Aşk

15.5K 414 53
                                    

Eve geldiğimde jacob evde yoktu. Odasına baktım her zamanki gibi dağınıktı ve burada da yoktu. Sadece o değil evde kimse yoktu. Annem ve babam avlanmaya gitmişti. Bende bir cafe'ye gitmeye karar verdim. Tam cafenin önüne gelmiştim ki eric ile çarpıştık

- Affedersin Renesmee.

- Sorun değil. dedim hala ona kızgındım.

-" Neden burdasın ?" dedi.

- Neden olmamam mı gerekiyodu ?

- Yok hayır öyle demek istemedim. Beraber kahve içmek istermisin ? diye kibarca sordu.

- şey... olabilir.

Garson gelmişti ben bir tane sıcak çikolata istedim oda aynısından istedi.

- "Sana okulda biraz kaba davranmış olabilirim özür dilerim."dedi.

- Sorun değil.

Daha önce onun bukadar çekici olduğunu fark etmemiştim. açık kahve saçları ve yeşil gözleri harikaydı. Ayrıca kaslı kollarıda dikkatimden kaçmamıştı.

İkimizde sıcak çikolatalarımızı içtik.Masa da sessizlik hakimdi. İkımizde öylece etrafı inceliyorduk.

- Eve gitmem gerek Eric.

- peki... seninle tekrar konuşmak isterim.

- Tabi. Ne zaman istersen benimle konuşabilirsin.

- O zaman hemen.

Çok şakacı biri ama gercekten kalmayı ben de isterdim. Daha önece kimseye karsı böyle hissetmedim. bu garip ama güzel bir duyguydu.

- Çok isterdim ama eve gitmem gerek.

- Okulda görüşürüz öyleyse.

- Görüşürüz.

Sanırım aşık oluyorum. yol boyunca onu düşünmüştüm. peki ya jacob o beni kendine mühürlemişti. Hemde cok küçükken peki beni hala seviyormuydu. Alice teyzem onunla birlikte bir geleceğimiz olduğunu görmüştü. Ama düşünceler geleceği değiştirebilirmiş bunu bana babam söylemişti. ben jacob'u doğduğumdan beri tanıyordum ama hiç onunla sevgili olacağımızı düşünmedim ben onu hep bir arkadaş veya abi olarak görmüştüm.
Hem de hala bugün okulda çıkardığı olaya anlam veremiyordum. Kimse ne olduğunu anlamadan çocuğa saldırmıştı. Bu ne kadar hoş bir hareket olmasada belki de geçerli bir nedeni vardır.

Hem daha yeni tanıdığım biriydi Eric. Jacob'u ise yıllardır tanıyordum. Boş yere biriyle kavga edip, olay çıkartacak biri değil. Hatta o hayatımda tanıdığım en iyi insanlardan biri. Aynı zamanda  bana bir açıklama borçlu olan biri.

Alacakaranlık Şafak vakti 3 #Wattys2016Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin