A jó hír

4.2K 155 12
                                    

Straight off the plane to a new hotel
Just touched down, you could never tell
A big house party with a crowded kitchen
People talk shh but we don't listen

Szólal meg a mobilom ébresztője péntek reggel és amikor le kapcsolom észre veszek egy üzenetet a bátyámtól: szia húgi hívj fel ha már fel keltél és el készültél van egy jó hírem. Am jó reggelt.
Vajon mi lehet a jó hír? Gyorsan ki kelek az ágyból és át megyek a fürdőbe foga mosok és meg csinálom a hajamat majd a szobában el készülök sulira hála istennek holnap már hétvége van ennél jobb hír?!
Miután kész lettem mindennel fel hívtam a bátyám harmadik csengetésre fel is vette.
- Sziaa mercedes jó reggelt remélem ülsz mert nagyon jó hírt hoztam.
- Szijaa Liam igen ülök és várom hogy mi lehet jobb hír annál hogy holnap nincs suli.- mondom neki unottan.
- Hát ha te szerinted az nem jobb hogy úgy döntöttünk a fiúkkal hogy most hozzánk megyünk szabira és ott leszünk legalább egy hónapig akkor végülis nincsen.
- Tessék?! Ez tényleg jó hír istenem de jóóó és mikor értek ide ugye még ma?! És mit fognak hozzám szólni? Mit vegyek fel? És .....-kezdem de a szavamba szólva csillapít rajtam.
- Hékás Merci nyugodj már le majdnem süket lettem és ha nem bánod még egy jó ideig akarok hallani kell a zenéléshez.
- Bocsi csak annyira jó lesz látni végre!
- Téged is Merci ma fogunk érkezni sőt mi fogunk haza vinni a suliból mert útba esik ahogy megyünk és kérlek ne öltözz ki nem akarom hogy valamelyik hülye gyerek rád másszon ugyanis akármennyire is imádom őket meg verem ha csak úgy gondolnak majd rád remélem hallottátok- kiabálja oda a fiúknak- és ne aggódj bírni fognak csak legyél ön magad.
- Rendben istenem de várom hogy meg öleljelek- mondom ujjongva és szinte látom hogy mosolyog és hallom hogy már ő is nagyon várja.
Én is Merci de neked már suliba kell menned- erre a mondatára nyögtem egyet jelezve hogy nagyon nincs kedvem hozzá újra az áll barátnőkkel találkozni....
- kitartás mint montad utolsó nap és gondolj bele suli után ott leszek érted.
- Mercedes gyere indulunk- szól anya mire sóhajtok egy nagyot.
- Rendben akkor addig is szia és vigyázz magadra.
- Jólvan te is Merci sziaa.
Le rakom a telefont és le megyek a kocsihoz.

- Tudtad hogy ma Liamék jönnek értem és itt maradnak legalább egy hónapig- kérdezem anyát
- Igen reggel hívott már várom hogy lássam bár még nem tudom hogy hogyan fogunk el férni.
- Valaki aludhat mellettem nem?
- Jó ötlet de Liam nem nagyon fogja engedni úgyhogy gondolom ő fog veled aludni és a szobájában majd ketten el férnek és akkor legyen úgy hogy a másik kettő pedig majd a nappaliban a ki húzható kanapén.
- Látod már meg is van ki hol alszik.

Végre vége az utolsó órának is és találkozom Liammal!
Gyorsan be pakolok a szekrényembe és ki megyek a parkolóba ahol kapucniban napszemüvegben meg is látom a bátyámat oda szaladok hozzá és a nyakába ugrom ő meg jó szorosan ölelt vissza legalább 3 percig így álltunk mert az egyik fiú ki szólt nekünk:
- Nem akarom meg szakítani az újra egy másra találást de nem is akarok itt meg örgedni szóval indulhatnánk már és be mutatnád már a hugidat már kíváncsi vagyok hogy néz ki előröl mert hátulról igencsak szexi?!- kérdezi perverz vigyorral egy zöld szemű göndör hajú fiú biztos ő Harry.
- Fogd be Styles és ne nézd a húgomat és verd ki már most a fejedből mert hozzá se fogsz nyúlni ahogy egyikőtök se különben mindenkit ki herélek és már egy csajt se tudsz meg fektetni.- mondja kissé dühösen és viccesen Liam én meg már el is felejtettem mennyire óv a fiúktól.
Be ültem egy nyolc személyes kocsiba ahol meg pillantottam egy ír szőke srácot aki éppen evett mellette a göndör arcú zöld szeműt előttük ült egy fekete hajú barna boci szemű fiú mellete Liam és én a sofőr pedig egy kék szemű barna jól fésült fiú ült.
- Sziasztok Mercedes vagyok örülök hogy végre meg ismerhettelek titeket Liam sokat mesélt rólatok.- kezdek bele a bemutatkozásba.
- Hali én Harry, és igazam volt tényleg olyan szexy vagy előről is mint hátulról- mondja kaján mosollyal ami le hervad amikor Liamre pillant- akarom mondani szép vagy és mi is sokat hallottunk rólad.- mondja én meg halkan fel nevetek.
- Szia örülök hogy végre találkozunk én Zayn vagyok.- mondja mosolyogva a boci szemű és kezet rázunk.
- Én pedig Niall és én is örülök- szólal meg az ír srác és vele is kezet rázok.
- Louise szolgálatára kisasszony- mondja a kék szemű és rám kacsint mire el pirulok de ő is inkább a vezetésre koncentrál amikor Liam gyilkos pillantást vetett rá.
Az út további részénél csendben voltunk.

Sziasztok!
Remélem tetszett nyugodtan írjatok sőt légyszi ha tetszett akkor azután hagyjatok nyomot.

A Bátyám Egy Híres Banda Tagja [Befejezett]Where stories live. Discover now