BÖLÜM 20

7.7K 438 23
                                    

Athena

O önde ben de arkada yürürken ilk geldiğimize göre azalmış sıranın en sonunda yerimizi aldık. Kantin pek fazla göz önünde değildi neyse ki de oturanlar bizi görmüyorlardı. Çünkü her an uyuyabilecek bir modda etrafıma bakıyordum. Dün gece uyukumu yeterince alamamışken bir de onu o şekilde düşünmek uyumamı daha fazla engellemişti. Neredeyse uyukumda onu gördüğüme yemin edebilirdim.

Beni önüne ittirirken uyuşuk adımlar ile sıranın ilerlemesini bekliyordum. Doğrusunu söylemek gerekirse herkes sıranın azalmasını beklemiş gibi arkamıza hücum etmişti. Çakır ile arkalı önlü bir şekilde ilerlerken sıkışmak zorunda kalmıştık. Aramızda hiçbir boşluk kalmamıştı. Bir de önümdeki ile fazla yapışık olmamak için Çakır'a biraz daha yaklaşmıştım.

Çakır'ın bütün vücut hatlarını hissederken en fazla yasaklı olan şeyini daha çok hissediyordum. Bu benim uyarılmamı sağlamıştı. Zaten geceden kalma bir azgınlık vardı üzerimde. Kaçmak istiyordum ama kaçacak hiçbir yerim kalmamıştı. Arada sıkışık kalmış gibiydim. Kendimi önündeki kişi rahatsız etmemek adına biraz daha geriye çekerken Çakır olayı yanlış anlamış ve beni belimden tutarak kendine çekmişti. (belkide istediğin gibi anlamıştır ha Athena?)

Arkadan vücuduma yerleşmiş şey ile kendimi inlememek için engelliyordum. İnlersem fena halde rezil olurduk ve ben hala da bu duruma nasıl geldiğimizi bilmiyordum. Kendimi aniden onun önünde bulmuştum. Onun kendimi bana bastırırken fena halde rahatsızdım.

İnlememek için kendimi sıkarken yüzümün kızardığını yemin edebilirdim. Aynı zamanda önümdeki de bana pek yardımcı olmuyordu. Zonkladığını hissetmeye başlamıştım. Öyle çok uyarılmıştım ki ne yapacağımı şaşırmıştım. Aniden bir şekilde uyarılmıştım, onun sayesinde.

Ah, ergenliğin verdiği azgınlık çok kötüydü.

Ben kalçalarımı onun önünde hareket ettirirken burada her an boşalabileceğimi anlamıştım. Doğrusunu söylemek istersek şu an olmasını istediğim şey bu değildi. Bunu daha zevkli olmasını istiyordum. Dün gece onu bu halde düşünürken şimdi böyle bir halde olmamız beni daha fazla azdırıyordu. Bazı şeyler hiç beklemediğim şekilde ilerliyordu.

Sıradan çıkıp bizimkilerin ikimizi görmeyeceği bir yerden onun bileğini sıkıca tutarak sürüklemiştim.

Acilen gitmemiz gereken bir tuvalet vardı ve bizi kimsenin rahatsız etmeyeceğine emindim. Çünkü bilirsiniz bazı tuvaletlere kimse girmez.

Arkama bakıp onun sırıtan halini gördüğümde bu bilek işini daha sonra konuşabileceğimizi anladım. Önümdeki şişliğe bakarsam zevkli dakikalar yaşamamız gerekiyordu.

YanlışWhere stories live. Discover now