Ήρθε η στιγμη...

2.9K 136 8
                                    

Έχει περάσει ένας μήνας...Για καποιο λογο μετρούσα τις μέρες τις ωρες τα λεπτά.
Θελω να γυρίσω πίσω... Δεν ξέρω γιατί.. ή μαλλον ξέρω αλλά δεν θέλω να το παραδεχτώ.
Ετοιμαζουμε τις βαλίτσες. Θα μου λείψει ο Άλεξ. Εχουμε κλείσει 1 χρόνο και δεν μπορώ να πω περνάω καλά μαζί του. Αλλά οπως εχω πει δεν ειμαι ερωτευμένη.
Εναν αγαπησα. Δυστυχως.
Σε κατι ώρες θα είμαστε Ελλάδα. Δεν μπορώ να το πιστέψω.

Μετα απο καποιες ώρες~
Φτάσαμε στο σπίτι. Σπιτι μου σπιτάκι μουυυυυυυυ. Εχω δυο χρόνια να δω το σπιτι μου το δωματιό μου... τον.. Μη συνεχίζεις!! Μια φωνή μεσα μου με προειδοποίησε.
Λες να μένει ακόμα στη γειτονιά;;
Αχχ γιατί με καίει τόσο πολύ.😔
Λέω να πάω μια βόλτα να ξαναθυμηθώ τα παλιά. Βεβαια δεν πηγαινα βολτα σχεδόν ποτέ μόνη μου. Πάντα με την ακατανόμαστη. Ναι τη Σοφία. Πραγματικά δεν πρόκειται να της ξαναμιλήσω ποτέ μου έκρυβε πολλά.
Και μου εσκαβε το λακο πισώπλατα. Η διπρόσωπη. «Ίσως να μην ειναι έτσι τα πράγματα»
Εσύ να σκάσεις φωνούλα.
Ξέρω τι λέω.
Βγαίνω έξω...
Οπως περπατάω περνάω από ενα μπαρ που πηγαίναμε παλιά με την Σοφία. Αποφάσισα να μπω αν και ήταν λάθος. Ναι ήταν λάθος γιατί ήταν και αυτή μέσα.
Προσπάθησα να βγω διακριτικά για να μην με δει αλλά επειδή είμαι γνωστή γκαντέμο δυστυχώς με είδε.. ή Ευτυχώς;; Μηπως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε καποια πράγματα;;
Σ: «Εε-Εβελίνα;;»
Με πλησίασε τρέμοντας και τραυλίζοντας.
Ε: εε εντάξει πως κάνεις έτσι δεν είδες και κανένα φάντασμα.
Της ειπα άνετα και γεμάτη ειρωνεία.
Σ: Δεν το πιστεύω!! Γύρισες;; Δεν ξέρεις πόσο ήθελα να σε δώ. Να σου εξηγήσω. Δεν με αφησες ποτέ να σου πω την αλήθεια. Ποτέ να σου πω το εγινε πραγματικά.
Ε: Σοφία. Δεν θελω να τα θυμάμαι.
Σ: όχι θα με ακούσεις. Αυτή τη φορά θα με ακούσεις. Πάμε να κάτσουμε να σου τα πω.
Ε: και η παρέα σου;
Κοιταξα με περιέργια στο τραπεζάκι που καθόταν..
Σ:εσυ είσαι πιο σημαντικη.
Ειπε και έκανε νόημα στη παρέα της οτι θα γυρίσει σελίγο.
Βγήκαμε από το μπαρ και πήγαμε σε ενα παγκάκι να μιλήσουμε πιο ήρεμα
Ε: λοιπόν τι ήθελες να μου πεις πριν δυο χρόνια που εχει τοσο σημασια να το μάθω τώρα.
Σ: Δεν ειχα ποτέ τιποτα με τον Στέφανο. Κατι ειχα αρχίσει να νιώθω αλλά ήταν απλά σκέψεις. Ο φοβος μου τους είχε προκαλέσει. Ο φόβος να μην σε προδώσω. Εγώ βοήθησα εμμεσα στο να σου σταλθεί η φωτογραφία αυτή. Ήταν ολα ενα σχέδιο. Δεν ήξερα γιατί πρόκειται.

Αν και ορκίστηκα στον εαυτό μου να μην την πιστέψω ποτέ ξανα κάτι μεσα μου μου φώναζε να την πιστέψω. Την ξέρω πολύ καλά την Σοφία δεν μπορεί να κρυφτεί. Μου μιλάει με απόλυτη ειλικρίνεια.

Ε: Τι εννοείς Σοφία;;
Σ: Εβελίνα .. Ο Νικος μου ζήτησε να βρω το τηλέφωνο της Νανσυς για να της μιλήσει και να καταστρώσουν σχέδιο εναντίων σου. Εγώ βεβαια δεν ήξερα γιατί το ήθελε. Αλλά επειδή με εκβίαζε για κάτι φωτογραφίες δεν μπορούσα να μην το κάνω. Παιζόταν η ελευθερία μου. Ειπε οτι δεν θα με ξαναενοχλήσει ποτέ ξανα. Και ούτε το κανε. Δεν εχω καμια επαφή μαζί του πια. Κατι φήμες λένε οτι επεσε στα ναρκωτικά και τώρα ειναι στα τελευταία του. Ειναι διεστραμμένος προβληματικός. Έψαξα λίγο την οικογένεια του. Τελικά περναγε πολλά.
Οσο για τον Στέφανο δεν ξερω. Μολις έφυγες παραιτήθηκε . Έφυγε απο την γειτονιά και τώρα εχει μετακομίσει. Στην αρχή με επαιρνε τηλέφωνο για να με ρωτήσει νεώτερά σου. Εγώ δεν ήξερα τιποτα για σένα. Οπότε και αυτός σταμάτησε. Καποιες φορές Εβελίνα πρέπει να αμφισβητείς τα μάτια σου και απλά να ακολουθεις την καρδιά σου. Επειδή τον αλλον τον αγαπάς. Να διαψεύσεις τα φαινομενα γιατί κάποιες φορές Εβελίνα τα φαινόμενα απατουν. Φυσικά αυτή η συζήτηση ήθελα να γίνει για να καταλάβεις καποια πράγματα και να χω τη συνείδηση μου καθαρή. Δεν επιδιώκω να ξαναγίνουμε φίλες. Εξάλλου δεν μου εδειξες οτι μου έχεις εμπιστοσύνη και γω θελω να εχω φιλες που με εμπιστεύονται και δεν με αμφισβητούν. Καλή τύχη στη ζωή σου Εβελίνα.


ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΣΥΓΝΩΜΗΗ ΣΥΓΝΩΜΗ για την καθυστέρηση αλλά δεν είχα χρονο να ανεβάσω😭
Spoiler : Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ..
Τι νιώθει ο Στέφανος για την Εβελίνα;;
Έχει προχωρήσεις τη ζωή του;;
Ή την περιμένει;;;😱😱

Στον έρωτα όλοι μαθητές...Where stories live. Discover now