Utandırıcı (M gibi)

6.3K 266 23
                                    

~Yazar~

Akşam olmuş Jimin yatağında yine kralını bekliyordu. Kapının tıklatılıp açılması ile Jimin ayağa kalkmış yine saygıyla eğilmişti. Biliyordu ki gelen kişi kralı idi.
"Jimin yüzüme bak!" Kralınının sinirli konuşması heyecanının uçup gitmesine, korkunun yeşermesine izin vermişti. Yavaşça başını kaldırıp,minik gözlerini dikmişti kralına. Konuşmuyordu. Biliyordu eğer konuşursa sesi titrerdi. Kralının ona yaklaşması ile nefesini tutmuş, minik ellerini yumruk haline getirmişti. Kralının ona alayla bakması bu gecenin kötü bitceğini gösteriyordu. Kralın Jimin'nin önünde durup çenesini tutmuştu.
"Seni ilk gördüğüm andan beri arzuluyorum Jimin. Şimdi kendi isteğin ile benim olacaksın... Hadi soyun o güzel vücudunu bana sun..." evet Jimin istiyordu. Fakat zevk yerine acı hissedicek gibi geliyordu ona. Düşüncelerinden sıyrılıp,minik elleriyle üstünde ki kumaş parçalarından kurtulmuştu Jimin. Tamamen çıplak olması onun için utandırıycı... Kralının da üstündekilerinden kurtulduğunu görünce derince yutkunmuştu. Hazır mıydı? Kralınım ani harekti yüzünden bedenleri birleşmiş nefesleri birbirlerinin yüzüne çarpmaya başlamıştı. (Jzsjszjz)
"Seni seviyorum Jimin."
"Sizi seviyorum Kralım."
İkisinin de aynı anda demeleri Jimin'i yine utandırmıştı.
Kralının miniğinin böyle utangaç olmasını seviyordu,hoşuna gidiyordu. Yavaşça kralı miniğe yaklaşmış dudaklarını şehvetle öpmeye başlamıştı. Jimin'de acemice karşılık veriyordu. Kralın miniği yatağa uzandırıp,dudaklarından ayrılması ile boynuna yönelmişti. Heryerinde iz bırakmak istiyordu,bırakmıştı da...
Kralın yavaş yavaş aşşağı inmesi ile Jimin daha derin nefes alıp veriyordu. Aşşağı indiğinde kral miniğin gözlerinin içine bakmıştı.
"Jimin hazır mısın?"
"Hazırım..."

{Aslında "m" tam olacakdı ama yapmam başka bir kitaba artık zjzzjzzj Oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruuuum~}

Believe İn Love ;;; vminWhere stories live. Discover now