final

8.3K 307 32
                                    

Beklenen gün sonunda gelmişti. Jacob ile bugün evleniyorduk. Aslında mutluydum beni herzaman seven biri vardı yanımda. Belkide hayatımda yapacağım en.mantıklı şeydi jacob ile evlenmek.

Renesme! "bugün büyük gün kalk hadi" alice teyzemin sesi kulaklarımı doldurdu.

"tamam teyze kalktım ben"

Evlenenin ben olmama rağmen alice teyze benden daha heyecanlıydı.

Bian içim hüzünle doldu. Belki rosalie teyzem burada olsaydı annemin düğününde olduğu gibi benim düğünümdede saçımı yapardı...

Yüzüm aniden asıldı. Bunu alice teyzemde fark etmiş olacakki "noldu tatlım?"

"hiccc..."

"hadi ama bak gec kalıcaz... he bu arada saçını ben tapacağım"

"peki"

Dolabımdan aldığım gelinliği çıkardım. Ve bikac dakika baktım. Şuanda yaptığım şey tamamen hayatımı belirleyecekti. Ama pişman değildim çünkü jacob'u gerçekten seviyorum.

Önce güzel bir duşla başladım. Daha sonra alice teyzem ve annem saçımı yapmak için geldi. Teyzem saçıma güzel dağınık bir topuz yaptı  Daha sonra annem cebinden bir toka çıkardı ve saçıma taktı. "renesmee tatlım bunu bana annem vermişti ve sıra bende, bende bunu sana veriyorum"

"teşekkür ederim bu çok güzel" tac parlayan taşlarla süslüydü ve cok guzel görünüyordu.

Saçımla işimiz bitince gidip gelinliğimi giyidim.  Gelinlik bedenime tam oturuyordu.

Odamdan çıkıp annemlerin olduğu odaya gittim. Annem ve teyzem beni görünce şok olmuştu." renesme güzelim cok tatlı olmuşsun" annem bunu söylerken gercekten çok samimi bir şekilde gülümsedi. Ve bu benim dahada içimi ısıttı.

Herşey hazır.olunca bahçeye yani düğünün olacağı yere geldik. Babam kapıda beni bekliyordu. Jacob ise hemen karşıda bana gülümsüyordu. Ben yavaşça babamın koluna girdim.

"hazırmısın?"

"evet"

Babamla yavaş yavaş jaco'un olduğu tarafa ilerledik. Jacob'un yanına geldiģimizde babam beni ona bıraktı. Ve hafifçe gülümseyerek "ona iyi bak yoksa..." dedi devamını neden getirmemişti acaba? neyse babam sonuçta yine tehtid edecekti çocuğu.

Jacob bana göz gezdirirken "çok güzel olmuşsun" dedi.

"teşekkür ederim sende cok yakışıklısın"

Biraz dans ettikten sonra nikah.memuru gelmisti. Biz jacob ile masaya doğru ilerledik. Babam jacob'un annem benim şahitim oldu. Aslında alice teyzemde bunun için çok ısrar etmişti ama sonunda kabul etmişti.

"sen edward kızı renesme jacob'u kocalığa kabul ediyormusun?

jacob benden önce evet drmişti. sıra bendeydi ve söyleyeceğim kelimenin geri dönüşü yoktu. Ama.ben kararımdan emindim

"evet"

sonunda bitmişti artık teorik olarak jacob ile evliydik.

Nikah memuru bize imzalamamız için defteri verdi ve biz geleceğe imza attık...yada sonsuzluğa. ...

erken final olduğunu biliyorum ama ortada artık yazabileceğim bir kurgu kalmadı ve mecburen final yaptım. ilginiz icin teşekkür ederim. ..

Alacakaranlık Şafak vakti 3 #Wattys2016Where stories live. Discover now