1.

6.5K 333 58
                                    

*JK POV*

Remélem, hogy minél előbb meg tudják javítani azt a nyamvadt csőtörést a dormban, hogy végre vissza tudjunk költözni a fiúkkal. Átmenetileg mindenki máshol kapott szobát, szerencsére mindannyian ugyanabban a házban, de sajnos mind más lakásban tudtuk magunkat meghúzni. Jin-hyung például egy kollégiumos srác szabad szobáját foglalta be, TaeTae-hyung pedig egy idősebb férfinél kapott egy üres ágyat. Csak én lehetek olyan szerencsétlen, hogy lány szobatársat kapok, hát persze. Ha már az életben minden szerencsés és összejött, miért ne venne el ennyit tőlem? Azért remélem, hogy nem fogunk nagyon különbözni egymástól, mert azért szeretnék aludni, ha néha-néha hazatévedek egy hosszú nap után. Talán ez a lakó is egy koleszos csaj lehet? Vagy talán egy jólelkű nőszemély, aki megengedte, hogy egy idegen srác költözzön hozzá egy pár hétre. Nem tudom, de remélem, hogy jól ki fogunk jönni egymással. 

Sóhajtottam, amikor letettem a bőröndömre a sporttáskámat, amit nagy nehezen felcipeltem a negyedikre. Nem mondom, edzésben vagyok, csak azért egy havi ruhát begyömöszölni ezekbe kicsit nehézkessé tette a cipelést. Szinte a torkomban dobogott a szívem, amikor megnyomtam a csengőt. Nem vagyok kibékülve a lányokkal, miért pont engem kellett ide tenni? Miért nem mehettem én a cuki nagymama mellé, ahová Yoongi-hyung került? A menedzser is nagyon jól tudja, hogy félénk vagyok új emberekkel, a lányoktól meg egyenesen bepisilek. Biztos direkt csinálta, de ezt még megkeserüli. A zár kattant egyet, én meg idegesen lépkedtem egyik lábamról a másikra. 

- Szia - Mosolygott rám egy lány az ajtóból.

Eltátottam a számat és kikerekedtek a szemeim, ami nem a legjobb reakció volt tőlem. A lány egyből felkuncogott és karba tette a kezeit, ami nem segített azon, amit így is felfedett előttem. Nagyjából velem egy idős lehetett, talán idősebb is. Hosszú, fekete haja volt és vékony teste, amit csak egy pánt nélküli ruha fedett, de szinte csak takarta a fenekét, nem hogy felöltöztette volna őt.

- Hahó, Boni a cuki srácnak az ajtómban! - Csettintett egyet, hogy felébresszen, amitől rendesen zavarba jöttem.

Lehajtottam a fejem és idétlenül felnevettem, amitől még jobban zavarba jöttem. Jézus, Jeon Jungkook, hogy lehetsz ekkora nyomorék?

- Ömm - Vakartam meg a tarkóm idegesen. - Én Jungkook vagyok és a.. - Mutattam le a lépcsőn idegesen - Szóval én vagyok az, aki most beköltözik hozzád.

- Az egyik énekes? - Nézett végig rajtam. - Jungkook-ot mondtál, ugye?

Félreállt az ajtóból és biccentett egyet a fejével, hogy behívjon. Megragadtam a sporttáskám pántját és a vállamra dobtam, a bőrönd fogantyúját meg egyszerűen megfogva magam után húztam befelé.

- Igen - Bólintottam. - Jeon Jungkook - Hajoltam meg illedelmesen.

- Cuki vagy - Nevetett fel, mire én csak szégyenlősen elmosolyodtam. - Boni vagyok.

- Örülök - Tettem le a táskámat megint, mosolyogva.

- Gyere, megmutatom a szobád, lepakolsz, aztán körbevezetlek - Hajlította be egy kicsit a mutatóujját, hogy menjek utána.

- Köszönöm - Mondtam kedvesen és újból felvettem a cuccaimat.

Nem volt nagy lakás, egy nappaliba vezetett rögtön a bejárati ajtó, amin most egyenesen átmentünk. Egy kis folyosó vette kezdetét, ahol szinte alig fértem el a bőrönddel és a megpakolt táskával megtűzdelve.

- Az első ajtó az én szobám, ha kellek, gyere nyugodtan - Nézett rám hátra egy mosollyal. - Kopogni sem muszáj.

Megnyaltam a számat és hezitálva bólintottam egyet, ahogy tovább mentünk.

- Ez a te szobád lesz - Mutatta a következő ajtót. - Van külön fürdőszoba, de csak zuhanykabinos. Ha kádban szeretnél ázni, az a folyosó végén.

- Oké, nagyon köszönöm - Dobtam be a nyitott ajtón a cuccaimat, hogy végre megszabaduljak a súlytól.

- Csak a zár nem mindig működik - Vont vállat és mosolyogva felém fordult. - De majd kitalálunk valamit.

Nyeltem egyet és már fejben voodoo átkokat szórtam a menedzserre, hogy ide tett engem. Biztos voltam benne, hogy találkozott előtte a lánnyal, hiszen fel kellett mérnie a terepet és egy titoktartási szerződést is aláíratni a lakókkal, hogy nem köpnek rólunk semmit és nem fotóznak minket álmunkban vagy zuhanyzás közben. Ezek után biztos, hogy mindenkit meglátogatok és ha kell, térden állva könyörgöm majd szobacseréért. NamJoon- hyung biztos örülne neki vagy esetleg Jimin-hyung. Mindegy, ha kell, akkor osztozom valakivel egy ágyon vagy a földön alszom. De még a próbateremben is elalszok, csak mentsenek ki innen. És jóformán még meg sem érkeztem.

- Ez a konyha - Mutatott előre a lány. - Vedd birtokba, amikor csak akarod.

- Oké - Bólintottam.

- Mennyit leszel itt? - Fordult felém, hogy a haja megpördült körülötte és a másik vállába csapódva állt meg.

- Hát - Vontam vállat. - Nem sokat. Csak éjszaka vagy hajnalban jövök majd a próbák és a koncertek vagy éppen aktuális tennivaló után.

- Fasza - Bólintott. - Akkor kapsz egy kulcsot.

- Biztos? - Néztem rá kikerekedett szemekkel.

- Életem, nem akarok mindig felkelni, hogy ajtót nyissak - Vont vállat egy féloldalas mosollyal. - Na meg én se vagyok itthon túl sűrűn.

- Munka? - Mosolyodtam el, ahogy rákérdeztem, hátha kicsit oldódik a hangulat.

- Ha a jó szex annak számít, akkor igen - Nevetett fel halkan.

Sokkot kaptam. Egész konkrétan lefagyott az agyam a válaszától és millió lehetőség átfutott az agyamon, de a szám nem mozgott, hogy mit válaszolhatnék.

- Nehogy meghalj itt nekem! - Ütögette meg finoman a vállamat. - Nem vagyok prosti, ha ez aggaszt. Csak szeretek bulizni.

- Én nem is - Próbáltam volna elhessegetni a gondolatát, hogy rosszat képzeltem volna.

- Jól van, majd beszélgetünk később - Legyintett. - Most mennem kell, ezúttal tényleg dolgozni. Kulcs az ajtó melletti akasztón, érezd otthon magad, turkálj bárhol, nézz szét! Csao - Intett egyet.

Azzal elviharzott mellettem, felkapva egy zakót a kanapé oldaláról. Menet közben felvette és leakasztotta a fogasról a táskáját, majd egy utolsó mosoly után már ott sem volt. Hát, biztos hogy megölök mindenkit, aki ide száműzött engem.


Rossz vagy! /BTS- JUNGKOOK FF/Where stories live. Discover now