[35]

882 32 8
                                    

p.o.v Lottie

We gaan naast elkaar op de rand zitten en zeggen eigenlijk niks. Tot dat Luke de stilte verbreekt. 'ik weet dat ik het niet meer recht kan zetten wat ik heb gedaan. Ik weet niet eens meer waarom ik het deed maar weet wel dat ik er verschrikkelijk veel spijt van heb. Ik ben naar een psygoloog gegaan omdat ik zo'n groot schuldgevoel heb. Als ik kon zou ik alles terug draaien zodat het niet gebeurt zou zijn' zucht Luke.

'elk mens maakt fouten, de een net wat grotere dan de ander. Alleen al dat je een schuldgevoel hebt laat me al meer vertrouwen in je hebben' zeg ik. 'ik weet gewoon niet wat me bezielde. Ik snap niet hoe ik op het idee ben gekomen om je te verkrachten. Ik denk dat ik gewoon wanhopig was omdat ik je zo leuk vind maar jij het met Niall had. Ik vind je nog steeds echt super leuk maar ik weet nu wel dat de manier die ik heb gebruikt echt slecht was' zucht Luke.

'ook voor jou zal er iemand rondlopen Luke. Ik weet 100% dat er een meisje is die inziet dat je een super leuke jongen bent' zeg ik. 'bedankt Lottie. Je geeft me nog wat vertrouwen. Ik doe echt heel erg hard mijn best om over je heen te komen zodat ik ook verder kan' zegt Luke. 'het zal je lukken Luke. Ook jij komt je droommeisje tegen' spreek ik hem toe. 'je bent echt de beste vriendin die er is' zegt Luke. Het voelt echt fijn dat hij dat zegt.

Ik laat mijn hoofd op zijn schouder vallen en hij slaat zijn arm om me heen. 'ben je moe' vraagt Luke. 'een beetje maar. Ik vind het moment gewoon even heel fijn. Ik heb gewoon met je kunnen praten' vertel ik. 'ik vind het fijn dat je me al een klein beetje meer vertrouwt. Ik beloof dat ik je never nooit meer zal verkrachten' beloofd Luke.

Dit is nu al het fijnste moment van de hele tour. Nou dat ik zo lig krijg ik toch wel een klein beetje een crush op Luke.

'Luke, wat doe je' hoor ik een hele boze stem achter me zeggen. Beide draaien we ons om, waar we Niall aantreffen. 'we waren gewoon aan het praten' zegt Luke zacht. 'waarom ligt jou fucking arm dan om haar heen? Waarom doe jij er niks tegen Lottie' roept Niall. 'ik deed er niks tegen omdat er niks mis mee is. Hij heeft net verteld dat hij er echt spijt van heeft. We zijn gewoon vrienden Niall' vertel ik.

'jaja, daarom zat je nog net niet op zijn schoot' zegt Niall kwaad. 'je bent gewoon jaloers Niall. Het is nog steeds vriendschap, niks meer' zeg ik. 'het zal wel' zegt Niall waarna hij weg loopt. 'zullen we zo terug gaan zodat we naar het hotel kunnen' vraagt Luke na een tijdje rust. 'is goed' antwoord ik.

Luke en ik staan samen op en lopen dan terug naar de kleedkamer. Zodra we de kleedkamer in lopen zie ik Niall onderuitgezakt op de bank zitten. 'Niall' vraag ik. 'wat' vraagt Niall nors. 'waarom ben je zo jaloers? Er is niks gebeurt' zeg ik.

'kijk dan naar hem. Hij heeft alles wat een meisje wil. Hij is leuk, grappig en super hot. Ieder meisje wil hem hebben' zegt Niall terwijl er tranen over zijn wangen rollen. 'ja, Luke is hot en aantrekkelijk, ik geef dat eerlijk toe. Maar jij weet ook dat ik jou 10 keer zo leuk vind. Ik vind jou 10 keer zo lief, 10 keer zo hot en 10 keer zo grappig. Ik heb jou niet voor niks gekozen Niall. Anders was ik wel naar Luke gegaan' zeg ik.

'nu is het nog alleen maar hot en aantrekkelijk. Al snel vind je hem 10 keer zo leuk als mij' zegt Niall. 'niet waar Niall. Jij bent de enige voor mij' zeg ik. Niall reageert niet waardoor ik er ook niet over verder ga.

Na een paar minuten op de bank gezeten te hebben gaan we naar de bus. Niall negeert me compleet en ik weet niet waarom. Ik vind Luke niet leuk, echt niet. hij is misschien wel super hot, en aardig, maar ik vind Niall echt veel leuker dan Luke. In de tourbus aangekomen gaat Niall gelijk naar zijn bed toe.

Ik hoop dat hij straks niet meer boos is want ik moet ook nog in dat bed slapen. Er waren niet genoeg plekken, dus moet ik bij Niall gaan liggen en Fenna gaat natuurlijk bij Michael liggen. Als hij straks nog boos is zoek ik wel een andere slaapplek. Ik weet zeker dat ik wel bij iemand anders mag slapen.

'ik snap echt niet waarom hij zo boos is. Ik vind hem echt leuk en niemand anders' zucht ik. 'het komt wel goed Lottie. Hij is gewoon wat van slag. Hij is altijd al onzeker geweest' verteld Ashton. Ik loop naar de slaapplekken en zie daar Niall in ons bed liggen.

'Niall, geloof me nou als ik zeg dat ik niet van Luke hou. Jij bent de enige die mijn hart heeft' zeg ik wanhopig, bang dat hij me gaat verlaten. 'hou op met liegen Lottie. Ik zie hoe je naar hem kijkt, alleen maar liefde. Waarschijnlijk vond je het ook helemaal niet erg toen hij je verkrachten' zegt Niall zacht.

'Niall, doe niet zo raar. Ik vond het vreselijk dat hij me heeft verkracht, en dat weet jij ook. En ik hou echt niet van hem dus hou op met dat te zeggen' schreeuw ik. Ik ben er klaar mee. Ik voel niks voor Luke, maar als Niall zo door gaat ook niet voor hem.

Stampvoetend loop ik de slaapcabine uit. In de 'woonkamer' kijkt iedereen me raar aan. 'ik ben er helemaal klaar mee' zeg ik boos. Ik plof naast Ashton neer, met mijn armen gekruist. 'Lottie, maak jezelf nou niet woedend' zegt Ashton voorzichtig. 'hij maakt me woedend' antwoord ik.

'als hij zo door gaat dan heeft het geen zin om op tour te gaan met hem. Dus als het morgen niet wordt opgelost dan ga ik voor een weekje naar mama of Ruben' zeg ik. 'het is een verstandige keuze Lottie' zegt Ashton.

'wat heb jij met Ruben? Die jongen is stront irritant' lacht Fenna. 'hij is superlief en ik denk dat ik wel aan wat lachen toe ben. Met Ruben kan ik altijd goed lachen' vertel ik. 'oke ja, hij is wel grappig en lief' geeft Fenna toe. 'ik mag hem niet' zegt Ashton uit het niets. Ik kijk hem verbaast aan. 'hij denk dat hij mijn plek in kan pikken als grote broer' zegt Ashton. 'zo is het niet Ashton. Vroeger zei ik altijd dat ik een grote broer wou. Ik was toen 6 jaar oud. Toen zij Ruben dat hij mijn grote broer zou zijn' vertel ik Ashton.

'maar ik zal altijd jou echt grote broer blijven' zegt Ashton. 'natuurlijk Ashie' antwoord ik.

Na een lange avond zijn we van plan om naar bed te gaan. Niall is niet van zijn bed gekomen
dus ik ben benieuwd of ik er bij mag liggen. Voorzichtig loop ik naar het bed toe waar Niall op ligt.

'Niall' vraag ik zacht. 'ga weg' wordt er gelijk gezegd. 'ik wil gewoon slapen' zucht ik. 'ga maar lekker bij Luke liggen, dat zal je 10 keer zo leuk vinden' zegt Niall kortaf. Met een zucht loop ik weer naar de 'woonkamer' waar al de jongens zitten.

'mag ik bij een van jullie liggen? Ik mag er niet bij van Niall' vraag ik. 'je mag wel bij mij liggen' zeggen Ashton en Luke tegelijk. 'het lijkt me niet slim als ik bij je kom liggen Luke. Maar wel bedankt voor het aanbod' zeg ik. 'zullen we dan naar bed' vraagt Ashton. Ik knik en neem dan nog afscheid van iedereen.

Samen met Ashton loop ik naar de slaapcabine. We maken ons klaar om te gaan slapen, waarna ik in Ashton zijn armen in slaap val.

the girl ✔ (5sos And Niall Horan)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu