Aile Yemeği = Kaçırılma Gecesi

24 4 0
                                    

Annemin vefatının üzerinden 8 ay geçmişti.Elif ve babam yanımda kalmışlardı.Uzay da beni hiç yalnız bırakmamıştı.Dilara ve Efe de yakında nişanlanmayı planlıyorlardı.

Elif ve babam bir gün sonra İzmir'e geri döneceklerdi.Bende sonkez beraber vakit geçirmek için bir aile yemeği düzenlemeye karar verdim.

Uzay'ı alınacaklar için markete yolladıktan sonra Elif ile mutfağa girip yemek konuda konusunda konuşmaya başladık "Ben çorbayı ve ana yemeği yaparım, sende salatayı ve masayı hazırlarsın tamam mı?"dedim.Elif gülerek cevap verdi" kabul ediyorum ama kıyafetleri ben ayarlarım ,itiraz yok"dedi.Onaylayarak Uzay 'ın getirdiklerini ondan aldım ve herkwsi arayıp haber vermesini söyledim.

♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥

Yaklaşık birbuçuk saat sonra herşey hazırdı.Üzerimi giyinmek için odama çıktım.Yatağımın üzerinde siyah ,hafif sırt dekolteli bir tulum vardı.Kıyafetlerimi giyip aynaya baktım. O anda fermuarımın açık olduğunu fark ettim.Uzanıp kapatmaya çalıştım.Fermuarın yarısına yaklaşmıştım  ki içeriye Uzay girdi.Utancımdan kızarmaya başlamıştım.Bir süre beni süzdü.Sevgili olabiliriz ama daha önce birlikte olmamıştık.Beni süzdükten sonra yanıma gelip beni aynaya çevirdi ve fermuarımı kapattı." Aşkım... Çok güzel olmuşsun.Acaba aşağıya inmesek mi ?"dedi.Bu adamın derdi neydi acaba? Zaten yeterince kızarmıştım."Hadi inelim de ayıp olmasın"dedim ve ondan ayrılmaya çalıştım.BAŞARAMADIM."Biliyomosun benim canım hiç inmek istemiyo"dedi.Bu işin sonu hiç iyi değildi. Arkamdan ellerini belime doladı ve omzuma birkaç öpücük kondurdu.Bir anlık boşluğunu yakaladım ve ondan ayrıldım. "Kapı mı çaldı ne...Aaaa Elif beni çağırıyo hadi inelim "dedim ve koşarak aşağı indiğimde herkesin geldiğini gördüm" Hadi yemeğe başlayalım. "dedim ve masaya geçtik.

Sohbet ederek yemeğimizi yiyorduk.Efe yemeğin başından beri bana bakıyordu.Gerçekten rahatsız olmaya başladığımda müsade istedim ve masadan kalkıp üst katın balkonuna çıktım.

Derin bir nefes aldım. O anda biri gelip yüzüme bir mengil kapattığında güçten düştüğümü hissettim. En son gördüğüm şey ise Efe'nin sırıtarak bana bakan suratıydı.

UZAY ' IN GÖZÜYLE

İlayda bi nedenden dolayı massdan kalktı.Efe de müsade istedi ve gitti.Bir süre yukarıya çıkan kimse geri gelmeyince bakmaya karar verdim. Evin bütün odalarına baktım ama ne İlayda nede Efe vardı. En sonunda herkes yanıma geldi ve evi tekrardan aradık.Birkaç dk sonra Elif'in ağlama sesini duydum.Balkonda diz çökmüş ağlıyordu. Yanına gittiğimde bana elindeki kağıdı uzattı.Kağıdı okuduğumda sinirden duvarı yumruklamaya başladım.

KAĞITTA YAZANLAR

Eğer onu istiyorsanız hiçbirşey yapamazsınız çünkü o artık benim.Tahmin edin ben kimim? EFE...Hadi iyi geceler. İlaydayı merek etmeyin artık onu yanımdan ayırmam...
:DDDDDD



Sizce Efe neden bunu yaptı?
Peki şimdi ne olacak?
İlayda'ya zarar veeecek mi?
Peki Uzay İlayda'yı kurtarabilir mi?

Hepsi gelecek bölümde...

KÖR DÜĞÜM (Tamamlandı)-(Düzenlemede)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin