Fogadás

3K 113 7
                                    

Mercedes szemszöge:

Kaja után mindenki mást csinált, úgy vártuk anya haza érkezését, mert meg beszéltük tegnapi vacsoránál, hogy ma el megyünk a közeli tóhoz ahova kiskorunkban is sokat mentünk.
Louise Niall és Harry tévét néztek, Liam telefonált gondolom Shopival mert nagyon sokat nevetett és teljesen zavarban volt, Zayn telefonozott a fotelban én pedig csomagoltam az útra valót mert már előre tudom, hogy sokáig leszünk a tónál.
Éppen az utolsó előtti szendvicsnél tartottam amikor hirtelen valaki egy puszit nyomott éppen csak pár centire a számtól én pedig egy kicsit m g ugrottam és véletlenül bele ejtettem a mosogatóba a be csomagolt szendvicset...
- Bocsi nem akartalak meg ijeszteni csak bocsánatot akartam kérni a tegnap esti fürdős esett miatt- mondja nevetve Zayn és ki veszi a mosogatóból a kissé el ázott kaját majd a kukába dobja.
- Óóóó értem és a puszi volt a bocsánat kérés?- kérdezem kissé el pirulva a puszi gondolatától és, hogy ne vegye észre, hogy piros az arcom el kezdtem készíteni egy másik szendvicset.
- Hát meg még szóban terveztem és egy békítő öleléssel- válaszolja- szóval elnézést kérek, hogy be nyitottam és meg megbámultalak tegnap este- mondja és ki tárja izmos karjait ezzel jelezve, hogy várja az ölelést. Felnevetek és meg ölelem. Izmos szexi karjai körém fonódnak és szoros ölelésben tartanak. Hallotam hevesen dobogó szívét amit nem tudtam el dönteni, hogy én váltok e ki belőle vagy így szokott dobogni neki.
- Szóval akkor szent a béke?- kérdezi csillogó szemekkel és lassan elenged és kis ujját fel tartja nekem amit kis hezitálás után meg fogom a saját kis ujjammal és el is engedném de ő nem engedi hanem mosolyog és egyszer csak ugyanott ahol az előbb arcon puszil vagyis inkább csókol mert csak lassan veszi el ajkait arcomról. Hirtelen az én szívem is hevesebben dobog és azt veszem észre, hogy nagyon kívánom az ajkait de uralkodom magamon és nem mutatom ki, hogy majdnem el olvadok tőle.
- Na és ez mi volt?
- Csak egy kis bónusz puszi- válaszolja és édes mosolyával el hagyja a konyhát, én meg ott állok földbe gyökerezett lábbal.

Zayn szemszöge:

Olyan mámorító volt akárcsak egy pillanatra is de az arcához érni a számmal.
Fogalma sincsen mennyire bejön nekem amióta csak meg láttam ki lépni az iskola kapuján és amikor meg hallottam azt az anyagai gyönyörű hangját már azon voltam, hogy felveszem és be rakom csengő hangnak. És a tegnap este...ahogy végig néztem formás szexi testén és ahogy ettől zavarva jött, meg ahogy ő is végig nézett rajtam és attól mégjobban zavarba jött amikor meg látta a gatyámban ki dudorodott férfiasságomat amit éppen hogy csak nem tartottam..Olyan szexi amikor zavarba jön főleg az tetszett, hogy miattam jött zavarba...
Egy jó ideig nem tudtam meg szólani és le venni a szememet formás kissé nagy fenekéről és dülledt melleiről amiket sajnos gyorsan el takart a zuhany függönnyel. Végül nagy nehezen de ki mentem a fürdőből.
Be kell valljam ma reggel eléggé nagy féltékenységet éreztem Hazz iránt ugyanis vagy 25 percig fenn volt vele ez a tündér és ahogyan Hazzot ismerem ki tudja, hogy mit csináltak fenn mert, amikor Mercedes el mondta, hogy mi tartott eddig amire Harry ki fújta a levegőt amit eddig benn tartott és eléggé feltűnően hálásan nézett Mercire, így hát gyanítom, hogy nem a képeket nézegették.
Erre gondolva oda megyek Harryhez és mondom neki, hogy jöjjön ki beszélni mire bólint és követ a lenti mosdóba.
- Szóval mit akarsz mondani ami ennyire titkos?- kérdezi Hazz szórakozottan, de amikor meg látja rajtam a komoly képet rögtön abba hagyja a vigyorgást.
- Valami baj van?- kérdi és próbál a szemembe nézni.
- Semmi komolyabb csak kíváncsi vagyok, hogy mit csináltatok Mercedessel a szobában 25 percen keresztül és ne mond, hogy képeket néztetek mert tudom, hogy nem- fejeztem be a kérdésemet amit kicsit hangosabban mondtam. Erre nagyokat pislog. És mivel látom, hogy le fagyott megint neki kezdek a kérdéseimnek.
- Ugye nem csináltál vele semmit?!- kérdezem ingerülten és közelebb lépek felé mire ő eggyel hátrébb lép de kihúzza magát mutatva, hogy ő a magasabb és hogy nem fél tőlem.
- Nyugi nem volt semmi csak mr5 várta az ágyamon ülve amíg le zuhanyzok és fel öltözök ennyi volt az egész.- válaszolja keményebb hangnemben és is közelebb jön de én egy tapodtat se mozdulok nem félek én se tőle.
- Mért kérdezed?! Csak nem bejön neked?!- kérdezi és próbál vicces lenni de hallom a hangján, hogy nagyon nem tetszik neki, hogy érzek iránta valamit.
-Talán de itt az a lényeg, hogy nem akarom, hogy testileg vagy lelkileg baja essen.
- És szerinted én bántanám?! Attól még, hogy sok csajt szedek össze ettől függetlenül sose bántottam őket se lelkileg se testileg szóval ne aggódj nem lesz semmi baja és csak úgy mondom, hogy jobban jársz ha óvatos leszel vele két okból is- mondja mostmár teljesen komolyan- légy óvatos mert ha Liam meg tudja, hogy akárcsak be próbálkozol biztos nem áll jót magért és légy óvatos hiszen én se fogom hagyni, hogy meg szerezd mert úgyis én leszek az első akit akarni fog.
- Ne aggódj óvatos leszek de csak ő miatta és Liam miatt de te nem érdekelsz úgyse fogom hagyni, hogy ő is a trófeáid közé kerüljön...- mondom de közbe vág
- Jobb ott lennie mint ha veled lenne én legalább gyengéd vagyok a nőkhöz nem pedig erőszakos...- itt most én vágok közbe
- Vele soha nem csinálnék olyat amit nem akarna ahhoz túlságosan is sokat jelent nekem!
- Jó figyelj nem akarok veled erről vitatkozni úgyis majd ő fogja el dönteni, hogy kit akar szóval kössünk kompromisszumot jó?
- Egyetértek
- Szóval akit választ azt a másik békén hagyja és nem áll az útjaikba.- mondja Hazz és a kezét nyújta amit rögtön meg rázok.
- Sok sikert haver- mondja és ki megy
- Neked is Hazz- válaszolom és követem.
Örömmel veszem észre hogy meg érkezett Amanda is oda megyek és köszönök is neki majd fél óra múlva indulunk is ahoz a bizonyos tóhoz.

A Bátyám Egy Híres Banda Tagja [Befejezett]Место, где живут истории. Откройте их для себя