се опитвам да откопчея роклята си, но не стигаха ципа.
- Мамака му!- казах тихо. Чих някакъв глас от хола и тръгнах на там.
- Здравейте!- едно момче стоеше на вратата с един поднос в ръцете си.
- Здрасти!- казах му с усмивка.- С какво мога да ти помогна?
- Нося ви закуска.- каза той и ми подаде подноса.
- Благодаря!- казах и взех подноса от ръцете му. Занесох го в кухнята и го оставих на стъклената масата. Върнах се в хола и видях Доминик да лежи на дивана. Все още спеше и не исках да го будя. Върнах се в спалнята и отново се опитах да откопчея ципа на роклята, но ръцете ми са твърде къси.
- Искаш ли помощ?- чух сънения глас на Доминик. Обърна се и го видях само с панталона и бялата му риза на която най-горните копечета бяха откопчани. Аз кимнах и отново се обърнах с гръб към него. Отнесох косата си на една страна и той сложи едната си ръка на голото място на гърба ми. Той започна бавно да откопчава бавно ципа и щом го откопча до края аз дръшах предната част на роклята за да не падне.- Дойдох да си взема дрехи.- каза и се приближи до единия черен куфар и го отвори след като го остави легнал на земята. Взех си едни дънки и тениска и излезе от стаята. Аз влязох в банята и там вече оставих роклята да падне от тялото ми. Останах само по бялото си бельо(бикини и сутиен) и огледах банята.

Напълниха голята вана и след това съблякох и бельото си и влязох в нея

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Напълниха голята вана и след това съблякох и бельото си и влязох в нея.

Гл.т. Доминик

Щом я видях вчера да идва към олтара.. загубих разума си. Тя е толкова красива и невинна, но това не значи, че ще я обичам. Итън май я познава, защото вчера постоянно когато намираше начин беше при нея.
- Здравейте!- чух мъжки глас. Отворих си едното око и видях някакво момче да говори с Али.
- Здрасти!- чух нежия ѝ глас който сякаш калеше ушите ми.- С какво мога да ти помогна?- каза весело тя.
- Бося закуската.- повдигна малко подноса за да го види.
- Благодаря!- тя го взе от ръцете му и той си тръгна. Тя го занесе в кухнята и отново се върна в хола. Щом погледна към мен бързо си затворих очите. Щом чух стъпките ѝ отново си отворих очите. Станах от дивана и тръгнах към спалнята. Щом влязох вътре и я видях да се опитва да откопчее ципа на роклята.
- Искаш ли помощ?- казах сънено загледал се в нея. Тя само кимна и се обърна отново с гръб към ме и отмести косата си на една страна. Поставих едната си ръка на голото място над плата на роклята. Кожата ѝ беше токова мека.
Започнах бавно да разкопчавам ципа наслажвайки се на мекотата на кожата ѝ. Двете ѝ ръце придържаха роклята ѝ за да падне. Щом бях готов с ципа тя се отдръпна от мен, а аз тръгна към куфара си. Сложих го легнал на земята и го откопчах.
- Дойдох да си взема на дрехи.- уточниха ѝ и взех дрехите си. Излязох отново от стята и се върнах в хола. Върнах се да занеса смокинга си в стаята, но нея я нямаше. Вратата на бяната беше отворена и погледнах вътре. Тя беше само по бялото си бельо и пълнеше ваната. Загледах се в перфектните извивки на слабост ѝ тяло. Щом започна са маха сутиена си се скрих и изчаках за да влезе във ваната. След около минута пак погледнах и я видях да лежи със затворени очи и да се наслаждавам на гледката. Беше толкова красива и нежна. Това прекрасно момиче сигурно си е имала приятел, но сега е моя.
- Тя е само моя.- казах си тихо и излязох от стаята.

От различни световеWhere stories live. Discover now