[16]

1.3K 42 0
                                    

p.o.v Lottie

*3 maanden later*

Eindelijk! Eindelijk is mijn huisarrest over. Ik heb me netjes gedragen waardoor ik nou weer vrij uit rond mag lopen. Ik mag alleen niet meer om gaan met 'James' en Ashton. Niet dat ik me daar aan gaan houden.

De jongens van 5sos zijn ook weer terug van hun tour waar ik blij mee ben. Op dit moment zit ik nog op school maar dadelijk ga ik gelijk naar Niall.

Ik vind het wel raar dat ik de jongens van One Direction minder zie dan die van 5sos.

Ik heb Niall duidelijk gezegd dat hij me niet meer onder schooltijd op mag halen omdat ik gewoon geen huisarrest meer wil.

Ook wordt ik over 2 weekjes 18. Dan mag ik eindelijk legaal drinken zonder dat ik een bezorgde Ashton achter me aan heb.

Ashton heeft deze 3 maanden echt niet normaal vaak gevraagd of het wel goed met me ging.

Na de verdomd saaie schooldag stap ik snel op mijn fiets en fiets dan naar Niall zijn huis. Daar aangekomen komt er al snel een glimlach op mijn gezicht. Ik heb dit huis zo erg gemist. Het voelt meer als mijn thuis dan mijn echte huis.

Ik zet mijn fiets weg en bel dan aan. De deur gaat open en voel ik 2 sterke armen om me heen. Niall zijn armen. 'ik heb je zo verschrikkelijk erg gemist' mompelt hij in mijn nek. 'het was echt vreselijk'.

Het is een fijn moment. Na 3 maanden heeft hij zijn armen weer om me heen. Het voelt werkelijk waar heerlijk. Tot ons moment ineens wordt verstoord.

'Lottie' schreeuwt de stem van Michael. Ik kijk over Niall zijn schouder en zie daar Michael staan. Al snel staan de rest van de jongens ook en komen ze met een grote snelheid op ons afgerend. Niet lang daarna zit ik in een groepsknuffel.

'we hebben je zo verschrikkelijk erg gemist' zegt Luke. 'ik heb jullie ook gemist jongens' zeg ik. Allemaal laten ze me los waarna ik Ashton nog een aparte knuffel geef. 'is er nog wat bijzonders gebeurt' vraagt hij. 'niet echt. Er is een nieuwe jongen bij ons in de klas die me wel ziet zitten' vertel ik.

'zie jij hem ook zitten' vraagt Ashton. 'nee. Je weet op wie ik een oogje heb' fluister ik. 'laat je dan niet kennen he kleine. Als je bepaalde dingen niet wil moet je het zeggen, hetzelfde als met Luke' fluistert Ashton terug. Ik knik waarna hij me los laat.

'over 2 weken mag ik legaal drinken' zeg ik vrolijk. 'maar toch houd ik je in de gaten kleintje' grijnst Ashton. 'waarom' zucht ik. 'ik weet niet. Ik heb een beschermend gevoel over je. Toen we op tour waren werd het steeds erger' verteld Ashton. 'ik vind het best wel schattig van je' zeg ik.

'komen jullie nog naar binnen' roept Niall vanaf de woonkamer. Samen met Ashton loop ik naar binnen waar we de jongens languit op de bank zien liggen. 'wat gaan we doen' vraag ik. 'we gaan dadelijk gewoon wat rondlopen door het park enz.' zegt Niall verveeld. 'is goed' antwoord ik.

Na een tijdje op de bank te hebben gezeten gaan we eindelijk naar het park. Ik weet niet of ik er heel blij mee zal zijn want we zullen waarschijnlijk worden achtervolgt door paparazzi. Ook wil ik nog even met Ashton praten of het wel goed met hem gaat. Hij ziet er down uit en wil hem gewoon graag helpen.

Met zijn 6e lopen we naar het park. Al gelijk worden er foto's van ons gemaakt door de paparazzi. Nu gaan mijn ouders dus zien dat ik gewoon met Ashton om ga. Niet alleen met Ashton. Fenna zal flippen als ze dit ziet. Ze zal echt gaan schreeuwen en zal me dwingen haar mee te nemen naar Niall en 5sos.

Toch ben ik het meeste bang voor mijn ouders. Misschien verbieden ze me naar buiten te gaan of moet er altijd iemand mee. Ik wil niet eens weten wat ze allemaal wel niet kunnen doen.

'wat gaan we doen' vraagt Niall die wat met de bal aan het spelen is. De jongens wouden per se een bal mee nemen. 'ga voetballen' zeg ik. 'jij doet mee' zegt Niall hyper. Met een zucht stem ik toch in. Uiteindelijk zit ik bij Calum en Niall in het team. ik heb echt vertrouwen in ons team.

Na een lang voetbalpotje en veel foto's van de fotograven zijn we weer thuis. Ik zet de tv aan en gelijk komen onze in beeld. 'jongens' roep ik hard.

Alle 5 jongens komen aangestormd. Allemaal kijken we naar de tv waar nog steeds onze gezichten op te zien.

'vandaag zijn 5sos, Niall en een onbekend meisje samen gespot in het park van London. Al een keer eerder is Niall gespot met dit onbekende meisje, waarna ze een lange tijd niks van haar heeft laten horen. Nu is ze weer opgedoken, en iedereen blijft zich maar afvragen wie dat meisje is. Tijdens een interview wou Niall er ook niks over los laten. Heeft u informatie over dit meisje, stuur ons dan een berichtje'

Iedereen kijkt verbijsterd naar de tv. Ach ja, gelukkig weten ze niet wie ik ben. 'Ashton. Zullen we even naar boven gaan' vraag ik aan hem. Hij knikt en staat dan op. 'doe het veilig' roept Michael. Ik zucht en loop samen met Ashton naar boven.

We lopen weer de kamer in waar we de vorige keer ook waren en gaan dan samen op het bed zitten.

<raar einde, ik weet het

IK HEB GISTER HARRY LIVE GEZIEN. Ik wordt nog steeds helemaal gek, maar daarom heb ik niet geupload>

the girl ✔ (5sos And Niall Horan)Место, где живут истории. Откройте их для себя