A bejelentés

2.3K 70 4
                                    

Mercedes szemszöge:

Úgy döntöttem hogy be megyek a szobába és megpróbálom el nyomni és nem foglalkozni az érzéssel ami el borított Harryvel való jelenetemnél.
Le ültem az ágyra és sokáig néztem az édesen szuszogó kreol bőrű szexi fiút aki iránt még nem tudom mit is érzek pontosan...
Olyan nyugodt volt most, nincs szívem fel kelteni mert tudom hogy nehéz nap vár rá és én se akarom hogy el menjen annyira fog hiányozni...
Erőt vettem magamon és apró puszikat nyomtam az arcára amit ő jóleső sóhajokkal fogadott. Mikor az egyik puszim szájára ment gyorsan megfogta a derekamat és maga alá fordított így ő fölém mászott és egy szenvedélyes csókba részesített.
Sokáig faltuk egymás ajkait majd lassan el vált tőlem de csak annyira hogy szembe nézhessen és sokáig nézte csodálattal az arcom minden részét.
- Mit nézel ennyire?- kérdezem fülig pirulva és kicsit kuncogva
- Azt hogy mennyire csodálatosan gyönyörű vagy akárcsak egy istennő.- válaszolja én meg még jobban zavarba jövök és kezeimet az arcomra rakom ezzel takarva azt.
- Édes vagy amikor zavarba jössz és tetszik hogy ennek én vagyok az oka- mondja kuncogva és le fejti kezeimet és sajátjával végig simít arcomon majd egy lágy csókot nyom ajkamra.
Éppen szólásra nyitom a számat mikor anya kopog( még szerencse)
- Zayn ideje fel kelni kész a reggeli hallottad?- kérdezi anya
- Igen Amanda rögtön megyek
- Rendben majd nézz be a fürdőbe és szólj Mercinek is
- Rendben- válaszolja Zayn és mikor hallottuk hogy el megy egymásra nézve el röhögtük magunkat és fel tápászkodtunk azaz Zayn le szállt rólam és szekrényéhez sétált hogy fel öltözzön én meg feel ülve figyeltem( tátott szájjal) ki nem annyira de kockás és kidolgozott felső testét melyet szeme sarkából észre vesz és büszke mosolyt villant.
- Tetszik mi baba?- kérdezi perverz mosollyal mire én megint el pirulok de bólogatok mire fel nevet és leguggol elém én meg felé fordulok az ágyon. Közelebb hajol és fülembe suttog.
- Szívesen mutogatnám magam neked baba de kétlem hogy fel vagy már készülve a teljes meztelen testemre szóval majd szólj mikor vagy fel készülve és meg teszem addig meg menj ki mert le akarom venni a melegítőmet mely alatt nincsen semmi de ha úgy gondolod hogy mégiscsak fel vagy készülve nyugodtan maradj és segíts nekem- suttogja szexisen és egy csókot nyom az arcomra édes tőle hogy így figyel rám és az érzéseimre.
Nyomok egy puszit az arcára és az ajtóhoz sétálok de mielőtt ki mennék még meg állok.
- Most akkor mi van köztünk?- kérdem mire ő el gondolkozik majd kedves mosollyal az arcán válaszol.
- Hát mivel még nem vitt elek el randizni és én régi típusó pasi vagyok ezért én kölcsönös vonzalomnak mondnám- mondja még mindig mosolyogva de a szemébe látom az aggodalmat.
- Ne aggódj bármi legyen is ma én meg értelek és támogatlak meg aztán úgyis meg békélnek előbb utóbb ezzel a fiúk- mondom neki mire gond terhelve bólint én meg le megyek a többiekhez.

Miután ettünk anya azt mondta be kell még szaladnia a városba egy papir miatt és ezzel elment mi meg ott maradtunk az asztalnál és beszélgettünk ami kellemesen telt míg Zayn el nem kezdte bejelenteni a kilépését.
- Srácok valamit el kell mondanom- kezdte idegesen mire mindenki aggódóan nézett rá és mikor én rá néztem egy biztató mosolyt küldtem felé ami be vált mert nagy levegőt vett- szóval én...én...kilépek a bandából és el kezdem a saját utamat járni ne haragudjatok fiuk de bármennyire fontosak vagytok én..én el nyomva érzem magamat és szeretném az életemet magam kezelni meg értem ha most ki dobtok és meg utáltok de egyszerűen én már nem akarom ezt és csak remélni tudom hogy meg bocsájtotok és megint jóban leszünk egyszer- fejezi be.
Mindenki csendben nézett maga elé le sokkolva.
Liaman látom ahogy meg feszül a teste és erőlködik nehogy el durranjon az agya amit Louise is észre vesz és vállára teszi a kezét, Harry összehúzott szemmel néz Zaynre Niallal együtt.
Hirtelen Liam el lökte magát az asztaltól és fel alá járva gondolkozott és próbált le nyugodni miközben mindenki őt figyelte Zayn pedig lejjeb csúszott és várta az ítéletét...
- Ha úgy gondold hogy mi csak hátráltatunk és "el nyomunk akkor tényleg menj és vissza se gyere- sziszegi Liam ridegen- ha téged már nem érdekel a közös sikerünk akkor nemtudom hogy a fiúk hogy vannak vele de engem se fogsz érdekelni- mondja már hangosabban és látom hogy könnyek gyűlnek a szemébe amiért el is fordul tőlünk de pár perc múlva megint ránk pontosabban Zaynre néz
- Délutánra nem akarlak itt látni- mondja és hangosan fel rohan a szobába be csapva maga után az ajtót.
Kínos csend telepszik közénk amit Niall tör meg.
- Hát nem tudom hogy mit kéne ehhez szólnom egyszerre vagyok csalódott de közbe próbállak meg érteni hiszen fontos vagy nekem szóval én kérek még fel dolgozási időt- mondja és ki megy a konyhába.
- Hát haver én is így vagyok ezzel kell egy kis idő de ha úgy gondolod hogy ezt választod akkor meg értelek és meg próbállak támogatni.- mondja Louise majd hirtelen valami hangos dübörgést hallunk fentről- azthiszem én fel megyek és meg próbálom le nyugtatni Liamat- sóhajtja és fel megy.
Harry lassan felnéz Zaynre szeméből semmit nem lehet ki olvasni ami nem hiszem hogy túl jót jelent...
- Zayn...- kezdi és gondolkozik hogy hogyan fogalmazza meg mondani valóját ami nem is lesz olyan hosszú- én nem tudom mért gondolod azt hogy mi el nyomunk téged de én is csak azt tudom mondni mint a többiek- mondja végül és ő is otthagy minket.
Rá nézek Zaynre aki már alig tudja vissza tartani könnyeit, oda megyek és át ölelem amit ő egy kis idő múlva viszonoz.
- Minden rendben lesz a bátyám le fog nyugodni és ő is át gondolja a dolgokat és újra jóban lesztek ne aggódj.- mondom neki mire mégjobban magához szorít és nyakamon érzem az első könny cseppjét.
- Megyek és össze pakolok- mondja és fel siet a szobába én meg arra gondoltam hogy meg várom míg Louise le nyugtatja Liamat utána majd én is beszélek vele és meg próbálom Zaynt tisztára mosni a szemében.

Zayn szemszöge:

Gyorsan be pakolok a bőröndbe könnyes szemekkel majd le robogók a bejárati ajtóhoz ahol már vár az a személy aki még mindig szeretne látni...
- Tudsz hova menni?- kérdezi aggódva én meg bólogatok.
- Igen majd kiveszek egy hotelben szobát ne aggódj meg leszek- hazudok hiszen már így is ki vagyok és egyhamar nem is leszek jobban...
- Rendben majd értesíts hogy mivan veled jó?
- Mindenképpen- mondom és adok a szája szélére egy puszit és meg ölelem.

A fejembe minden teljesen össze van kuszálódva szinte látom a fiúk tekintetét a szemem előtt látom ahogy csalódtak bennem ahogy azt hiszik hogy el árultam őket mikor én semmi rosszat nem akartam...
Utam az első hotelbe vezet ahol gyorsan be iratkozok és le pakolás után lábaim és könnyem amik egyre jobban ömlöttek egy kocsmába vittek ahol jócskán be rúgtam de már nem érdekelt el akartam felejteni az arcukat.
Részegen eszembe jutott hogy azt mondtam hogy mindenképpen értesítem az én istennőmet szóval nehezen be ütöttem a számát és hívtam amit 3 csengetés után fel is vett.
- Zayn na hogy vagy?- kérdezi aggódva legalább őt érdekli mivan velem...
- Igen teljesen- mondom és hisztérikusan fel röhögök és csulok egyet
- Te ittál?- kérdezi és szinte látom magam előtt ahogy össze húzza szemöldökét.
- Csak egy picikét cica nem volt társaságom így így gondoltam hogy találkozok a rég nem látott Tekila ismerősömmel akivel igencsak jól kijöttem- mondom még midig csukva
- Hol vagy érted megyek és el viszlek a hoteledbe- kérdezi sóhajtva és aggodalmasan olyan édes amikor aggódik.
Meg adtam neki a kocsma nevet és vártam de akkor még nem tudtam hogy mekkora hiba volt.....

Sziasztok!
Ne haragudjatok hogy ilyen soká tartott de félév van és tanulnom kellet de meg próbálom mostmár többször hozni.❤
Remélem tetszett a rész bár szerintem lehetett volna jobb is de majd a következő.😘
Légyszi kommentben mondjátok el a véleményeteket mert sokat jelent nekem hogy hogyan tetszik neketek és a vote is jól jön na puszii 😘😘😘😘❤❤

A Bátyám Egy Híres Banda Tagja [Befejezett]Where stories live. Discover now