Kararsız

6.9K 334 36
                                    

"Jungkook... Ben neden böyle garip hissediyorum? Neden Taehyung'u yanımda istiyorum? Ne oluyor bana böyle?!" diyip ağlamaya başlamıştım. Yanlış duygular besliyordum. Bir erkekten hoşlanıyordum! Jungkook'un beni kendine çekip sarılması ile başımı boynuna gömdüm ve gözlerimi kapattım.
"Jimin, senin nasıl düşündüğünü tahmin edebiliyorum. İlla kadınlardan hoşlanacak halin yok. Bu senin hislerin ve buna kimse karışamaz. Tek hemcinsinden hoşlanan sen değilsin Jimin birçok insan var bunlardan biride Taehyung. O yüzden canını sıkma ve duygularını açıkça belirt." doğruydu lâkin ben böyle birşey yapamam. Ben erkeklerden hoşlanamam.
"Jungkook sen iyi birisin, gerçekten."
Beni daha çok sarmaladı.
"İstersen uyu Jimin."
"Uykum yok." diyip başımı boynundan çektim.
"Jungkook sence Taehyung gelir mi?"
"Bilmiyorum Jimin. Herneyse ben gideyim. Birşeye ihtiyacın var mı?"
"Hayır." başını sallayıp gitmişti. Bense yine bu odada yalnız kaldım,yine duvarlar arkadaşlarım oldu ama bir kişi vardı kalbimde beni yalnız bırakmadı...

&&&&&&

Şuan hizmetliler tarafından bilmediğim bir nedenden dolayı güzel giysi ve takılar ile donatılıyordum. Üstüme tam uymuş olan mavi hanbok vardı. Boynuma takılan kar sembollü kolye ayrı bir zarafet katmıştı.
"Beni neden hazırlıyorsunuz?" yine cevap yoktu. Sustum ve bekledim amaçlarının ne olduğunu merak ediyordum. Jungkook'un etrafta olmaması ayrı bir gariplikti. Normalde yanımda olurdu. Sonunda bittiğine dair birşeyler mırıldandıktan sonra kolumdan tutmuştu yaşlı kadın.
Adımlarım yaşlı kadının adımları ile aynı ilerliyordu. Başım yere eğikti. Siyah bir kapının önünde durduğumuzda bakışlarımı yerden çektim ve etrafı inceledim. Siyah kapının iki köşesinde bulunan muhafızlar buranın önemini belirtiyordu.
"Sakın yanlış birşey yapma! Kralımız seni istedi bu gece şanslısın." demişti yaşlı kadın. Demek bu oda Taehyung'un odası idi. Fakat ben neden buradaydım? Yaşlı kadının sarf ettiği cümlelerden birşey anlamamıştım. Muhafızın kapıyı tıklatması ile heyecanım artmaya başladı. Kapının öbür tarafından gelen gür "Gir!" sesi ile kapı hızla açılmıştı. Adımımı içeri atınca saygıyla eğildim ve yine düz durdum. Kapı sertçe kapanmıştı. Sadece ben ve Taehyung vardı. Çıplak ayaklarının çıkardığı ses heyecanımı ve korkumu kat ve kat arttırıyordu. Biraz ilerimde durmuş olmalı ki ses yoktu.
"Öncelikle Jimin, çok hoş görünüyorsun. Seni buraya çagırmamın amacı ihtiyaçlarımı gidermen." şaşkınlıkla ağzım aralanırken başımı yukarı kaldırdım ve Taehyung ile göz teması kurdum. Bu şaşkın halime gülüp bana biraz daha yaklaşmıştı. Giydiği siyah gecelik vücut hattını azda olsa belli ediyordu.
"Benim vücudumumu inceliyorsun? Ayıp! Sana bir ceza vermeliyim."
Diyip belimden tutmuştu.
"Ö-Özür d-dilerim kral-" dudaklarını dudaklarıma bastırması ile sözüm yarıda kalmıştı. Hızla atan kalbim, korkunun ve heyecanın vücuduma yayılması ile dondum, hareket edemedim. Dudaklarımdan ayrıldıktan sonra gözlerime baktı,
"Bu muazzam dudakların tadına bakmak istemiştim." derin bir nefes alıp devam etti. "Şimdi cezan ise benim dediklerimi yapman. Yatağa geç Jimin." bunu yapamazdı değil mi? Bana zorla sahip olamazdı.
"K-Kralım n-ne yapacaksınız?" soruma karsı güldü ve yine ciddi haline büründü.
"Sana ne dedim ben Jimin? Sen istemediğin sürece sana dokunamam diye? Neden yanlış düşünüyorsun? "
Yanaklarımın kızarması ile başımı yere eğdim. Yanlış düşünmüştüm.
"Ö-Özür dilerim-" yine sözümün kesilmesi ile bakışlarıma bıkkınlıkla konuşan Taehyung'a çevirdim
"Özür dileyip durmada yatağa geç! O kadar dedim abartmayın diye ama şu giydiklerine bak. Sana rahat birşey istettireceğim otur bakalım." diyip yatağa işaret etti dediğini yapıp oturmuştum. Taehyung ise kapıyı tıklatmış ve muhafızın açmasını beklemişti muhafızlar kapıyı açınca
"Rahat bir gecelik getirin!" diyip kapıyı kapatmıştı. Yanıma gelip yastığa kafasına koymuştu bana bakiyor ve dudaklarını dişliyordu bu fazlasıyla garip bir hareketti gözlerinde ki istek belli oluyordu. Dayanamayıp konuşmaya başladım.
"Kralım, neden b-böyle bakıyorsunuz? Ben şey utanıyorum."
Uzandıgı yere biraz daha sinip,
"Utanma Jimin,bunda utanılacak birşey yok sadece sana aşkımı böyle belli ediyorum. İçimde ki kargaşayı bastırarak." parmaklarımla oynamaya başladım lâkin bu parmaklarımla oynamamı büyük eller engellemişti.
"Böyle yapınca daha da tatlı oluyorsun Jimin." beni utandırmaktan zevk mi alıyordu?
Kapının tıklatılması ile Taehyung ellerini ellerimin üstünden çekmiş ayağa kalkmıştı daha sonrada kapıyı açmıştı beni buraya getiren hizmetlinin elinde bulanan siyah gecelik kollarının arasındaydı.
"Kralım isteğiniz üzere getirdim. İzninizle." demiş ve Taehyung'un eline geceliği verip gitmişti. Taehyung kapıyı kapattıktan sonra geceliği omuzlarından tutmuş ve havaya kaldırmıştı. Siyah rengte ve kollarında beyaz tül olan bir gecelik beklemiyordum.
"Hadi Jimin bunu giy."
Diyip elimden tutmuştu.
"Bakmıyacağım merak etme arkam dönük olacak." başımı salladım ve hanbokumu çıkardım. Dediği gibi arkasını dönmüştü. Bileğimde bulanan bilezikleri çıkardım ve geceliği üzerime geçirdim. Yakası fazla açık değildi fakat diz kapağımın üstündeydi. Bu kadınlar için olanlardan değil miydi Tanrı aşkına?!
"Kralım dönebilirsiniz." gecelik yüzünden azda olsa rahatsız oluyordum. Bana dönmesi ve dudaklarının şaşkınlıkla aralanması bir oldu.
"Tanrım! Bir insana herşey mi yakışır?" diyip elimi tuttu ve yatağa doğru götürdü.
"Mükemmelsin Jimin. Hadi yatalım." dedi ve dudaklarını yine dudaklarımla birleştirdi kısa olan bu birleşme etkilemişti beni. Yastığa kafamı koyduğumda beni kendine çekmiş ve başımı göğsüne koymuştu.
"İyi geceler Meleğim."

^_^

Believe İn Love ;;; vminWhere stories live. Discover now