[26]

1.1K 43 4
                                    

p.o.v Lottie

Na een paar minuten haal ik mijn lippen van die van Niall af en ga naast hem liggen. Niall is het hier niet mee eens en trekt me op hem. Een kleine glimlach is te zien op zijn gezicht.

'ik hou van je' fluistert Niall. 'ik hou meer van jou' antwoord ik terug. 'ik hou het meest van jou' glimlacht Niall. 'ooee. 1-0 voor jou' zeg ik met gespleten ogen.

'zullen we gewoon wat eten gaan halen' vraagt Niall na een tijd. 'goed idee, heb geen zin om te koken' zucht ik. Niall en ik doen onze schoenen en jassen aan en vertrekken dan naar een chinees zaak.

Daar aangekomen is het er best wel druk. Niall en ik stappen uit en lopen hand in hand de zaak binnen. Hoeveel ouder Niall ook is, toch houd hij zo veel rekening met mij, al is hij niet heel veel ouder dan mij.

Na dat we besteld hebben gaan we in de wachthoek zitten. Er is 1 meisje die zich echt in houd niet te gaan schreeuwen. Ik tik Niall aan en wijs naar het meisje. Gelukkig snapt hij gelijk wat ik bedoel en loopt op haar af.

Met trots kijk ik toe hoe Niall het meisje blij maakt. Ik zie ze samen een foto maken. Niall geeft haar nog een knuffel en loopt dan terug naar mij. 'ik vind het zo leuk om te zien hoe blij je de fans maakt' zeg ik. 'ik vind het ook altijd leuk om te zien' antwoord Niall.

Na een tijdje krijgen we ons eten. Snel gaan we naar huis waar we al het eten op eten. 'wat gaan we nu doen' vraagt Niall na het eten. 'zullen we films kijken' stel ik voor. 'natuurlijk' antwoord Niall. We pakken wat drinken en zoeken een leuke film op.

Ik nestel me goed tegen Niall aan die een deken over ons heen legt. Dan kan de film beginnen.

Tijdens de film voel ik mijn telefoon trillen. Ik pak hem uit mijn broekzak en zie dat ik een berichtje heb van Luke. Ik open het en weet niet wat ik hier van moet vinden.

Luke, 'jij en ik, morgen op een date'

Lottie, 'wat denk je zelf'

Luke, 'mooi, dan zie ik je morgen avond om 7 uur'

Lottie, 'ik ga niet met je op date sukkel. Ik heb Niall'

Luke 'jammer. Ooit zal je inzien dat we bij elkaar horen'

Niall kijkt me raar aan. 'Luke' antwoord ik. 'wat stuurde hij'. 'hij wou met me op een date maar ik heb hem afgewezen. Toen stuurde hij dat ik ga inzien dat ik bij hem hoor' vertel ik.

Niall kijkt bedroefd naar beneden. 'Niall, ik heb hem afgewezen en gezegd dat ik jou heb. Jij bent het beste vriendje wat er bestaat. Twijfel niet aan jezelf' zeg ik. Niall kijkt me met een kleine glimlach aan. 'ik hou van je' glimlacht Niall. 'ik hou ook van jou Niall' zeg ik.

'zullen we zo naar bed toe gaan. Ik heb morgen laatste voorbereidingen van de tour en moet daar al supervroeg zijn' zegt Niall. 'is goed. Hoe laat moet je daar zijn' vraag ik. '6 uur. Ik moet de hele dag werken' zucht Niall. 'het komt wel goed Niall. Ik ga morgen met mama de kamer klaar maken dus ik zal niet alleen zijn' stel ik Niall terug.

Ik weet dat hij het niet fijn vind als ik alleen ben. 'dan is het goed' glimlacht Niall. 'hoe laat ga je eigenlijk naar je moeder' vraag Niall. 'ik denk rond 12 uur' antwoord ik.

Samen met Niall loop ik naar boven toe waar we beide op bed ploffen. Ik ga dicht tegen Niall aan liggen. Niall slaat zijn armen om me heen en zo vallen we in slaap.

De volgende dag wordt ik wakker zonder een Niall naast me. Ik stap uit bed en loop slaperig naar beneden. Beneden aangekomen zie ik in de keuken al ontbijt staan. Wat een schatje is het toch! Met een glimlach pak ik het ontbijt en eet het dan op. Ik heb nog 2 uur voordat ik moet vertrekken naar mama dus ga ik nu bank hangen.

Ik laat me op de bank ploffen en heb de neiging weer in slaap te vallen. Dan ineens gaat de deur open. Niall moest toch de hele dag weg? Misschien zijn het inbrekers!

Ik pak een stok die in de kamer staat, en sluip voorzichtig naar de deur toe. Tot mijn opluchting zie ik daar Luke staan. 'wat doe jij hier' vraag ik verbaast. Hij moet ook bij de meeting zijn. 'ik kom hier voor jou' grijnst Luke. Het bevalt me niet zo.

'wat kom je doen Luke' vraag ik. 'gewoon wat plezier maken met mijn schoonheid' zegt Luke. Ik ben alles behalve bang voor Luke, ondanks zijn rare gedrag. Ik zet wat stappen richting Luke die hetzelfde doet. We staan dicht bij elkaar.

Ik denk dat hij iets heeft gebruikt, maar ik weet het niet zeker. Ik ruik niks vreemds zoals drank ofzo. Maar dan opeens pakt Luke me in een snelle beweging vast. Wat gebeurt hier?

'Luke, wat ben je aan het doen' vraag ik. Helaas antwoord hij niet en pakt hij touw uit zijn tas. Waar gaat dit naartoe? Ik begin nu toch wel wat angstig te worden. Luke bind mijn beide handen vast, terwijl ik hem angstig aankijk.

'Luke, wat ben je aan het doen' vraag ik. 'ik zei toch dat we wat plezier gaan maken' grijnst Luke. Ineens valt alles op zijn plek. Ik begin hevig tegen te stribbelen, maar Luke is sterker. Hij duwt me de trap op naar Niall zijn kamer toe. Dit kan hij niet doen! Hij moet iets hebben gebruikt. Hij zal dit nooit uit zichzelf doen. Laat dit stoppen!

'stop met tegenstribbelen Lottie. Het heeft geen zin. Iedereen is naar de vergadering dus je vriendje of dat broertje van je zal je niet komen helpen' grijnst Luke. 'hij is mijn broer, niet mijn broertje' zeg ik eigenwijs. 'lekker belangrijk'.

Met een harde klap word ik op het bed gegooid waar ik weer aan wordt vastgebonden. 'Luke, dit kun je niet doen' huil ik. 'ik heb je zo veel kansen gegeven schatje, maar allemaal wees je ze af voor Niall' zegt Luke. Hij komt boven me liggen en zonder dat ik ook nog maar wat protest kan geven zitten zijn lippen op de mijne.

Dit kan niet waar zijn. Dit voelt zo verkeerd. Ik probeer Luke zijn lippen van die van mij af te halen maar het lukt niet. Waaraan verdien ik dit?

Dikke tranen verlaten mijn ooghoeken terwijl Luke gewoon doorgaat met mij te zoenen.

{hoe zal het aflopen}

the girl ✔ (5sos And Niall Horan)Where stories live. Discover now